Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci lumea e plina de curve. E o generalizare pe care trebuie s-o dezavuez.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Te-am văzut în toate pozițiile.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
arata-mi unde am aparat-o eu pe udrea, nu de alta dar sunt unii care is cu nasul adanc in curul madamei valean..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se numeste voyerism. Nu-i frumos.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nutsule, acu' faci ca orice basist copt de nervi, ca idolii lui au luat-o in cioc. io te inteleg. si pa tine si p-ailalti asemeni tie, care spumega si se iau de oricine din usl.
e dureros la inceput, da' usor usor o sa va obisnuiti cu ideea si-o sa va mai calmati. pana atunci bagati la greu cu valean, becali, cacarau....descarcati-va, ca altfel plezneste dreq cordu-n voi. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
corbex |
![]()
|
M-am prins de ce esti tu atit de deosebit de restul lumii, in exprimare. Lucrezi la asezamintul din Moroieni. Esti pacient. Cum mai e mincarea?
This post has been edited by corbex: 19 Dec 2012, 10:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 02:02) ma refer la madama valean, ajunsa mare bujetara fix dupa ce a inceput sa-l faca fericit pe cacarau in pat. Foarte bine. Se inscrie in marea galerie a petardelor-panarame politice: Udrea, Anastase, EBA QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 02:58) am uitat ca la usl, curvele usl-ului is eroine ale neamului si e o onoare sa-l fericesti pe dragnea. Spune-mi si tu ce realizari are fufa aia, inafara de prestat servicii orale? Pai ca la PDL: ce Udrea, Anastase sau EBA nu au facut orale? Nu sunt si ele curvele neamului? Nu i-au fericit pe unii si pe altii? Aceleasi realizari si la alea. Atata doar ca la PDL erau (si sunt) mai multe. Oricum, e bine ca ai inceput sa observi cate curve sunt in politica. Au facut bine alegerile, ti-au deschis ochii. Pana acum vedeai doar fecioare. Feciaora Anastase, Fecioara Udrea, Fecioara EBA. Si vorba aia, nu erau alea fecioare nici in ureche. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Victor Ponta anunta ca va prezenta, in conferinta de presa de la ora 12:00, lista noilor ministri si "acordul pe care l-am semnat in calitate de prim-ministru cu presedintele Traian Basescu". Asteptam materialu' ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Hai sa vedem daca pune foaia in fata obiectivului sau doar o citeste din memorie. Memoria lui fiind o multime vida, pe baza careia se improvizeaza.
This post has been edited by corbex: 19 Dec 2012, 13:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
El le sicrie. Dar de unde le copiază?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Am inteles ca Ponta stringe bani de Logan. A taiat hirtia igienica de pe lista cheltuielilor personale, foloseste hirtiile de la guvern.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
klaus |
![]()
|
Fabulos.
Matrozu' le-a cerut - sa nu mai emita ordonante care sa vizeze modificarea cvorumului la referendum (adica sa treaca legea pe la el intai daca modifica astia - aia cu "Respectarea prevederilor Constitutiei la emiterea ordonantelor de urgenta") - introducerea unui proces transparent de numire a Procurorului general si a procurorului sef al DNA (cum el nu a facut dar acum cere de la altii...), ba mai mult, sa aiba drept de veto la numiri ("drept de veto reciproc asupra persoanelor, pe baza de argumente") - numirile de generali - cu acordul guvernului - "Partile vor imbratisa reguli minimale de adresare respectuoasa, cu referire directa la functia partenerului si la adresarea la plural." Adica lumea sa spun acum "domnule presedinte" dupa ce el i-a facut pe altii porci, mosi tagarta, broaste, mitomani etc., el nu poate suporta sa fie facut la fel - si-au impartit reprezentare in UE: basescu la Consiliul European (cum a fost disputa din vara) si Ponta al Consiliul Uniuii Europene - marinaru' sa fie informat de MAE asupra activitatii duse (sa nu raman ca proasta, fara informatii) - Carmaciu sa aiba in continuare controlul serviciilor - "numirea in functia de Avocat al Poporului a unei persoane care se bucura de sprijinul diferitelor partide". Presupun ca "diferite partide" sunt PC, PSD si PNL... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Pe scurt, i-a pus belciug lui Ponta. N-o sa mai poata rima.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Intelegerea secreta si nerespectata:
