Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
"Definiti ironia"
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Numai fac nicio glumit a cu incalzirea globala ca iar imi sar la beregata jumatate din forumisti, dar, nu stiu cum e pe la voi, aici la mine, e frig, frig, frig. Acum is 4 C maxima de azi va fi de 11, 12C. Si inca vreo saptamana tot cam la fel. Plus, cerul innorat.
Este a 9 luna consecutiva de cand ard gazul in centrala si nu ma pot desparti de hainele de iarna... Rasadurle de rosii le-am scos in jardiniere pe balcon, alea is mai rezistente la frig, doar ca temperatura scazuta le afecteaza dezvoltarea. Rasadurile de ardei iuti, is tare sensibile la frig, zilele trecute cand ziua mai urca la 15, 16 C pe timpul zilei le scoteam pe balcon sa se acomodeze cu mediul exterior, dar azi, am aerisit si inapoi cu ele pe pervaz la caldurica. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sambata si duminica eram in tricou afara la 22 grade, luni in geaca de iarna cu gluga ca ploua si erau 9 grade.
This post has been edited by einstein1984: 10 May 2023, 08:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Incalzirea globala nu se refera la un judet, o tara, etc
Efectele se vad la poli, unde se topesc ghetari, unde s-a ajuns la temperaturi pozitive mari, cum nu au fost niciodata, etc. Efectele sunt si in acesta vreme extrem de schimbatoare. In rest frig peste tot, centralele duduie noaptea, n ai ce face |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
M am uitat, in mumbai e ok acuma
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu o stii ca ai facut ingineria la Petrosani.
![]() Ai boala pe tot ce e moldovean ![]() Ai facut cald in camera cu rasaduri. Ce risipa Cumperti o instalatie de distilare adaptata pentru bucatarie? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 10 May 2023, 10:31) Bioane, asta-i jignire. Oi fi spus eu vrute si nevrute dar niciodata n-am aluzii, ironii, jigniri legate de zona de provenienta. Cu atat mai mult ar fi si culmea sa injur pe cineva pe motiv ca-i moldovean cand eu am avut o casnicie de 22 de ani cu o fata din Moldova. Nu mai tu, acum multi ani, unde ma prindeai la cafenea, acolo ma inurai de mineri... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Si nu aveam dreptate? Singuru servici adevarat l-ai avut la mina. Restu meseria -job erau paralele. Cartonu e sa acopere o pata pe perete.
![]() De iubrea ta pentru socrii... ![]() Io am 45 cu o corcitura de bucovina ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intre timp nu mai face discriminari, injura de toti oltenii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Nenea bion da eu că am nevasta roma ?
Problema nu e nevasta, problema e când se strang neamurile ei și la.un moment dat ii auz pe unii întrebând: da românu ăla al cui e ? Na te simți exclus din prima, mai ales că discuțiile lor în general eu nu pricep nimic din ele și drept urmare m au trimis odată sa amestec în tuciul unde făceau mâncare la ceaun. Eu am pus niste ardei usturat, ce am găsit pe acolo Intr un borcan vreo 2 ardei. Cand au venit și ei să dea gust la mâncare au pus foarte puțin ardei, un sfert cică ustura foarte tare și ferite ar Dumnezeu sa pui mai mult. Zău așa... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Fiindca e masochist
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
Axa, nu apartenenta etnica e problema cu tiganii ci nivelul redus de instructie scolara si gradul redus de integrare sociala.
In urma cu multi ani, am avut ocazia sa particip la un seminar organizat de tigani pentru tigani legat de absortia fondurilor europene de catre comunitatea lor. A fost o mica surpriza sa constat ca eram singurul participant din afara comuniratii rome. Organizatorii, doi tipi, unul din Oradea, cu 2 facultati, celalalt din Vulcan cu doctorat in psihologie la Oxford. Cu cel din Vulcan am pastrat legatura un timp. Ne-am mai intalnit de cateva ori la o cafea, o inghetata…😷 Sincer sa fiu, m-am bucurat sa-l pot numi prieten. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
singurul participant din afara comuniratii rome.
te-au asimilat ca credeau ca esti Katona. Or fi crezut ca esti gabor., ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
A innebunit lupul. In 2 zile, in judet au luat foc 4 masini de la scurtcircuit la instalatia electrica. Aparent nu exista legatura intre incidente, fara victime.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai degrabă fara. Fara siguranță.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
sau cu siguranta "+" alte artificii (facute)
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
bion |
![]()
|
Or fi fost servizate de celebrii electricieni de mina
![]() Am vazut vreo 2 in actiune. Pana si eu ca laic m-am ingrozit. Unu monta interfoane. A iesit fum, fct. anapoda. Pozatul instalatiei era demn de formele lui Gaudi sau Picasso. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
@tatabobu
"Aparent nu exista legatura cu siguranta" vs. "Aparent nu exista legatura fara siguranta" Daca e cum zici tu, nu mai are radian stire ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
axabrt |
![]()
|
Pe timpuri Desfăcut cutia cu relee de pe Opel Astra h.
M.a bufnit plânsul de emoție când am văzut că pe ele scris made in us. Erau gm. Acuma ce o scri in cutia de relee de la Opel. ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
Build by Axa
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai bine la Dacia, pune fire mai subtiri ca sigurantele.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Iar minti?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 11 May 2023, 07:58) Sa lucram cu materialul clientului, la Logan. Legaturile la masa ale bateriei care cauza probleme de functionare ale motorului si indicatiilor din TdB. Legaturile la masa ale triplelor spate, se aprindeau semnalizarile la frana. Mai sunt si alte legaturi la masa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Legaturi slabe la masa nu dau foc la masini, lipsa izolatie intre + si masa insa da. Bine ca nu zici de Ford ca sunt masini proaste pt ca model T consuma mul.
This post has been edited by einstein1984: 11 May 2023, 10:22 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:30 |