Reabilitare facuta la misto
![]() ![]() ![]() |
Reabilitare facuta la misto
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kato @ 4 Oct 2012, 00:22) Probabil am scris prea mult si n-ai avut rabdare sa citesti. Cam asta am incercat si eu sa spun: nu avem, dar cea mai buna solutie ar fi sa le facem. Centralele de apartament pe gaz metan (apartamentul meu tot cu asa ceva este incalzit) nu este o solutie pe termen lung. Gazele de ardere cumulate reprezinta una din cele mai importante surse de poluare din aglomerarile urbane. Daca mai pui si cheltuiala cu investitia initiala si evolutia pretului la gaz iti cam da cu virgula. Sper ca in 10, 12 ani cat sper sa aiba durata de viata centrala mea de apartament, sa se modernizeze firma locala de termoficare si sa ma rebransez. QUOTE(Markos @ 4 Oct 2012, 00:39) Pai 100 bre, ca nu suntem tamplari... This post has been edited by radian: 4 Oct 2012, 00:19 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu plapuma.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ptiu, la asta nu m-am gândit! Și să pun și-o țoală-n plus pe mine!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Inchideti topicul. L-am deschis degeaba! Totul e inutil! Oricum daca primaria aproba modificarea valorii reabilitarii de la 1.100.000 euro cat era la inceputul verii, la 1.800.000 euro, e ceva puturos. O sa platim de o sa ne kkam pe noi intretinerea lucrarii de reabilitare!
Vad ca si voua vi se rupe ca si vecinilor, asa ca nu mai are rost discutia. This post has been edited by george_slz: 4 Oct 2012, 07:36 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Voua vi s-a rupt primii, si acum ne intrebi pe noi cum sa o dregeti.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
1999/gle 2003/break [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
reabilitarea asta e fix pwla in 90% din cazuri. e facuta fara cap si fara coada. cu materiale de kkt, cu muncitori de kkt. lumea se bucura ca e moca, firmele care lucreaza se bucura ca-si iau banutu si nu-i fwte nimeni la cap (adica locatarii).
lucrarea e facuta de mantuiala, cu placi de zapada artificiala din cele mai eftine si mai proaste. se face economie la materiale (adeziv, bolturi de prindere a placilor....etc). am vazut doar in cateva locuri din bucale, lucrari facute mai cu simt de raspundere. de ex se foloseau placi de vata de sticla bazaltica cu folie aluminiu, ignifuga, prinsa pe pereti cu simt de raspundere. placile le imbinau muncitorii la mm, nu lasau spatii intre ele. dupa ce le lipeau le fixau si cu bolturi: 5 bucati pe fiecare placa. cica din iarna asta iar se scumpeste caldurica. deja ma ia cu tremurici cand vad ce preturi vehiculeaza astia. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.641 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(tribunul @ 4 Oct 2012, 00:26) Asta cu mobilizarea vecinilor...la Bucuresti nu-i valabila. Nu iese niciunul din casa, nici becul de la usa nu-l schimba, astapta sa vina cineva sa i-l schimbe. Daca le pui un cenzurat in fata usii, langa pres, acolo il lasa. dadadadada am si eu din astia... si mai au si destui bani dar nu ar da 3 lei pe un bec sau sa zugraveasca ceva... casa lui e doar dupa usa pe care scrie numarul apartamentului. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cielo99 |
![]()
|
De aceea m-am mutat la casa. Sa nu ma plang de intretinerea de 300 de lei de la bloc, tac si o platesc pe a mea de 8-900, si sa nu am treaba cu vecinii.