QUOTE Presedintele UDMR, Hunor Kelemen, a afirmat miercuri ca in luna septembrie a semnat o intelegere cu Crin Antonescu si cu Victor Ponta pentru formarea unei majoritati guvernamentale dupa alegeri, intelegere care nu a mai fost ulterior respectata, pentru "prima data in ultimii 23 de ani". "Acordul cu USL a fost semnat in septembrie. A fost semnat de domnul Ponta, domnul Antonescu si de catre mine. Este un acord absolut corect si foarte scurt. Contine trei lucruri importante. (...) Contine trei lucruri. Primul lucru se refera la perioada de dupa alegeri, ca daca USL va obtine sub 50% atunci va forma majoritate cu noi. Era un lucru absolut normal, noi am asumat acest lucru. A doua chestiune era ca daca ei obtin peste 50% din mandatele parlamentare - fara sa fie trecut acolo ca 60%, 70% - atunci ne invita sa formam impreuna o coalitie de guvernare. A treia chestiune era ca vom discuta acest lucru dupa alegeri, in functie de mandatele obtinute de fiecare formatiune politica", a spus Kelemen, citat de Agerpres. El a explicat ca a fost vorba despre o intelegere care nu avea nicio trimitere sau referire la perioada campaniei electorale si pe care UDMR a respectat-o in "spiritul si in litera celor semnate". "Asa functioneaza politica. Asta este logica si natura vietii politice - sa existe intelegeri, sa existe discutii. Deci, nu este nimic iesit din comun. Noi, de fiecare data, am respectat ceea ce am semnat. Pentru fiecare ciclu, pentru fiecare perioada de patru ani de zile, existau intelegeri. UDMR, si atunci cand nu i-a convenit si a avut, eventual, de pierdut puncte electorale, si atunci cand i-a convenit, a respectat ce a semnat. Prima data se intampla, in ultimii 23 de ani cand o astfel de intelegere, absolut corecta si transparenta, nu este respectata de un lider care si-a pus semnatura pe o astfel de hartie", a sustinut Hunor. El a reafirmat ca UDMR a cerut ministere la negocierile cu USL de dupa alegerile din 9 decembrie pentru ca aceasta a fost intelegerea. "Pai daca noi am semnat ca vom guverna impreuna, asta ce inseamna? Inseamna la masa guvernului. La masa guvernului cine sta? Nu sta soferul ministrului, sta ministrul", a argumentat Kelemen. Trecand peste continut, ma intriga amnezia lui Cacarau, care a dat vina pe Ponta pentru întelegerea cu ungurii, imediat dupa 9 decembrie. El nu stie nimic, nu cunoaste nimic, motiv pentru care se opune ferm! Acum, Kelemen zice ca au semnat si Ponta si Antonescu, în septembrie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 09:07) m-ai vazut precum unii de pe aici in curul curvelor pesediste, personaje care se declara ranite in sentimente cand vorbeste de curvele uslamului? ![]() QUOTE(aphophis @ 19 Dec 2012, 09:23) arata-mi unde am aparat-o eu pe udrea, nu de alta dar sunt unii care is cu nasul adanc in curul madamei valean.. Cum unde? Aici aseara. Venise vorba de Udrea, care e parlamentar, adica ontopic si ia ghici cine a adus-o in discutie imediat pe madam Valean, care e europarlamentar, adica offtopic? |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Serje @ 19 Dec 2012, 00:56) Si cu fufa de 23 de ani ... ce ai? Ce scandal o generat? Sau pb cu ea ii ... ca nu-i pedelista, nu ? La toti pupincuristii basisti le gasesti scuze ... Problema cu aia e ca sfideaza bunul simt si logica si toate normele sociale si toate legile de pe tablitele lu' Moise si toate regulile de pe coloana lui Traian si tot ce mai vrei tu. Nu este posibil ca la 23 de ani sa ajungi deputat. Punct! Sau e posibil, cand ai un background beton (scoli pe afara facute pe bune, masterate, alea alea...). Da' stai asa... vorbim de guvernul Ponta. Ma scuzati! Uitasem! Ala are alergie la intelectuali mai ceva ca