Pianist la 4 ani
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pianist la 4 ani
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Genial copilul, sper doar sa nu aiba in spate parinti idioti care sa-l forteze sa-si distruga copilaria pentru a le produce lor bani si faima, cum se intampla de multe ori cu astfel de copii.
In rest, tot respectul, il asteapta o cariera serioasa. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Sep 2012, 03:01) Genial copilul, sper doar sa nu aiba in spate parinti idioti care sa-l forteze sa-si distruga copilaria pentru a le produce lor bani si faima, cum se intampla de multe ori cu astfel de copii. Si eu am fost tentat sa zic asta, dar pustiul chiar canta cu placere mi se pare mie, pe langa faptul ca are cam tot ce-i trebuie pentru executie. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:20 |