Probleme vopsea in functie de culoare, (exfolieri, zgarieturi ...)
![]() ![]() ![]() |
Probleme vopsea in functie de culoare, (exfolieri, zgarieturi ...)
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Albastru marin-no problems,o spal 1-2 ori pe luna,parchez sub copac,deci mai gasesc si gainat,dar inca nu am nici o problema.Am o mica ciobitura pe aripa fata,dar sigur e de la o piatra,deci e normal...
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
alb - pana acum nici o pba cu exceptia petelor de asfalt/zmoala.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mich@el, esti un fericit! La mine chiar sunt probleme cu gainatiul. Presupunand ca e aceeasi calitate a vopselei, si ca mai toate pasarile mananca la fel
![]() Am un golf II din 90 si n-am patit asta niciodata... |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Eu stiu ce sa zic.....
![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Rosu Passion... so far so good. Gainatul s-a luat fara a lasa urme pana acum. O curca la tara a reusit sa-mi traga o zgarietura superficiala ca s-a urcat putin pe masina sa vada in departare si a facut o mica eroare de a alunecat cu o gheara pe portbagaj spate dreapta pe margine.
In afara de asta... o spal destul de des, cam o data la 2 saptamani numai cu spuma activa + ceruire. Imi place cum aluneca apa pe ea si nu are priza la vopsea dupa ceruire. Cand vin dintr-un drum mai lung sau dintr-o zona cu drumuri mizerabile si masina e murdara rau o spal imediat cum ajung in oras. Recomand sa nu parcati la strada unde-i traficul mare pentru ca in 2 zile de la spalare se umple toata de nisip si praf. De asemenea... cred ca unii se sperie degeaba de periile alea mari si blajine din spalatoriile automate. Am spalat si in spalatorie manuala si automata iar din cea automata (Top Wash-ul lui OMV mai precis) a iesit intotdeauna mai stralucitoare de parca era proaspat ridicata de la dealer fara zgarieturi sau alte probleme. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am culoarea alba si sunt f multumit (inainte tot alba am avut).
Nu se vad zgarieturile, mai ales cele fine, care la o metalizata se vad imediat. Vecinul de parcare are albastru egee si se vad zgarieturile cam urat. Fratele meu are berlina albastru cameleon si a zis ca urmatoarea masina va fi alba. Oricum asta se stie...metalizat e mai pretentios si mai scump. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
adryano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 4 January 06 ![]() |
sall ceva vopsea albastru marin unde pot sa gasesc in timisoara sau ce vopsea e policolor??
|
--------------------
daCIA
Hygan
Preferance 1.4 petrol
- TM 320d
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Coduri vopsea Logan:
Alb ARTIKA - 011A Bleu MARIN - 061E----Albastru (bleu) Marin este 0V61H. din 2005 Galben SPORT - 041A Rosu PASSION - 021C (21D) Rosu TOREADOR - TE21B Albastru AZUR - TE61F Albastru EGEE - TE61G Gris PERLE - TE01D Verde FICUS - TE51G Verde CAMELEON - TE51F This post has been edited by l@u: 1 Feb 2007, 13:06 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Gri platine (nu e pe lista, dar am votat gri perla care e apropiat). Se pare ca e cea mai indicata culoare. Apropo, nu stiti, urina de caine are actiune chimic coroziva asupra vopselei sau nu? Vad ca producatorul nu pomeneste nimic de ea.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
adryano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 4 January 06 ![]() |
sall am o intrebare pt cei ce au logan albastru egee, azur, ce culoare le scrie exact in talon??
|
--------------------
daCIA
Hygan
Preferance 1.4 petrol
- TM 320d
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Albastru egee = albastru (atat!)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Si eu am albastru mineral si in talon imi scrie tot albastru.
P.S l@u ajuta-ma si pe mine daca stii cu codul de vopsea de la albastru mineral. Am inteles ca e pe stalpul masinii dar nu imi dau seama care e. Multumesc |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sorinator @ 4 Feb 2007, 00:28) Gri platine (nu e pe lista, dar am votat gri perla care e apropiat). Se pare ca e cea mai indicata culoare. Apropo, nu stiti, urina de caine are actiune chimic coroziva asupra vopselei sau nu? Vad ca producatorul nu pomeneste nimic de ea. Depinde de dieta cainelui. ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Ia te uita cine dezgroapa mortii! Te plictiseai tare.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Cassin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 November 10 ![]() |
Am impresia ca rosu Passion e culoarea care reactioneaza cel mai prost la razele UV in timp.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 2004
- MM-86-AIR
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am culoarea gris platine si in 2 ani nu a aparut nici o problema cu vopseaua comparatic cu gri perla de pe fosta masina unde aveam puncte de rugina, mici si doar cateva dar erau.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Am vb la Autonet si nu comercializeaza vopsele spray.
Stie cineva de unde as putea cumpara vopsea albastru mineral spray? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat din Auchan.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
csocso |
![]()
|
direct din Auchan sau dintr-un magazin specializat din Auchan?
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da, la raionul lor auto. Gasesti tuburi spray in majoritatea nuantelor, scrie pe el "Dacia".
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
csocso |
![]()
|
mersi!
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
drone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 February 05 ![]() |
Cele mai mari probleme erau la Marine. Am luat Egee.
|
--------------------
Dacia
Logan & Logan
2005 & 2006 Viata e complexa si plina de aspecte!
|
|
daniel93 |
![]()
|
![]() Membru cu serie mare Group: Members Posts: 456 Joined: 21 October 08 From: Vatra Dornei ![]() |
Cam cat costa litrul de vopsea Bleu Mineral, si ce firma/firme o produc?
This post has been edited by daniel93: 21 Nov 2011, 17:04 |
--------------------
Dacia
1300/1310 TLX
1976/1988 Opel Astra F C20LET cu cheaturi
Ford Focus 1.8 TDCI Logan 1.4 mpi Gunoaie romanesti, si plastice fara valoare |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:51 |