problema accelerare, Accelerare cu intarziere la dacia 1310Li
![]() ![]() ![]() |
problema accelerare, Accelerare cu intarziere la dacia 1310Li
ionut-cristain |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 12 April 10 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310li
2002 cu respect
Ionut Cristian |
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
scrie la topicu dedicat problemelor dacie cu injectie ,vad ca esti nou si poate nu ai stiut,daca o ti turata de 1500-2000 rpm pe benzina si ap[esi mai face?daca nu mai facer las-o asa ca nu ai ce sa ii faci decat o revizie la traseu de carburant,pompa ,sita pompa filtru benzina desi cum ti-am zis daca nu face de la1500-2ooo in sus nu ai ce sa ii faci asa e la monopunct,ldaca era multipunct era altceva ,dar tu mergi pe GPL cel mai mult cred deci benzina nu te prea intereseaza
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
"asa face toate" = la apasare brusca de la relanti da putin in nas
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sicaromcri |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 July 11 ![]() |
salut. am si eu o dacia 1310 si am o problema careia nu-i dau de cap. mi-am bagat de curand o instalatie de gaz si a inceput sa-mi faca probleme.cand e trecuta pe gaz masina sta la 1100 iar pe benzina sta la 900 de rpm.masina e pe carburatie.si problema e ca imi cam moare cand apas ambreaju sa schimb viteza(cand e pe benzina).i-am mai ridicat relantiu dar degeaba masina tot da tendinte de a se opri,a doua problema ar fi ca imi cam mananca mult lichid de racire.intr-o luna creca i-am completat cu un litru jumate. va rog sa ma ajutati daca stiti cumva ce ar putea avea.
|
--------------------
Dacia
1310 Zambetul lui Iliescu
2000
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
Inainte sa scri ce probleme ai,n-ai incercat totusi sa folosesti "Search"? S-a tot discutat despre reglarea instalatiei GPL si despre problemele cu instalatia de racire. La fel si cu "murit-ul" pe decelerare,sapa putin cu rapdare pe aria aceasta,cu Probleme Tehnice si vei gasii raspunsurile la intrebarile tale. Succes!
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:07 |