Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
hold on,domnilor,ca nu m-am facut inteleasa..
cred ca-s prima fomeie care si-a luat warn pe avertizare de rasism.. nu vrei sa stii ,Victoras,cam ce gandesc io in sensu' asta.. ![]() si eu n-am decat RESPECT pt un astfel de om.. basca ,ca-i si moldovean.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Poate ca sunt rasist daca asta inseamna ca am boala pe tigani. Cu japonezii n-am nimic. Nici cu suedezii. Nici cu mongolii.
Dar aici nu e vorba de rasism ci de faptul ca omul si-a facut singur dreptate. Acum, aici si pentru ca nu mi s-a intamplat asa ceva, zic ca nu e bine ce-a facut, doar pentru ca si-a distrus viata. Dar probabil ca viata lui era deja distrusa de o satra de tigani si de autoritatile care n-au fost in stare sa-i prinda. Probabil ca daca o faceau nu se mai intampla asta. Daca as fi fost in locul lui chiar ma indoiesc ca as fi facut altfel. Nu stiu daca poti trai cu gandul ca dragalaseniile alea de copii si nevasta cu care i-ai facut au fost macelariti de o satra cara acum danseaza in jurul focului. 26 Sep 2012, 15:19: Esti prima femeie care si-a luat warn pentru ca nu mai scrie alta la cafenea. ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 26 Sep 2012, 14:19 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
pt mine disparitia legii talionului mi se pare nedreptatea de prim rang..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cine-si aduce aminte mai cu precizie. Parca nu demult a fost un caz cu un sarb caruia ii ucisese fata un parlamentar, sau nu stiu ce mare kkt era si si-a facut dreptate singur. Ca autoritatile n-aveau de gand sa-i faca. Iar populatia il ajuta sa se ascunda.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
las' ca n-am vazut multe nebune ca mine..
![]() de obicei femeile sunt mai caline,miloase ceea ce nu-i cazu' meu.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
i-o violase si complice fusese si mama fetitei..
![]() din pacate la scurt timp a murit si el.. 26 Sep 2012, 14:26: QUOTE(corbex @ 26 Sep 2012, 14:23) ce imaginatie bogata ai,nene corbex.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 26 Sep 2012, 14:26 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au fost declaratiile proprii ale impricinatei. Mi-e lene sa caut.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu poți să-mi dorești ce vrei, după inima ta.
Ideea e cu totul și cu totul alta: dacă e sau nu bine să-ți faci dreptate singur. Și nu e. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Trebuie sa mai iei pe cineva cu tine?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ca cam asa este... mai ales cand e vorba de astia tuciuii care se aseaza pe unde pot.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 26 Sep 2012, 15:28) Tu poți să-mi dorești ce vrei, după inima ta. Ideea e cu totul și cu totul alta: dacă e sau nu bine să-ți faci dreptate singur. Și nu e. Da. teoretic, intr-o lume ideala. Sau, ma rog, in lumea civilizata. Dar in Romania nu e nici lumea ideala si nici civilizata. Asa ca se descurca fiecare cum poate. Sau vrei sa-ti dau tel. politistului care, in momentul in care m-am dus si i-am spus ca mi-au furat casetofonul mi-ea spus, printre hohote de ras, ca nu-i nimic. Invat sa fluier. Apoi mi-a oferit el cateva, pe alese, la pret bun, dintre alea recuperate de la hoti. Te duci sa-i explici cum e cu dreptatea? Asta asa, ca altele sunt mai greu de povestit. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Era o figura de stil.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu.
26 Sep 2012, 17:41: QUOTE(bucatzel @ 26 Sep 2012, 15:43) Poate vrei să zici un nivel superior de conștiință, că slavă Domnului, imperiul roman era destul de civilizat. Aia lipsește în continuare la greu, din păcate! This post has been edited by DragosP: 26 Sep 2012, 16:41 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Termenii "e" discutabili, dar da, cam asta e ideea.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Puneti de un progrom sau de o excursie in masa in Transnistria ?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
http://www.9am.ro/comentarii/articol/64660...ionalitate.html
"...un incident la care a fost martor în timpul unui zbor cu avionul și ai cărui protagoniști au fost doi români, soț și soție. "Una dintre familiile de români (soț și soție) a avut disconfortul și neplăcerea să aibă în avion locurile unul în spatele celuilalt. Aflându-ne într-un Air France, prietenul l-a rugat în franceză pe ocupantul locului de lângă el să facă schimb de locuri. Înainte de a răspunde, francezul l-a întrebat din ce țară este. După ce i-a spus România, bărbatul a replicat: «A, roma?»; (A, țigan?) și a refuzat schimbul. Sunt convins că schimbul ar fi avut loc dacă era vorba despre altă țară", spune Antonescu. El subliniază că dacă nu se va reveni la cuvântul "țigan", ceea ce s-a întâmplat în avion se va repeta în viitor și toți românii vor fi considerați țigani. Antonescu precizează însă că nu este blamabil să fii țigan și că atunci "când îndatoririle vor fi puse în aplicare, adică respectate, conform comportamentului unui cetățean european, nu va mai fi nici o diferență între români și țigani"." |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum, nea ăla a fost și-un sofer bun. Nu-i simplu să trimiți la nani 24 de zburătoare c-un camion.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Carmageddon
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
astept momentul, si sper sa-l si apuc, in care se sparge buba si astia vor fi vanati pe strazi...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 26 Sep 2012, 14:16) cred ca-s prima fomeie care si-a luat warn pe avertizare de rasism.. As mentiona ca probabil e vorba de alt forum 27 Sep 2012, 10:31: QUOTE(skija @ 27 Sep 2012, 10:15) Eu astept sa fie trimisi la scoala. Chier tinuti cu forta. Sper sa fie suficient. Daca nu, ramane cum cum spui tu. This post has been edited by Ake: 27 Sep 2012, 10:31 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ciordius, Altius, Șperaclus!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:32 |