Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Jan 2013, 13:55) Bun, cu romani ca Nadia, Nastase si Hagi se mandresc pana si copiii de 5 ani. Dar tu cu ce parlamentar te mandresti cand vizitezi Frankfurt, Barcelona sau Londra ? Nu ma refeream neaparat la sport ...citeam undeva ca doi romani au primit recent premii importante in domeniul roboticii - evident ca ambii lucreaza in USA, probabil pt. romanika nu erau suficient de buni. Cat priveste parlamentari de calitate chiar daca sunt putini totusi gasim si in romanika: Corneliu Coposu,Ion Ratiu, Radu Campeanu.... This post has been edited by tony-s: 21 Jan 2013, 14:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai citit undeva dar nu le stii numele. Cum te poti mandri cu ei?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 21 Jan 2013, 14:20) Nu ma refeream neaparat la sport ...citeam undeva ca doi romani au primit recent premii importante in domeniul roboticii - evident ca ambii lucreaza in USA, probabil pt ROMANIA nu erau suficient de buni. ... @tony-s: cind mai scrii numele TARII scrie-l corect, nu-ti mai bate joc a la mirceabadea!!! ![]() despre tinerii valorosi uite inca un exemplu: Bursierii guvernului, proști pentru stat, buni pentru privat QUOTE 150 de tineri s-au școlit degeaba în universități străine de prestigiu pe banii statului într-un program de 6 milioane de euro. Niciun absolvent nu a fost angajat Între 2004 și 2009, prin Programul Bursa Specială a Guvernului României statul a cheltuit 6 milioane de euro pentru școlirea a 150 de tineri de elită pe care apoi a refuzat să-i angajeze în administrație pe posturi de conducere. Simion Ilie are 34 de ani și este unul dintre beneficiarii bursei. Între septembrie 2006 și iunie 2008, tânărul a urmat două masterate în administrație în Franța, la Universitatea Paul Sabatier, Toulouse 3. Ca șef de promoție a primit oferte de angajare de la francezi, însă, prin contractul de bursă semnat înainte de plecare tânărul se obliga să se întoarcă în țară și să lucreze între 3 și 5 ani în administrație. „Dacă aș fi bănuit că un contract semnat cu statul român este atat de derizoriu, probabil mi-aș fi făcut alte planuri”, spune tânărul. „Din partea cui veniți?” „Într-o primă fază am așteptat să fiu contactat. Apoi am început să bat eu la uși și credeți-mă că am bătut la foarte multe uși, de la prefecți până la directori de agenții și miniștri”. Ce a urmat arată felul în care funcționează sistemul. „După o intrebare de genul «Dar din partea cui veniți?» mi se spunea fie că sunt prea calificat, fie că o să mă contacteze ei. Nu am fost niciodată în situația de a refuza un job”, explică Simion Ilie. După ce a consumat în van multă energie încercând să determine statul să-și facă datoria, un funcționar i-a indicat soluția „Mi-a spus «dacă sunteți așa de buni de ce nu vă duceți voi în privat să demonstrați ce știți în loc să stați cu mâna întinsă la stat?» Fraza aceasta care mă prezenta în poziția de cerșetor mi-a rămas întipărită în minte”. Ilie are acum o slujbă bine plătită în mediul privat ca manager de proiecte la Fundația Casa de Meserii a Constructorilor: „Am câștigat un proiect strategic care a adus în România 5 milioane de euro și locuri de muncă pentru 6.000 de oameni”. Tânărul care este și președintele Asociației Beneficiarilor Bursei Speciale Guvernul României spune că problema acestor absolvenți s-a aflat mereu pe masa guvernului, dar că pe nimeni nu a interesat competența. „Dacă aș fi bănuit că un contract semnat cu statul român este atat de derizoriu, probabil mi-aș fi făcut alte planuri.” SIMON ILIE bursier Respins de stat, profesor pentru funcționari Codru Vrabie este un alt bursier. Statul i-a finanțat între 2006 și 2007 un masterat în afaceri europene la Universitatea Maastricht, Olanda, dar nici el nu a fost angajat în administrația de stat. Timp de trei ani după revenirea în țară a tot așteptat ca statul român să profite de cunoștințele lui. În zadar însă. „Gata, s-a împlinit termenul de prescripție! Îi mulțumesc din inimă statului român că mi-a acordat șansa de a studia afaceri europene la o universitate bine cotată și contribuabililor români pentru că au acceptat să-mi pună la dispoziție ceva mai mult de 15.000 de euro”, a spus tânărul, după expirarea contractului de bursă. ONG-ist cu drag de sectorul public „Programul părea bine pus la punct în sensul că domeniile de studiu erau determinate de nevoile preconizate ale aparatului de stat. Miam zis, uite pentru prima oară un program cu mintea-n cap! Statul român crede că va avea nevoie de specialiști în afaceri europene, mai ales după aderare așa că aș putea studia asta, mai ales cămi place”, declară tânărul. Era însă doar o aparență. Odată întors în țară a încercat să se achite de obligații: „Am încercat să discut ptoblema cu diverși șefi de instituții, cu oameni politici în a căror dreaptă judecată am încredere și azi, chiar dacă pe-asta n-au reușit s-o rezolve”. Până la urmă s-a făcut ONG-ist deși spune că simte o atracție nebună către sectorul public. „Am început să lucrez în proiecte axate pe teme ca justiție, reformă legislativă, anticorupție. Fac și training pentru funcționarii publici, înalți funcționari, manageri publici. „M-am întrebat dacă nu cumva ar fi cazul să fac un masterat în administrație publică să nu cumva sajung în situația de a mi se contesta de către cursanți legitimitatea de a-i învăța eu pe ei”, conchide cu umor. http://m.evz.ro/news/1020143 QUOTE ...am avut de a face, intr-o problema contabila (imaginati-va si o intonatie agresiva):”Na, si acum, ce ai vrut sa spui cu asta? Te crezi destept, nu? Care e marea descoperire? Si, in definitiv, care e problema ta? A venit acuma unu’ destept sa ne invete – bai, baiatule, lucrurile functioneaza asa dinainte sa te nasti tu, asa ca baga-ti mintile in cap”. Partidul, Ceausescu, Romaniiiiaaaaa…. http://www.contributors.ro/administratie/n...ii-in-autobuze/ |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
vijelie |
![]()
|
E suficient ca suntem cunoscuti in lume cu 3 sportivi din care 2 au simtit nevoia sa plece din tara.
