Problema arzatoare, Cum schimb un bec?
![]() ![]() ![]() |
Problema arzatoare, Cum schimb un bec?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
ledurile se ard mai greu fata de becurile obisnuite
apropo, ca dulie, de care recomandati, de plastic sau din ceramica? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da!
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De ebonita!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Va scriu de un computer club, ca la mine acasa nu mai este curent.
Avea varu' sica dreptate cu scosul sigurantelor. Bine, de fapt este vina liu, el mi-o spus sa rotesc de bec pana se desface, dar nu mi-a spus si in ce sens, asa ca s-a rupt becul, si sarmulitele au facut contact. Am avut lumina in casa o fractiune de secunda, si atat de tare m-a speriat ca un bec ars mai poate sa lumineze ca am dus mana la ochi, uitand ca ma tineam cu ea de scara de fapt. Asa ca dupa ce am atins pamantul, s-a facut intuneric complet aproximativ jumatate de ora. Tanti Norica de la colt spune ca asa patesc de obicei si cei care au incercat sa-i schimbe ei becul in dormitor, numai ca au noroc, in dormitor fiind patul care-i ceva mai moale decat podeaua pe care am cazut eu. Am cumparat intre timp si niste lumanari Ii ramasesera surplus unele bisericesti, de cand s-a interzis utilizarea lumanarilor neautorizate in biserica. Sper sa nu fie de fapt din ceva lot defect si sa nu se aprinda. Nu de alta, dar in momentul de fata problema luminii s-a extins in toata casa. Cum ziceam mai sus ma avertizase varul Sica cu scosul sigurantelor. Nu e inginer cum vad ca ati zis mai sus, e antrenor de caini politisti, si la fel ca si ei, are o privire inteligenta. Multa lume il confunda cu un inginer, din cate mi s-a spus. Dar sa nu divaghez. Cum am incercat sa demontez becul in modul gresit, sigurantele s-au dus, si odata cu ele si sigurantele blocului. Se aud tot felul de discutii prin bloc, se pare ca vecina de la 3 e nemultumita ca barbatul ei s-a dus sa vada ce-i cu sigurantele din apartamentul in care stau in chirie studentele de la doi si de o ora nu se mai intoarce. Oare sunt chiar asa de greu de schimbat niste sigurante? Ei ma mai infrunt acum cu inca o problema, oricum. Becul ars a suferit o fractionare, si acum atarna in doza. Macar am reusit sa vad cu ajutorul lumanarii ca am bec cu dulie mare, dar nu stiu cum sa-l mai desfac. Sper ca ma va ajuta electricianul care l-au chemat ca sa repare sigurantele blocului. Oricum, e un om foarte bun la suflet, totdeauna vine sa ma ajute pe mine inainte de a repara sigurantele blocului. O sa va tin la curent cu evolutia intregii aventuri. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păcat de pisică, RIP
![]() This post has been edited by Markos: 17 Sep 2012, 23:15 Attached thumbnail(s) catrat_small.jpg ( Size: 37.64k ) Number of downloads: 476 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Sep 2012, 23:13) In urma cu trei ani, vara la curte fiind, cind treceam printr-o anumita zona venea un miros greu de hoit. La inceput asa mai suav insa dupa vreo trei zile era de nesuportat. Printr-un inexplicabil gest am deschis panoul electric ce se afla pe un perete exterior si ![]() Sa mai zic ca atunci cind am incercat sa iau una din pisicute de picior am ramas cu el in mina ? |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' suarecu' din stanga de ce e acolo? A murit de la miros?
This post has been edited by driverx: 18 Sep 2012, 07:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
N-a mers foarte bine pentru mine aseara.
