Nissan Micra 1.2 80CP, (d-aia noua :) )
![]() ![]() |
Nissan Micra 1.2 80CP, (d-aia noua :) )
AlexNIT |
![]()
|
||
![]() 16v Inside Group: Members Posts: 318 Joined: 8 April 12 From: Dej/Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.2
1999 1.6 16v Grandtour
- RXE
|
|||
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Frumoasa masina.Imi place, e putin diferita de restu.Sa o stapaniti sanatosi.Pot sa iti spun sigur ca NU ai nevoie de rovigneta pt numere provizorii.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
tibitu |
![]()
|
![]() slab Group: Members Posts: 384 Joined: 13 July 05 From: bucuresti ![]() |
Multumesc pentru urare. E nitel diferita si e destul de rara din ce vad. Nu prea ma mira avand in vedere pretul de lista si design-ul ciudatel
![]() Nu era mare scofala o rovinieta pe 7 zile, dar sa nu mai pierd timpul dimineata... |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
tibitu |
![]()
|
QUOTE(tibitu @ 21 Sep 2012, 17:36) IMG_2091.JPG ( Size: 142.87k ) Number of downloads: 769 Am facut vre-o 450 km in 2 zile, majoritatea extraurban. Masina merge mai bine decat banuiesti cand te uiti la ea. Reprizele sunt decente spre bune, chiar daca lipseste cuplul la turatii de pana la 3000 rpm. Ruliul pe serpentine este exact cum te astepti de la o astfel de masina si te face sa nu uiti ce conduci. Foarte bine insonorizata la motor, jenant la pasajele rotilor. Consumul a fost o surpriza foarte placuta - 5,2 % pe traseul dr.taberei - poiana bv - ceva fataiala bv. - cheia - dr. taberei. Daca pun la socoteala ca am plecat luni la ora de varf, iar de la cheia la buc. am mers cu AC non-stop, zic eu ca e un consum excelent. Per total s-a dovedit a fi o masina si pentru iesiri scurte din oras, reusind sa ingramadesc destule in portbagaj cat si la picioarele pasagerilor lipsa ![]() IMG_2132.JPG ( Size: 160.55k ) Number of downloads: 841 IMG_2133.JPG ( Size: 179.93k ) Number of downloads: 857 IMG_2135.JPG ( Size: 247.2k ) Number of downloads: 873 IMG_2070.JPG ( Size: 215.31k ) Number of downloads: 889 |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
tibitu |
![]()
|
ma gandesc sa pun GPL pe masinuta, ce mi-ati recomanda ca sunt afon la capitolul asta
|
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa mearga peste 20.000km anual?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un service, unul mare si cunoscut. Stiu aia care-i treaba.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tibitu |
![]()
|
cam 15000/ an, dar n-am de gand sa vand vre-odata masina...
service mare si cunoscut...de exemplu? |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
http://www.instalatii-gpl-auto.ro/index.html
am 2 prieteni care au montat la ei si au fost multumiti cum strang fonduri ma abonez si eu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
7,5% in oras, 5,2% in afara, cat crezi ca vei consuma pe gaz?
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In jur de 9% in oras si 6.5% afara. Da' tre luata in calcul si investitia initiala. Plus ca la masinuta asta nu stiu ce rezervor ar monta astia, oricum unul mic ca si capacitate mai mult ca sigur.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca are roata de rezerva in portbagaj, merge un rezervor toroidal, dar sa te inarmezi cu un kit de pana, ca la portbagajul ala, si o roata de rezerva de dimensiuni reduse o sa iti manance mult spatiu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca are un consum ff bun pt un benzinar fie el si mic. Ce rost are gazu?... Ca si cum ai pune gaz pe tico
![]() This post has been edited by hepea: 22 Oct 2012, 08:50 |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
tibitu |
![]()
|
are roata de rezerva de dimensiuni reduse dar spatiul este pentru una normala de 15, deci n-ar fi o problema.
da, consuma putin, dar benzina nu-i ieftina si m-am gandit ca merita investitia avand de gand s-o tin pana la remat... |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Baga-i atunci, da' eu nu stiu daca-ti mai ramane valabila garantia dupa o modificare de genul asta.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tibitu |
![]()
|
am intrebat la serus, astept raspuns. Oricum, chiar daca ei spunn ca e ok dar se intampla ceva, ma indoiesc ca nu vor da vina pe instalatie. Mai ales daca ar fi ceva costisitor
|
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Daca o monteaza ei probabil ca ar fi ok, altfel pentru orice rahat se vor putea lega ca s-a intamplat ceva in momentul montajului.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
S-o stapanesti sanatos.
