[VAND] scaune si bancheta spate Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
[VAND] scaune si bancheta spate Dacia 1310
Moranduzza |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 3 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|||
Moranduzza |
![]()
|
N-are nimeni nevoie de perne spate si de scaune fata originale pt Dacia 1310, invelite cu stofa? Dar de capace pt roti Dacia 1300? Astea se gasesc acum din in ce in mai greu.
|
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|
Moranduzza |
![]() ![]()
|
Capacele, capacele, de Dacia 1300. Pret bun, 3 buc. la 50 lei sau 7 buc. la 70 lei.
|
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|
snup |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 September 12 ![]() |
Salut. Sunt nevoit sa te contactez aici in topic deoarece nu pot trimite inca mesaje private.
Pe mine ma intereseaza o singura bancheta fata. Mentionez ca nu o vreau pentru a o monta pe masina, am nevoie de ea pentru un proiect personal. Daca doresti sa iti descompletezi setul, astept un mesaj cu pretul unei singure banchete. Multumesc. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
-
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
scaunele fata se potrivesc fara ajustari? eu am un break din 97
ms |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Florin27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 11 October 11 ![]() |
QUOTE(snup @ 23 Sep 2012, 00:37) Salut. Sunt nevoit sa te contactez aici in topic deoarece nu pot trimite inca mesaje private. Pe mine ma intereseaza o singura bancheta fata. Mentionez ca nu o vreau pentru a o monta pe masina, am nevoie de ea pentru un proiect personal. Daca doresti sa iti descompletezi setul, astept un mesaj cu pretul unei singure banchete. Multumesc. ![]() Care bancheta fata te intereseaza? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
|
|
Moranduzza |
![]() ![]()
|
Salutare! Scaunele fata le dau amandoua odata. Pt Dacia din 1997 , nu stiu ca sa-ti zic. Presupun ca au altfel sina. Din cate stiu, in '97 deja erau instalate pe Dacii, scaunele alea mai mici in dimensiuni, mai ergonomice, pt a ocupa spatiu cat mai mic in habitaclu. Trebuie intrebat un meserias, eventual tinichigiu. Cred ca stiu si astia.
|
--------------------
Dacia
1300
1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 13:03 |