Cand am ajuns de la computer club acasa, cum electricianul nu venise (am aflat mai apoi ca era la o onomastica) am nimerit din greseala in apartamentul studentelor, in loc sa nimeresc la mine. Greseala de inteles, avand in vedere bezna prin care ma deplasam, pentru ca desi aveam lumanarile dupa mine, uitasem sa cumpar si chibrite. M-am cam mirat eu ca ma tot loveam de lucruri pe care nu stiam ca le lasasem in cale in drumul spre dormitor. Am intrat in dormitor, unde tot ce am putut sa vad a fost lumina unei lanterne, si dupa cum urma sa aflu mai tarziu, pumnul vecinului de la trei, care probabil a crezut ca sunt un hot. M-am trezit in ambulanta, unde langa mine era si vecinul de la trei, care avea capul spart. L-am intrebat daca a cazut si el de pe scara, si mi-a spus ca a calcat pe bec si l-a prins nevasta, care l-a fugarit cu sucitorul prin tot blocul. Nu pot intelege de ce s-a suparat femeia aia atat, ca un bec pana la urma e doar un leu, nu poate sa fie o asemenea tragedie daca mai calca cineva pe el. Insa a trecut deja o zi, si eu in continuare nu am becul schimbat prin casa, si deja incep sa cred ca am nevoie de ajutor specializat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 18 Sep 2012, 00:06) Avea varu' sica dreptate cu scosul sigurantelor. Bine, de fapt este vina liu, el mi-o spus sa rotesc de bec pana se desface, dar nu mi-a spus si in ce sens, asa ca s-a rupt becul, Am cumparat intre timp si niste lumanari I O sa va tin la curent cu evolutia intregii aventuri. Da' sa schimbi o luminare esti sigur ca stii? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(tribunul @ 18 Sep 2012, 01:46) 1. lamelelor 2. Fara galbejiti nu mai intelege nimeni nimic? Pot sa fie din ce material vrei daca firele nu sunt stranse bine si contactul dintre priza-stecher sau fasung-bec e prost. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 18 Sep 2012, 12:07) Insa a trecut deja o zi, si eu in continuare nu am becul schimbat prin casa, si deja incep sa cred ca am nevoie de ajutor specializat. Uite aici un sfat specializat: daca se arde vreun bec prin spital, stai linistit, ghemuieste-te intr-un colt, ca doar n-o sa te tina o vesnicie cheful de munca. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
A fost frumos la spital, le functionau becurile, si eu nu puteam decat sa ma gandesc cum sa-l schimb pe al meu.
M-au tinut mai mult decat estimasem, cica loviturile la cap ma afectasera destul de puternic. Eu am incercat sa le explic ca ma simt cat se poate de bine, dar n-au vrut sa ma creada. Cum va ziceam, mi s-au ars si sigurantele, si la abc-ul din colt, tanti Norica nu tine asa ceva. Din fericire, dupa un incident de acum cativa ani, cand am incercat sa fac niste gauri in perete ca sa pun un tablou si am nimerit niste fire de curent, electricianul mi-a pus sigurante automate. Bine, ele nu sunt automate-automate, ca nu se si aprind la loc. Am incercat sa le activez, si s-a auzit un bazait in sufragerie, dupa care au sarit la loc. Acum se aude prin bloc cum ii pomeneste doamna Mariela pe aia de la cablu, ca i-au taiat telenovela. Pacat, acum nu mai poate sa povesetasca vecinilor ce mai face Mario Gonzales Delaflorte Amamovis. Eu acum ce sugerati sa fac? Sigurantele nu merg, becul e inca defect in sufragerie, iar varul sica nu poate sa ma ajute, e plecat in delegatie la Buhusi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Markos |
![]()
|
Asa-i c-ai copiat la testul ala pentru moderatori?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
as dori sa va atrag atentia ca termenul corect este "lampa" si nu "bec"!
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
zi ma imi platesti gazu , ca vin eu sa il schimb
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu zic sa schimbe apartamentul cu totul!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
De ce? Vrei sa faci schimb cu el? Zicea ca are niste studente vecine...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Alydor @ 19 Sep 2012, 18:21) Bega nu-i renumita pentru indelungata traditie navala iar despre celalalt aspect am un feeling ca a mea sotie ar avea ceva obiectii.. Dar ar putea sa scrie in anunt despre studente, eventual sa puna niscai poze si-l da fara sa mai verifice careva daca ii merg becurile! ![]() This post has been edited by Garett: 19 Sep 2012, 17:48 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Hai ca au si vaporas pe Bega...
Intr-adevar nu poti compara cu traficul fluvial dar na... iegzista.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa ii trebe daca s-a mutat la oras
![]() Norica ![]() 19 Sep 2012, 19:18: Uite unu cu privire inteligenta care stie sa schimbe becu.dog_light_bulb.png ( Size: 121.24k ) Number of downloads: 221 PS Tu faci numai softu pentru filament, cu hardu nu te manjesti ![]() This post has been edited by bion: 19 Sep 2012, 18:18 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
Avem si hidrobiciclete pe Bega, si si cateva vapoare false care de fapt sunt crashme.
@bygy. Eu oricum platesc gazul, dar nu inteleg ce vrei sa faci cu el, ca becul meu este electric. Sau de aia se arde, ca arde in sfarsit gazul din el, si de fapt trebuia sa-l reumplu cu gaz, nu sa-l schimb? Oricum, se pare ca de fiecare data cand activez sigurantele dupa ce le-a reparat electricianul pe cele generale, se aude iar bazaitul acela in sufragerie, dupa care se stinge iar curentul in intregul bloc. Probabil sigurantele blocului nu sunt in stare prea buna. Vecinul de la trei imi tot bate in usa, dar nu-i deschid, ca poate vrea sa calce si pe becul meu, si nu mi-as dori asta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io zic ca e mai seifti sa te intorci la Poplaca pan nu te aresteaza ca incendiator.
Ai dat spaga lu Robu la egzamene ca altfel stiai cum e cu becu si suportu de cafea ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:19 |