La drumurile viitoare incearca sa pui valiza la baza si caruciorul peste, incape mai bine asa. Dupa ce ca are portbagaj cat o valiza mai sanatoasa mai vrei sa mananci din el cu roata de rezerva. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta cu pana e cu dus si intors. in 8 ani de megan eu nu am facut nici o pana sau cel putin nu ajuns roata pe janta. in schimb taicamiu a taiat un cauciuc intr-o bordura banala.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tibitu |
![]()
|
@dizzi - daca puneam geanta prima si carutul peste, nu mai intra patutul pliabil care nu se vede in poza
![]() in legatura cu pana, in bucuresti nu-mi fac griji - imi iau un kit de reparatii si aia e. Nici eu n-am facut pana pana la janta, decat acum vre-o 10 ani , noaptea, intr-o groapa. Pentru drumurile de afara, se complica situatia, n-as pleca doar cu kit... |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Mi se pare incredibil de urata!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tibitu |
![]()
|
ma bucur, noroc ca am luat-o pentru sofat nu pentru @#tut!
![]() |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
new_banderas_232003 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.558 Joined: 16 October 12 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bun pretul acestei masinute. Sa o stapanesti sanatos!
|
--------------------
Dacia
1310
1989
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Unde iti recomanda colegul este foarte bine. Alege o instalatie BRC + kit de lubrifiere supape.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
tibitu |
![]()
|
multumesc frumos si eu consider ca a fost un pret excelent.
intre timp am aflat ca, in caz de montare GPL, garantia dispare si nu doar la motor ci totala. Nu inteleg cu ce e afectata cutia, sau suspensia, sistemul electric(nu alimentarea) etc. Probabil ca nu e chiar asa, daca as avea probleme cu cd-ul de ex. ,nu ar putea sa spuna ca e din cauza GPL-ului. Oricum, nu mai conteaza. Probabil o sa-i pun GPL inainte de revizia de 2 ani daca n-o sa am nicio problema cu masina sau la finalul garantiei daca apare ceva. |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Pe partea electrica isi baga nasul cand monteaza GPL-ul.
Acum se intelege de ce unii vand modele speciale cu GPL din fabrica. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Faină mașină, preț foarte bun !
Să o stăpânești sănătos ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
tibitu |
![]()
|
3000 km
Consum aprox 8%, strict urban. A crescut nitel o data cu frigul Am mai descoperit cateva minus-uri : -plasticul este penibil, se zgarie imediat. De fapt observasem asta, acum s-a amplificat sentimentul si neplacerea; -oglinzile nu se deplaseaza in lateral cat as avea eu nevoie, nu stiu cum e la cele electrice; -boxele sunt decente pentru zdranganeala, va urma un upgrade la un moment dat; -chedere jalnice, la un geam am unul chiar mai mic, unele suduri facute din topor; -n-am lumina in portbagaj, e un bec amarat si un fir, costa 10 euro probabil, da-o in…. la dacia berlina aveam! Observatii pozitive : -bluetooth-ul da dependenta, il tot caut si in i30 dar nu-l gasesc -pozitia inalta care mi-a displacut la inceput, acum mi se pare foarte misto pt oras; -CULOAREA. Nu am spalat inca masina de cand am luat-o Da, este murdara, insa nu in asa hal incat sa-ti fie scarba. Mai bine zis, nu se vede Mi-am facut si un spray in targ dupa codul de culoare in ideea de a-mi vopsi oglinzile si poate clantele. A iesit o nuanta pe care o s-o folosesc la delimitarea parcarii cred, departe rau de masina. Asa ca probabil o sa le vopsesc intr-un negru mat ca sa nu mai arata plasticul ala in asa hal. Personal, cred ca masina asta a costat foarte putin ca si productie, s-a facut economie la detalii grav. Pretul ei corect, cred ca e ala cu care am luat-o eu sau hai, inca 10%, cel de lista e aberant. Norocul lor e ca, este o masina extrem de reusita la exploatare, sa vedem peste cateva zeci de mii de km. Interiorul va avea de suferit sigur… |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:01 |