Un topic pentru off topic
![]() ![]() ![]() |
Un topic pentru off topic
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dezavuez aceste apucături huliganice.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și eu, cu toate că alții înțeleg altceva.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Și asta înseamnă ce? Spartan? Că i-am călcat în picioare?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cica si bemeveurile au, in mod traditional, interioare spartane. Asta nu inseamna ca stai pe tabureti. Dar fiecare intelege ce vrea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ca tot veni vorba de scandaluri si politie.
Joi m-am dus si eu in pauza de masa. Cand ma intorc, pe alea care ducea in parcarea firmei un cretin cu o duba blocase intrarea. Il claxonez sa vad ca dracu face... are de gand sa se traga deoparte sau nu. Apare un maimutoi si da din mana a sictir. Afara ploua cu galeata. Il mai claxonez o data. Apare maimutoiul, si incepe sa vocifereze. Ca el are treaba si nu poate sa isi mute caruta din drum. Baboule... e cale de acces. Ca el are treaba si daca nu imi convine sa ocolesc prin spatele blocului. Il pizduiesc, injur si dau cu spatele, ies de pe alee, ma duc pana la prima interesectie ca sa pot intoarce ca acolo e linie continua, intorc, intru prin spatele blocului, trec prin hartoape, si trag cotetul in fata firmei si ma duc putin sa vad ce mortii ma-sii face retardatul. Cand ma vede incepe iar sa injure, il bag si eu in ma-sa scot telefonul si ii fac poza masinii care bloca calea de acces, dupa care intru in firma. La vreo 10 minute vine portarul ca ma cauta politia.. Cobor sa vad ce dracu e . Boul baltii chemase politia. Tot el. Imi cere politaiu actele si sa ii spun ce s-a intamplat. Ii spun ce si cum, maimutoiu urla ca din gura de sarpe. Politaiu i-a spus de cateva ori sa taca dracu din gura pana vorbesc eu. Ala nu si nu. La un momentdat apare si maimuta, aka nevasta maimutoiului. Ca ma da in judecata. La care eu o intreb de ce? Pai pentru ca am vrut sa o omor, ca cica am aruncat cu nu stiu ce sticla de plastic de coca-cola goala, ma da in judecata ca i-am facut poza, si pentru ca am injurat-o.... Sa imi pice fata.. O intreb pe aia daca e sanatoasa. Cu ce sticla am aruncat?? Si merge si aduce o sticla de jumate de coca cola. Goala. Ma bufneste rasul. Ca i-am distrus masina si ca am vrut sa o omor. Politaiul o avertizeaza rapid. Pe masina nu se vede nici o zgarietura, si e cam greu sa omori pe cineva cu o sticla goala. De jumate. Maimutoiul urla ca posedat, eu eram calm. Maimuta dupa el. Politaiul il ameninta ca ii da amenda. Ala nu si nu. Ma intreaba politaiul daca vreau sa depun plangere, am vreo pretentie sau consider conflictul incheiat. II spun ca singura pretentie pe care o am este sa nu il mai vad si sa nu mai aud tampeniile lor, si ca din partea mea conflictul este incheiat. Maimuta o tinea una si buna. Ca ma da in judecata pentru ca i-am facut poza. La care ii explic ca aleea aia nu e proprietatea lu' tac-su. Ci e domeniu public. Si pe domeniu public fac poza cand vreau si cui vreau. Ii explica politaiu ca cam am dreptate. Maimutoiul facea spume si urla. Se enerveaza politaiu si incepe. Amenda pentru blocarea caii de access, amenda pentru deranjarea linistii publice si pentru apel nejustificat la 112. Turba maimutoiul. Ca sa imi dea si mie amenda. Pentru ce? il intreaba politaiu. Pentru tenativa de omor. Radea politaiu de se rupea... Ca am vrut sa o omor cu sticla aia. Ii explic lu' nenea ca habar nu am despre ce sticla e vorba. Ala a vazut ca aia sunt cam tampiti de felul lor si ca nu are cu cine discuta si i-a explicat maimutei ca e proasta. Si daca nu termina cu urletele si amenintarile ii ia cu el la sectie sa se racoreasca. Asa ca maimutoiul si a sa nevasta s-au ales cu 3 amenzi. Asa, de sarbatori si casa noua. Ca tocmai se muta maimutoiul in blocul de langa.... Am corectat carcotasilor.... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 2 Dec 2012, 19:55 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Asta- in loc de 'bine ati venit'..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Exact. Plus bonus de cadouri...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
[quote=Alydor,2 Dec 2012, 13:30.