FOCA. QUOTE(Serje @ 19 Dec 2012, 01:26) Io stiu ca o ajuns in parlament ca o votat-o destul de multi oameni ... Cu ce-i mai prost decat pana acuma? Nu tot la fel era si pana acuma? Atata ca amu is mai multi ... da tot la fel ca pana acuma o fo bagati. Hai sa-ti spun un secret: daca eram io candidat din partea USL-ului acolo, castigam. Asa anonim cum sunt pentru 99,999% din populatia tarii, castigam. Ca la asta ne-a condus PDL&Base. De asta mor io de oftica. Au facut astia in asa fel incat a luat pesedeul iar puterea efectiv in tara. Pentru asta le urez multa mwe cu rahat! Inclusiv lu' marineru'. QUOTE(Markos @ 19 Dec 2012, 15:48) ![]() Imi place grecule ca ti-ai pastrat simtul umorului si inca mai esti in stare sa faci glume. This post has been edited by kum: 19 Dec 2012, 19:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
E o intoxicare. Nu poate veni nimeni cu exemple de intelegeri sau promisiuni incalcate de cei doi menestreli.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Dec 2012, 20:58) ... Au facut astia in asa fel incat a luat pesedeul iar puterea efectiv in tara... Daca iti spunea cineva chestia asta acum un an ziceai ca-i usl-ist! ![]() popeye direct si personal a adus psd-ul la putere! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 19 Dec 2012, 10:19) M-am prins de ce esti tu atit de deosebit de restul lumii, in exprimare. Lucrezi la asezamintul din Moroieni. Esti pacient. Cum mai e mincarea? simpaticule ![]() dupa cum i-am zis si lu' nutsu, nici pa tine nu pot sa ma supar. e ca si cum m-as supara pa bunica-miu. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bai, da' misogoni mai sunteti... Toate femeile pedeliste sunt pline de virtuozitate si competente de dau pe afara. Orice discutie pe acest subiect e deplasata. Muierile din USL? Phui, curvele dracu...
This post has been edited by radian: 19 Dec 2012, 21:16 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
Ar fi fost de ajuns un singur seminar cu Udrea, ca sa-i recunosti competenta. Da' tie nu ti-a placut scoala.
This post has been edited by corbex: 19 Dec 2012, 22:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 19 Dec 2012, 19:58) Problema cu aia e ca sfideaza bunul simt si logica si toate normele sociale si toate legile de pe tablitele lu' Moise si toate regulile de pe coloana lui Traian si tot ce mai vrei tu. Nu este posibil ca la 23 de ani sa ajungi deputat. Punct! Sau e posibil, cand ai un background beton (scoli pe afara facute pe bune, masterate, alea alea...). Da' stai asa... vorbim de guvernul Ponta. Ma scuzati! Uitasem! Ala are alergie la intelectuali mai ceva ca FOCA. Da EBA ce background beton are (ca varsta tot pe acolo era)? La ea ii ok ca nu o facut scandaluri, altceva nu te intereseaza, nu? ![]() Da guvernu Poc 1,2, 3 ... ce intelectuali o avut ? Udrea, Videanu, Igas ... ![]() De ce ai tot doua masuri, una pt basisti si total alta pt uselisti ? Io prefer fufe d'astea in parlament, daca stiu vorbi cat decat, decat curvele alea batrane sau aia care o trecut pe la toate partidele posibile. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Napoleon Bonaparte era general la 24 ani si prim-consul la 30 ani, deci se poate. Nu trebuie sa asteptam sa ajungem la varsta lui Iliescu, nu mai e mai nimic de facut
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
CGB |
![]()
|
sa-mi bag pwla-n ponta si-n usl-ul pwlii si-n intelegerea lor cu base. sa-i manance canceru' pa toti.
doo lucruri vream si io dupa alegerile astea: 1. sa nu le mai vad mwianu anumitor basisti prin parlament 2. sa-l ia dracii pa base si am primit asa: 1. cu cateva exceptii, is aceiasi basisti abjecti in parlament 2. base e bine merci. si am primit si-un bonus: aproape 600 de parlamentari. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
corbex |
![]()
|
Unde mai pui ca Base l-a pus pe Ponta sa-si ia angajament de pionier ca nu o mai trage pe Justitzica de coade. Ca sa ajunga presedinte de detasament, ala a semnat.
Mare om, mare caracter! This post has been edited by corbex: 20 Dec 2012, 09:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:07 |