DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> problema accelerare, Accelerare cu intarziere la dacia 1310Li

ionut-cristain
post 21 Sep 2012, 11:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: ploiesti

Salutare,

Am o dacia 1310 pe injectie, iar cand accerez motorul are 1-2 sec de intaziere intre momentul apasarii pedalei si momentul in care motorul incepe sa se accereze.
Mentionez ca masina are si instaltie de GPL, iar problema apare doar cand functioneaza pe benzina. Pe gaz are raspuns aproape instantaneu.

Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat legat de cum as rezolva aceasta problema.

Mutumesc.

--------------------
dacia 1310li 2002
cu respect
Ionut Cristian
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghitza
post 21 Sep 2012, 12:48
Post #2

Membru autentic

From: ARAD

scrie la topicu dedicat problemelor dacie cu injectie ,vad ca esti nou si poate nu ai stiut,daca o ti turata de 1500-2000 rpm pe benzina si ap[esi mai face?daca nu mai facer las-o asa ca nu ai ce sa ii faci decat o revizie la traseu de carburant,pompa ,sita pompa filtru benzina desi cum ti-am zis daca nu face de la1500-2ooo in sus nu ai ce sa ii faci asa e la monopunct,ldaca era multipunct era altceva ,dar tu mergi pe GPL cel mai mult cred deci benzina nu te prea intereseaza

--------------------
Dacia/BMW 316i an 99 1310 li 2003 Berlina - Ar-07-GIB/BG
+
Ov
post 21 Sep 2012, 18:38
Post #3

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

"asa face toate" = la apasare brusca de la relanti da putin in nas

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
sicaromcri
post 22 Sep 2012, 19:02
Post #4

Membru incepator

salut. am si eu o dacia 1310 si am o problema careia nu-i dau de cap. mi-am bagat de curand o instalatie de gaz si a inceput sa-mi faca probleme.cand e trecuta pe gaz masina sta la 1100 iar pe benzina sta la 900 de rpm.masina e pe carburatie.si problema e ca imi cam moare cand apas ambreaju sa schimb viteza(cand e pe benzina).i-am mai ridicat relantiu dar degeaba masina tot da tendinte de a se opri,a doua problema ar fi ca imi cam mananca mult lichid de racire.intr-o luna creca i-am completat cu un litru jumate. va rog sa ma ajutati daca stiti cumva ce ar putea avea.

--------------------
Dacia 1310 Zambetul lui Iliescu 2000
+
sebymesteru
post 22 Sep 2012, 19:18
Post #5

Membru rigid

From: Sfantu Gheorghe-Covasna

Inainte sa scri ce probleme ai,n-ai incercat totusi sa folosesti "Search"? S-a tot discutat despre reglarea instalatiei GPL si despre problemele cu instalatia de racire. La fel si cu "murit-ul" pe decelerare,sapa putin cu rapdare pe aria aceasta,cu Probleme Tehnice si vei gasii raspunsurile la intrebarile tale. Succes!

--------------------
Dacia/Mazda 1310/1410 M6 1988/1996/1999, 2007 - CV 15 REA
Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 14:07
Forum Renault