Belgia
![]() ![]() ![]() |
Belgia
adyt |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 29 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Clio II, 1.2 16V 2002, Expression
|
|||
alexutu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 March 07 ![]() |
In aceasta seara plec spre Bruxelles.
Am ales urmatorul traseu: Craiova - Timisoara - Cenad - Budapesta - Wienn - Regensburg - Frankfurt - Liege - Bruxeless Cum se mai comporta vamesii unguri si austrieci? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa nu ai probleme, le arati buletin/pasaport si enjoy.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(alexutu2006 @ 18 Dec 2007, 12:35) In aceasta seara plec spre Bruxelles. Am ales urmatorul traseu: Craiova - Timisoara - Cenad - Budapesta - Wienn - Regensburg - Frankfurt - Liege - Bruxeless Cum se mai comporta vamesii unguri si austrieci? Nu merge pe la Liege,dute pe la Maastricht,este un picut mai scurt drumul si vezi si 25 km de Olanda.Drum bun! |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
mardan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 18 May 06 ![]() |
Si eu recomand drumul prin Olanda mai ales daca e noapte. E o placere sa mergi noaptea prin Olanda. Toate autostrazile si drumurile mari sunt luminate pe toata lungimea lor. La fel si in partea flamanda a Belgiei, dar partea valona e mai saracuta. Atentie insa pe drumurile din Olanda, mai ales pe langa Maastricht unde sunt echipaje de politie care opresc aleator masinile cu numar strain sa vada daca nu sunt din cei care se duc acolo pentru un coffee shop...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2006 Renault Clio II Bicorp Campus Dinamique 1.4 16V 2006
Seat Leon 1.4 TSI Style 2010 |
|
alexutu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 March 07 ![]() |
M-am intors din Belgia (am ales pana la urma varianta Liege). A fost super OK. Multumesc tuturor celor care au postat informatii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Aveti idee de o cazare buna (si ieftina
![]() Va sunt recunoscator pentru eventuale alte recomandari, impresii (inafara celor deja postate) referitoare la locuri de vizitat, traseu de urmat (Bucuresti-Bruges), costuri legate de drum (taxe de drum banuiesc ca se platesc tot numai in Austria si Ungaria; pretul motorinei), eventual recomandari privind un "litoral" insorit ... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:29 |