A fost pe EuroNews acum 2.3 zile..., - cum maltratam noi ungurii in Romania -
![]() ![]() ![]() |
A fost pe EuroNews acum 2.3 zile..., - cum maltratam noi ungurii in Romania -
dacicuss |
![]()
|
||
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 25 Aug 2005, 10:46) Suntem, stim ca existam, stim unii de altii si atit... nu ne apucam sa cerem independenta, ca daca am cere, ar fugi si Banatul... MAS, nici ei nu cer independenta, poate doar cativa descreierati de p-acolo. Ar fi si absurd, in contextul intergrarii europene. Ce cer ei insa este mai multa autonomie administrativa. Lucru cu care sunt de acord. E mult mai eficient sa lasi banii sa fie gestionati la nivel local, sa ii lasi pe oameni sa se autogospodareasca. Am mai discutat noi, e aiurea si-i inteleg ca in conditiile in care cei mai mult bani (dupa Bucuresti) se fac in Transilvania, ei au drumurile de 3 ori mai proaste cam Moldova. Ca n-au avut Sechelarii si Iacubovi care sa atraga fondurile de la guvern. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ce-ar fi sa se inchida?
pen'ca pana la urma si aci, e ca invatatul limbii romane, o problema de bun simt. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolovan_ro @ 24 Aug 2005, 16:16) Se poate spune ca fac parte din una din minoritatile din romania. Chestia asta, acum, inca, suna de neconceput, aproape hazliu. Dar peste alti 10-15 ani ar putea deveni realitate statistica. Dar nu din partea minoritatii ungurilor, ci a rromilor. Ungurii sunt 7% din populatie, vedem asta la toate alegerile, sunt predictibili; Tiganii, in schimb, ajunsi la 3-3.5 milioane (declarat de maestrul Madalin Voicu in persoana) inseamna deja 14-15% si "se impuiaza" de 2 ori mai mult ca romanii. Iar astia nu sunt nici "predictibili" din punct de vedere politic... Da' vorovesc romaneste, manca'tz'as ! |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Sa vezi ce o sa se inmulteasca cu legea asta de maternitate cu 2 mil de lei pe luna pentru femeile ce nu au lucrat niciodata.
O sa faca copii numai pentru bani..noroc ca e limitat la primi trei..oricum 6 ani s-a scos tiganga..2 mil pe luna si dupa abandoneaza copilu si face altul... Asta e exemplu de gandire cu degetul mic de la piciorul drept din partea guvernului sau a dobitocului ala de Barbu... 3 mil te tigani..sa zicem ca jumate sunt femei si pot avea copii. Deci 1,5 milioane de copii o data la doi ani..deci faceti si voi un calcul... Sunt total impotriva legii asteaia..era normal daca eram o tara ca Germania de exemplu..da suntem o tara de tigani..si asta e...Sa traim bine... This post has been edited by tragedy: 25 Aug 2005, 11:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Ma, nu pot sa nu rad cand vad ca cea mai mare problema a unora (in general mai de prin bucuresti) e ca unii unguri nu stiu romaneste.
Ete fleosc. Paguba lor, nu a voastra. Daca n-au fost suficient de destupati ca sa invete limba tarii in care traiesc, cine credeti ca o sa fie dezavantajat? VOI? Ntz, ei. Asa ca mi se cam falfaie daca stiu sau nu romaneste. N-am putut cumpara (eu) un kil de rosii in piata? Maaaare paaguba. M-am dus la urmatorul, si a pierdut un client ala care nu stia romaneste. Aveam o prietena, unguroaica de pe aici, care a invatat de mica doar in ungureste, si cand a ajuns la liceu nu prea le rupea pe romaneste. Sa vedeti ce vorbe de lauda avea ea pentru parinti, ca au fost stupizi si n-au invatat-o romaneste. Paguba mea? neeeeeeaaaaahh... Singurele probleme prin zona asta sunt cand extremisti gen Kellemen Attila ajung sa aiba majoritatea prin consilii locale sau judetene, si incep sa se tot racaie cu aialalti. Da' asta deja e politica ![]() This post has been edited by brunner: 25 Aug 2005, 12:59 |
--------------------
M
M
1
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
QUOTE(dacicuss @ 25 Aug 2005, 12:11) Io chiar am patit ceva de genul a ceea ce a povestit Illusi0n..inainte de '89, intr-o tabara fiind in Sovata, colegii mei au fost batuti doar pentru ca erau romani, vorbeau romaneste...io am scapat doar cu o palma... Si totusi nu-i urasc...sau sa am ceva cu ei ca natie, popor...daca am ceva, am cu specimenele iredentiste, sovine...de orice etnie ar fi Am patit si eu acelasi lucru intr-o tabara, la Homorod... ![]() Oricum, in tabara aia am invatat sa injur in ungureste... ![]() Nu erau toti asa; cu foarte multi dintre ei te simteai excelent si te intelegeai foarte bine (mai ales cu fetele...). Dar printre acestia erau si elemente provocatoare si sovine care provocau probleme si neintelegeri. Fata de acestia nu am nici un pic de respect si nu-i voi aproba niciodata, indiferent de motivatia lor, pe langa faptul ca nu ma poate obliga nimeni sa am vreo simpatie pentru ei... N-aveti decat sa ma considerati nationalist sau nazist... ![]() This post has been edited by chichi: 25 Aug 2005, 13:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adso @ 25 Aug 2005, 11:19) ce-ar fi sa se inchida? userul nostru - stapanul nostru! |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:38 |