.. si pentru apel nejustificat la 911. [/quote] I-o fi raspuns cineva ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba Mercede. Daca inteleg eu bine, n-ai dat cu pumnul, nici n-ai luat, dar ai luat amenda.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2012, 15:34) Ba Mercede. Daca inteleg eu bine, n-ai dat cu pumnul, nici n-ai luat, dar ai luat amenda. ![]() ![]() Asa ma gandeam si eu. Da' cred ca daca dadeam ma puneau sa decontez mai mult. M-au sunat unii dintre participantii de aseara mai devreme, mi-au zis ca a ramas clasica una incare am zis barmanului, indirect, vorbind cu un politist in timp ce ala tipa si se agita pe acolo "Il bat p-asta pana il bag in puscarie". Cred ca vroiam sa zic pana ma bag... Si pana la urma 200 de roni sa fie paguba mea, ca blitzu' s-ar putea sa-l carpesc cumva, sau se pare ca as gasi piesa rupta s-o iau de pe net. Mie ca in cearta s-a implicat "gazda", care era practic fratele unui bun prieten, si pe care-l cunosteam si eu destul de bine si cu care ma intelegeam bine. Si el un pic matrafoxat, evident. Si le-am stricat seara oamenilor, ca puteau sa se duca linistiti acasa, nu dupa scandal. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 2 Dec 2012, 11:12) Si a 2-a zi are decat vagi amintiri. Pai Mercede, daca ai mers acolo cu treaba (te-au chemat oamenii sa faci poze, din cate inteleg), ce te-a apucat sa bei peste masura? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Era strict placere, pustiul oricum m-ar fi chemat, ti-am zis, el isi petrecea weekend-urile de cand avea 10 ani la unchi-sau, ala sta la casa, si noi acolo ne adunam la gratare si sprituiala de cand era ala copil. Si ne-a chemat pe toti. I-am zis ca daca tot vin, ii fac si poze, sa aiba si el un album frumos cu fotografii mai sharp si luminate mai ok decat clasicele poze cu sapuniere, aifoane si asa mai departe.
Ar fi fost culmea sa ma duc sa stau pe apa minerala, si oricum treaba cu fotografiatu' n-ar nicio legatura cu scandalul, putea sa imi fi cazut altceva, un telefon, si sa se rupa scaunu' ala in loc sa se miste, si tot acelasi scandal iesea. Cat despre firma, care firma? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
Parca ziceai ca vrei sa faci bani din pozat. Eu stiu ca-i un domeniu unde recomandarile clientilor multumiti si reputatia sunt vitale. Pe un fotograf care sa-mbatat si-a facut scandal de s-a lasat cu militie n-o sa-l cheme nimeni, indiferent de calitatile profesionale.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Clar, copii aia de 18 ani din localu' ala deja isi facusera planuri sa ma cheme la nuntile lor. Singurii bani pe care-i voi mai face din pozat vor fi la o distanta foarte mare de aici, din fericire pentru toata lumea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ei hai, ridicati mana care nu sa-mbatat niciodata...
|
--------------------
Dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai vaporu' ala nu e pe Dunare. E pe la Borcea-n sat. Deci, cum spuneam, la o distanta mare de aici.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Da' acu' de ce vi s-a cășunat pe Merced măi leilor?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
I-am pasat-o lui.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(Merced @ 2 Dec 2012, 15:42) Asa ma gandeam si eu. Da' cred ca daca dadeam ma puneau sa decontez mai mult. M-au sunat unii dintre participantii de aseara mai devreme, mi-au zis ca a ramas clasica una incare am zis barmanului, indirect, vorbind cu un politist in timp ce ala tipa si se agita pe acolo "Il bat p-asta pana il bag in puscarie". Cred ca vroiam sa zic pana ma bag... Si pana la urma 200 de roni sa fie paguba mea, ca blitzu' s-ar putea sa-l carpesc cumva, sau se pare ca as gasi piesa rupta s-o iau de pe net. Mie ca in cearta s-a implicat "gazda", care era practic fratele unui bun prieten, si pe care-l cunosteam si eu destul de bine si cu care ma intelegeam bine. Si el un pic matrafoxat, evident. Si le-am stricat seara oamenilor, ca puteau sa se duca linistiti acasa, nu dupa scandal. Asta-i frumusetea si farmecu' vietii.. ![]() E prea anosta fara un scandal,o bataie.. ![]() Ce atatea comentarii? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 2 Dec 2012, 20:06) Vezi c-ai mancat un i ![]() This post has been edited by kum: 2 Dec 2012, 21:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da chiar, nu-l mai persecutati pe Merced, acest ciacnoris care le zice si le face epocal in timp ce plateste amenzi fara numar la pulitie
![]() This post has been edited by xcss: 2 Dec 2012, 23:30 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 2 Dec 2012, 20:06) Lu' grecu! Il observasem cu coada ochiului cu mina semiridicata... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:03 |