Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am uitat sa fac o precizare: m-am laudat degeaba ca ma'c sa votez. Am zis sa fiu si io o data-n viata cetatean responsabil si sa votez in profunda cunostinta de cauza. Asa ca am purces la verificarea tutulor celor pe care as putea sa-i votez. Tutulor 6, ca sa fiu mai exact. Cum USL-u' e exclus din start (poa' sa candideze si sfanta Filofteia din partea lui ca tot nu pun stampila pe USL - da' n-a fost cazu' bineinteles, n-a fost cazu' de vreo/vreun sfant) au mai ramas 5. Ala de la ARD iar e un boschete, deci mai erau 4. Despre ala de la UDMR am gasit doar o singura informatie pe net, si anume o contestatie decizie pensionare
![]() ![]() La senat e si mai jale ![]() Prin urmare am procedat ca un barbat - mi-am bagat pwla si nu m-am mai dus la vot. This post has been edited by kum: 9 Dec 2012, 15:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am fost, am pus stampila de vreo trei-patru ori pe fiecare buletin si am plecat acasa. Eram in zona, ca altfel de vremea asta, cred ca nu m-as fi deplasat.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 9 Dec 2012, 15:09) Io zic sa te duci, poate ai si tu o surpriza ca mine si gasesti Uniunea Armenilor sau a Lipovenilor pe buletin. De obicei astia nu apar in alte informatii. E pacat sa nu votezi macar ceva, - asta e parerea mea- Altfel exista riscul sa te trezesti ca a votat careva in locul tau pentru USL, si-ar fi pacat. Plus ca la tine nu ninge din cate stiu, ti-ar prinde bine niste aer curat. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi se pare foarte mare prezenta la vot avand in vedere conditiile meteo, cel putin in jud cluj e dezastru - am avut de facut un drum pe care normal il fac in mai putin de 1 h azi mi-a luat vreo 2 ore - vreo 60 km din care vreo 80% pe e60 - nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi prin timis sau arad.Mai arreo 50 de km are rost sa zic ca pe e60 - probabil cea mai importanta sosea din romanika - in vreo 50 km am vazut doar 3 masini de dezapezire si doar in zonele de panta.
Se pare ca aparitiile repetate ale lui nea base au mai enervat o mare parte din cei nehotarati....cred ca useleii vor lua bine de tot peste 60% din voturi. This post has been edited by tony-s: 9 Dec 2012, 15:59 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
mda, se pare ca anul asta mortii din Teleorman s-au sculat mai devreme. Probabil ca asta are o legatura si cu cazurile de atacuri ale cainilor asupra alegatorilor. Simt miros de oase.
This post has been edited by Ake: 9 Dec 2012, 15:53 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe vremea asta ma multumesc cu mai putin.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Ake @ 9 Dec 2012, 15:40) Io zic sa te duci, poate ai si tu o surpriza ca mine si gasesti Uniunea Armenilor sau a Lipovenilor pe buletin. De obicei astia nu apar in alte informatii. E pacat sa nu votezi macar ceva, - asta e parerea mea- Altfel exista riscul sa te trezesti ca a votat careva in locul tau pentru USL, si-ar fi pacat. Plus ca la tine nu ninge din cate stiu, ti-ar prinde bine niste aer curat. QUOTE(Markos @ 9 Dec 2012, 14:57) ![]() brb <span class='edit'>9 Dec 2012, 17:29:</span> Done! Ake: multam pentru pont. Intr-adevar, era conu' Varujan la senat. Pus chisoiu' pe el. La deputati am votat dupa cum mi-a dictat constiinta... ![]() This post has been edited by kum: 9 Dec 2012, 21:04 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Ake |
![]()
|
Nu vrei tu sa tii poza aia doar pentru albumu lu matale?
Cica e caz de 1.gif This post has been edited by Ake: 9 Dec 2012, 18:25 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pe bune?
