Alegeri parlamentare, decembrie 2012
![]() ![]() ![]() |
Alegeri parlamentare, decembrie 2012
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
de cand e nutsa reprezentativa ptr toti angajatii din it?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(CGB @ 1 Nov 2012, 18:16) ala e mai tare ca tine nutso. schilod schilod, da' e patron IT. tu ejti doar angajat in IT. te pomenesti c-o fi patronu tau! si ceva minunat: ce mai face madam udrea ? raspuns: ptr cateva voturi, face orice. cgb-ule, eu unu nu as vorbi de chestii din astea. In plm, vezi sa te speli pe cap in fiecare seara, ca mai sar stropi din buzile alea de la primarie , pe care le cureti ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(CGB @ 1 Nov 2012, 18:16) Madam Udrea apare zilnic in Monitorul de Neamt, intre timp si-a luat covoare din piata, nu de alea fitzoase, scumpe.... |
--------------------
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Da' de asta asta ce ziceti,mai oameni buni?
![]() "Deputat colegiul 4 Timisoara" Cica nu el are datorii,ci firma!Cu toate acestea,n-o avut nici un fel de jena sa-si tranteasca moaca rubiconda pe ambalajele produselor firmei respective! DSC02421.JPG ( Size: 2.42mb ) Number of downloads: 383 Nici macar pita nu scapa de jegul campaniei electorale! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 1 Nov 2012, 20:59) cgb-ule, eu unu nu as vorbi de chestii din astea. In plm, vezi sa te speli pe cap in fiecare seara, ca mai sar stropi din buzile alea de la primarie , pe care le cureti ![]() ![]() ![]() nutso, am cateva amendamente la zicerile tale: 1. nu mai folosi cuvantul pl, atunci cand te referi la persoana ta. apelativul putza e mult mai indicat. 2. obsesia cu budele ti-o inteleg. cand halesti toata ziua continut de buda e normal. ce nu inteleg io, e de ce apare obsesiv in posturile tale termenul "primarie". care-i treaba cu primaria asta? 3. nuj de unde pana unde l-ai bagat pa felix in discutia asta, ca io n-am pomenit nimic de el. da' si asta e de inteles, ca face parte din obsesiile tale. 4. daca e posbil, mai baga ceva de mineriade si comunism. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
bah cgb-ule, lasand la o parte ca nu iti place sa vorbesti de buzile unde muncesti, normal ca nu poti vb de felix. Plm ai retrograda la curatarea cu periuta de dinti a buzilor daca ai spune ceva de rau de uslamisti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asta era pedeapsa pentru voi la PDL? Acu' inteleg de ce nu spuneai niciodata nimic rau de Basescu/Boc.
|
--------------------
|
CGB |
![]()
|
cand aveau periuta de dinti era sarbatoare. in general ei presteaza cu limba.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE USL a solicitat, vineri, Biroului Electoral Central sa clarifice care sunt "bunurile cu valoare simbolica" ce pot fi oferite alegatorilor fara a se considera ca reprezinta mita electorala. "Avand in vedere faptul ca ᅡbunurile cu valoare simbolicaᅡ nu sunt definite in cadrul normei juridice mai sus mentionate, consideram ca pentru buna desfasurare a campaniei electorale este necesar ca Biroul Electoral Central sa mentioneze, prin enumerare, lista concreta si exclusiva a acelor bunuri care pot fi folosite de candidati si/sau valoarea materiala maxima pe care acestea o pot avea, fara sa existe incalcari ale prevederilor legale", se arata in solicitarea transmisa BEC. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sacoșe, găleți, telefoane.. Chestii d'astea minore.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Maxim 20 boabe de orez (10 de fasole), 5 lingurite de ulei si 2 scrumbii (fara usturoi).
M-am lins pe bot de vesta. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pentru "fanii" UDMR:
QUOTE Senatorul UDMR de Mureș György Frunda a declarat, luni, la lansarea candidaților UDMR din județul Mureș, că el este apt pentru reprezentarea intereselor maghiarilor din Transilvania, "cu experiența dobândită" după 22 de ani de politică. "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai ușor cu statul național, pentru că minciuna are picioare scurte", a spus Frunda. El a subliniat că își dorește să susțină "acea regiune în care maghiarii sunt majoritari". "Pentru că această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene și al Împărăției Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună", a spus Frunda. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
is curios daca garett , roman verde o sa mai sara in sus de cur pe macara, ca sa protesteze impotriva prietenilor lui de la udmr, care vor sa plece cu transilvania in chiloti
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci votez UDMR si ma mut in Regiunea Autonoma Maghiara.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE In Harghita, senatorul Verestoy Atilla este numit "drujba lui Dumnezeu" Voteaza ma cu astia, ca sunt cei mai curati. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In colegiul meu, pentru senat, singurul candidat pentru care merita efortul sa ma deplasez 200 de metri pena la sectia de votare este cel de la UDMR.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pe principiul "sa alegem raul cel mai mic" am ajuns in situatia asta de cenzurat in anul de gratie 2012.
Eu o sa-i votez pe fiecare in parte, ca sa nu se supere, vorba cuiva de aici. Nu m-as duce deloc, da' mi-e ca ar vota altii in locul meu. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Subtire, subtire... Am auzit ca poti mai mult. E drept, ca la Radio Erevan, nu sa dai, ci sa iei
![]() This post has been edited by xcss: 5 Nov 2012, 22:04 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Merced |
![]()
|
Se vede afaceristu' adevarat. Ia o lada de bere de la mine si tie iti da doar una.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In afara de internet se pare ca mai funnctioneaza cu succes cateva canale neconventionale de informare politica /electorala.
Unul e la piata, altul in parc. Maica-mea ca orice pensionar care se respecta e abonata la ambele. Ia uitati cu ce informatii SIGURE a venit zilele astea : - daca castiga USL alegerile si basescu nu-l propune pe Ponta premier, e stabilit deja ca premier va fi Voiculescu. Mamaaa e sigur asta! - dupa ce castiga alegerile, USL va incepe demersurile pentru iesirea din Uniunea Europeana. Asta e sigur, sigur. - E un domn in parc care are un fiu la SRI care i-a spus ca a ascultat el convorbirile de la o intalnire a USL. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măcar intrăm în CSI?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Dar am iesit?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Basistii sunt disperati si e normal sa lanseze tot felul de prosteli din astea insa nu mai au nici o sansa meciul e deja jucat ....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi sa nu se intample ceva cu cine stie ce carnati si meciul asta...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:46 |