A, si cu 2 gagii anonimi care au luat niste premii pentru niste chestii cu roboti, in fine, ceva complicat, ramanem la Hagi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Sa revigoram putin acest topic.
![]() Avand in vedere ca urmeaza in curand alegerile parlamentare (campania a inceput neoficial deja), sa vedem candidatii, listele, noutati, pronosticuri, alea-alea. Baietii astia au publicat lista candidatiilor "curati" ai ALDE: - Dian Popescu, exclus din PNL dupa ce a fost condamnat la 5 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice. - Gigi Chiru: condamnat in prima instanta la sase luni inchisoare cu suspendare pentru mita electorala in alegerile locale din 2012 - Mircea Molot: urmarit penal pentru trafic de influenta in forma continuata, luare de mita in forma continuata; acuzat de conflict de interese. - Ion Ariton: trimis in judecata in dosarul "Gala Bute" - Aristotel Cancescu: trimis in judecata de DNA sun acuzatia de abuz in serviciu (cinci infractiuni), luare de mita, spalare a banilor, trafic de influenta - Cristian David; fostul ministru de Interne e trimis in judecata pentru luare de mita - Dorinel Ursarescu, condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii. E cercetat de DNA intr-un nou dosar de coruptie - Ovidiu Silaghi, urmarit penal in mai multe dosare penale - Steluta Cataniciu, acuzata de ANI de conflict de interese administrativ, a pierdut procesul cu ANI - Adrian Stef, acuzat de ANI de conflict de interese penal Acestora li se adauga Daniel Chitoiu si Varujan Vosganian, carora Parlamentul a refuzat sa le ridice imunitatea pentru a fi cercetati de DNA in dosare de coruptie. Daca aveti informatii cu ce se "lauda" celelalte partide, va rog contribuiti. ![]() Sa adunam aici, zic, numele astea imaculate, sa stim ce ne pregateste fiecare partid in parte. L.E. Altu' de care uitasem. Daniel Barbu (ALDE): "Meseria de politician este riscanta, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan. Alesii isi risca libertatea, sanatatea, in fiecare zi" Da' asta e decat idiot. This post has been edited by RZV: 23 Sep 2016, 15:38 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Sa mai actualizam listele de candidati, ca sa stim pe cine vor vota romanii. Astazi, partidul luminii, PSD.
Vlad Cosma - PSD Prahova Victor Ponta - PSD Gorj L.E. Valentin Popescu - PSD Mehedinti This post has been edited by RZV: 5 Oct 2016, 11:20 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"Ecaterina Andronescu deschide listele PSD în București, la Senat ."
http://www.romanialibera.ro/politica/parti...la-senat-431309 ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sunt alții mult mai penali. Nu doar la PSD.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
@Markos: Si atunci? Inlocuim niste penali cu altii...Cand te uiti pe listele gastilor cu pretentii de partide te ia ameteala...
Apropo - diferenta dintre Trump si Clinton: Screen_Shot_2016_10_22_at_9_53_03_PM.png ( Size: 758.59k ) Number of downloads: 45 . Si inca ceva: bancile numesc oamenii presedintelui... Daca NU aveti incredere in procesul electoral si va puneti intrebari sunteti amenintare la procesul democratic! Asa ca aveti incredere in ce va spunem noi... This post has been edited by george_scala_2004: 25 Oct 2016, 13:48 |
--------------------
...
...
...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La promisiuni electorale, ved ca stam bine, psd-ul si pnl-ul (ambii, cu sau fara aliati) se intrec in dublari de salarii, reduceri si anulari de taxe si impozite... o sa dam toti in diabet, de-atata miere.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:25 |