Forumul este citat in EVZ (23.08.2005)
![]() ![]() ![]() |
Forumul este citat in EVZ (23.08.2005)
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Lolek @ 23 Aug 2005, 11:57) clientii care au "patit" simptomele pot ne pot contacta la numarul special "122-mi-se-exfoliaza" pentru investigarea problemei particulare si eventuale solutii, daca vina nu apartine clientului (aka poate ca si-a tinut masina sub un mar cu acid sulfuric). ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da sustin!!Dementiala faza!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
pfuah!
![]() nu stiu despre ce anale vorbiti voi, ca momentan "Bula" sufera de zgomot la compartimentul motor si oricum nu ma citez singur acolo, ca bate la ochi ![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
hihi... o fi vorba de ana...lesko forumului
![]() |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Ce inseamna ZKR?...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, era urale, dupa atatea anale, ca omu' batu recordu'.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 24 Aug 2005, 12:59) Si ce vroiai sa zica? Orale? Scuze de off-topic... Pt. MAS: din pacate postul tau a disparut cu o serie de alte off topicuri pe cand acest topic era pe la logan, de mana cruda si tremuratoare a subsemnatului. Scuze. Era la Stiri maaa uritule, nu la Logan, si oricum, era on-topic!!!!!!!!! Tremuriciuleeeee |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca a cam devenit o moda citarea acestui forum (si din pacate nu pentru lucruri pozitive) poate ar fi bine de postat pe prima pagina a forumului si/sau in regulament o chestie de genul: "Citarea/preluarea mesajelor utilizatorilor acestui forum in afara lui se poate face numai cu acordul scris al acestora".
Moderatorii ce parere au? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tragedy @ 23 Aug 2005, 14:17) Nu se ia cu tot cu vopsea..numa daca incerci cu spaclu. V-am spus, la mine sa decolorat putin unde a fost patat cui gainat..nu se vede numai daca te uiti atent..da ajunge sa stiu ca e acolo...si culoarea e cea mai nasoala culoare(am auzit ulterior)..ca a lu' nenea di ziar-Cameleon ![]() Ba se ia cu tot cu vopsea la jet la spalatorie. Am patit-o eu. Si n-a stat gainatul acolo decat vreo 3 zile. ... tot Cameleon |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
IRONICK |
![]()
|
BAH voi nu ințelegeți. Va-ți luat CAMELEON.
Este normal să se ia vopseaua. Cum altfel să iși schimbe mașina culoarea ? Aaaa ? Asa că aveți grijă unde o parcați sau pe unde mergeți cu ea. This post has been edited by ironickSQUAD: 26 Aug 2005, 15:27 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
Taci ca la mine in talon, in dreptul rubricii legate de culoare e trecut.... CAMELEON
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:58 |