Ma duc sa il votez si eu pe Base! Nu au cum sa ne ameninte cu inchisoarea! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce zice el ... ce intelegi tu ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 9 Dec 2012, 14:52) Pentru asta ar trebui sa avem cel putin tot 7,5 milioane de martiri care sa voteze contra ARD. Corect? Corect. Corect o lula. Faci niste spagate logice de ma dor inghinalii. QUOTE(kum @ 9 Dec 2012, 14:52) Buuun! Zic deci de curiozitatea aia a mea: ce prezenta la vot se va inregistra in Teleorman, prin Vrancea si peste tot unde s-a apropiat de 100% sau chiar s-a depasit la referendum? ![]() Vezi ca au fost localitati din Teleorman, Vrancea etc., nu tot judetul a avut prezenta peste 100% |
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Voi cu pozele ,depuneti probe pentru aia care abia apuca?Au mai chemat ei babele sa dea cu subsemnatele pe la politie.N-aveti de lucru..parerea mea...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Ake |
![]()
|
Destul de distractiv de citit presa azi. Mai ales curlingaii de ambele parti,
Toti dau sondaje, dar intind gumilasticul la greu, fiecare catre el. Sunt diferente si de 10% intre un site si altul, Evident ca in cazul asta ori pregatesc matrapazlacuri, ori ca sa urle ca au furat ailalti. Basca abudenta nene de titluri care mai de care mai alarmiste, mai Bomba!, mai Terrribile! , sau pur si simplu deturnate de la articol. Par egzampl: Titlu: "INCIDENTE LA ALEGERI" subtitlu: "Un bărbat din Dolj și o femeie din Galați au murit după ce au votat". Ca si ala cu atacurile maidanezilor....mare incident la votare, parca nu se intampla in fiecare zi... ca sa nu mai spun cu aia care au murit dupa ce au votat in Dolj.. mai bine spuneau de aia care au votat dupa ce au murit din Teleorman... ![]() @DaniM Sunt descarcate de pe net bre... nu sunt ale lor.... Corect? Le-au gasit intr-un card de memorie pe strada. Intr-un portofel. Cu o suta de lei. Pe care au baut-o si nu-si mai amintesc nimic. This post has been edited by Ake: 9 Dec 2012, 19:20 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum sta treaba, strategii usl s-au grabit cand au lansat ideea cum ca votul de azi e anti-baescu, e imposibil ca usl sa ia 7.4 mil voturi, mai degraba 55% din 50% din 18 milioane, adica maxim 5 milioane.
Firesc, apar 2 intrebari: 1. unde au disparut cca 2.4 mil de credinciosi antibasisti, considerati usl-isti ? 2. cat de legitima e pretentia unei aliante de a forma singura un guvern in conditiile in care reprezinta doar 1/4 din vointa electoratului ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi zi tu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 20:07) Considerati de cine? De tine si de Kum? QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 20:07) 2. cat de legitima e pretentia unei aliante de a forma singura un guvern in conditiile in care reprezinta doar 1/4 din vointa electoratului ? Asa si? Te oftici? |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vijule, daca voiati legitimitate, trebuia sa mergeti in plm la referendum si sa-l castigati pe bune.
Te-ai apucat sa vuti ampulea si topicul asta. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Basescu cu cate voturi o fi fost ales?
Dar vije probabil are program de aruncat petarde, desi mai e pana la Craciun/Revelion. |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un agitator! Să revenim la vot:
QUOTE Procesul electoral la secția de votare nr. 156 din localitatea vasluiană Sârbi a fost întrerupt după ce cei nouă membri ai secției de votare s-au retras într-o altă încăpere pentru a mânca. Secția a fost redeschisă după aproximativ o jumătate de oră, printr-un ordin al președintelui Biroului Electoral Județean Vaslui, la sesizarea USL. "Am fost sesizați despre faptul că secția de votare din localitatea Sârbi și-a suspendat procesul electoral pe motiv că membri secției au decis să servească masa. În consecință am sunat la președintele secției de votare și am dispus reluarea imediată a procesului electoral, lucru care de atfel s-a și întâmplat", a declarat președintele BEJ Vaslui, Adrian Chiriac. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Base,mesaj pe feisbuc:"Maghiari,iesiti la vot!"E kakat la koor!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1. adica usl, desi e tare-n parlament, are o sustinere populara si mai mica? vai, ce surpriza
2. nu ma oftic, asa au guvernat toti pana acum, speram ca usl sa evolueze intr-o majoritate reala (vezi pct 1) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Si pana acum cum fu?
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Pai io inteleg ca pana acum am fost oprimati de cozi de topor impuse de uoamenii raidin afara Tarii, in timp ce masele musteau de dorinta de schimbare.
Prin iarna s-a plecat de la 90% acum abia trag de 25%. Culmea, PDL va obtine cam acelasi nr de voturi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 9 Dec 2012, 20:36) I-a debusolat de tot, astă vară le zicea să stea naibii drec acasă. 9 Dec 2012, 20:49: QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 20:45) Poate de scuipați. This post has been edited by Markos: 9 Dec 2012, 20:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 20:07) 1. unde au disparut cca 2.4 mil de credinciosi antibasisti, considerati usl-isti ? Au plecat ma, si-au luat lumea-n cap cand au vazut ca a ramas Basescu la Palat! QUOTE(vijelie @ 9 Dec 2012, 20:39) 2. nu ma oftic, asa au guvernat toti pana acum, speram ca usl sa evolueze intr-o majoritate reala (vezi pct 1) Tu esti aievea? Adica existi in carne si oase? Sau posturile sunt scrise de un bot ca ala de ne da noua RCA in josul paginii? Cam ce scor ar fi trebuit sa aiba USL ca sa recunosti ca au majoritatea? Asa, la cca 40% prezenta la vot? Ca sa nu ma intelegi gresit, citeste postarile mele de dimineata, n-am votat cu USL, nu sunt fanul lor...dar tu esti foarte... foarte... nu stiu cum sa spun. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:28 |