Pe astia de la bloc nu va inteleg ce va tot vaietati de intretinere, ca la casa nu ne subventioneaza nimeni gigacaloria, nu ne face nimeni fatadele gratis dar tot voi sunteti aia de care nu intereseaza pe nimeni. Nu-ti place cum lucreaza firma ce-ti face gratis? Cand ajunge in dreptul tau zii sa opreasca lucrarile si plateste alta firma care iti place cum lucreaza. This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 09:39 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
1999/gle 2003/break [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.239 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Oct 2012, 23:59) E și chestie de organizare, poate și de bulan. La ai mei la bloc, au nimerit un locatar încă verde (pe la 55 de ani), dar pensionar (cred că fost aviator). Genul de tip care se implică la greu. A fost desemnat oficial de asociația de locatari drept un fel de manager de reabilitare ![]() Stă ăsta de dimineața până seara cu geana pe ăstia, n-are somn, n-are odihnă. E chiar fericit, se vede cu ochiul liber. Daca-l si duce capul cat de cat, e caz fericit (pt. ei, ca muncitorii-l blestema la greu). QUOTE(tribunul @ 4 Oct 2012, 00:26) Valabil peste tot. @Radian: e normal sa reabilitezi locuintele si instalatiile, dar un consum in scadere duce (mereu, dintr-un motiv simplu) la un cost in crestere pe unitatea de masura. @cielo: nu sunt toti in situatia de a beneficia de lucrari gratis, mai sunt(em) si altii care ne facem pe banii nostri. This post has been edited by maho: 4 Oct 2012, 09:42 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cielo99 |
![]()
|
De acord ca faceti si pe banii vostri, dar la aia nu vi se rupe pana cand e gata lucrarea si dupaia va treziti ca nu e facut bne , ca va intra apa in casa, va intereseaza si ce lucra firma aia care face lucrarea drept urmare nu va vaietati pe aici ca aia au lucrat prost.
This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 09:58 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(cielo99 @ 4 Oct 2012, 09:36) Pe astia de la bloc nu va inteleg ce va tot vaietati de intretinere, ca la casa nu ne subventioneaza nimeni gigacaloria, nu ne face nimeni fatadele gratis dar tot voi sunteti aia de care nu intereseaza pe nimeni. brusc mi s-a facut extrem de mila de astia de stau la casa. nu vrei sa facem schimb? acu' pa scurt: cand stai la casa, ejti jupan. faci ce vrea pl ta. iei autorizatiile necesare si ii dai drumu. nu-ti faci grija ca s-ar putea sa te inunde aia de de-asupra, nu-ti faci griji ca-l inunzi p-ala de sub tine. iti izolezi casa cum vrei tu, cu ce materiale vrei tu, cu ce mesteri vrei tu. iti faci incalzirea cum vrei : gaze, electric, lemne...etc e adevarat ca te costa, dar marele avantaj e ca faci cum vrei tu. la bloc e multi. si fiecare are parerea lui. cand unu e multumit, altu s-ar putea sa aiba alta parere. si uite asa te-nvarti in cerc. apropo de izolarea asta a bloacelor. multi is multumiti de lucrari. si asta doar ptr ca-s moca. nu conteaza ca sint 2-3 carora nu le convine. daca majoritatea e multumita n-ai ce sa faci. de schimbat firma nu se pune problema, ptr ca nu orice firma faca astfel de lucrari. doar firmele care au castigat o licitatie si sint agreate de primarie. mai e varianta ca locatarii unui bloc sa se uneasca si sa-si faca pe banii lor lucrarea de izolatie. cu ce firma vor ei. dar chiar si asa, n-or sa cada toti de acord asupra firmei, asupra materialelor...etc. unii or sa vrea sa se cumpere materiale mai slabe ptr ca-s mai eftine, altii nu si tot asa. totu se reduce la bani. unii isi permit mai mult altii mai putin. la casa nu tre' sa-ti intrebi vecinu daca e de acord ca tu sa-ti izolezi casa cu placi de polistiren sau vata minerala bazaltica. sau daca e de acord cu vopseaua verde-cacaniu pa care vrei s-o dai peste izolatie. faci ce vrei. nu depinzi de altii. This post has been edited by CGB: 4 Oct 2012, 10:56 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 4 Oct 2012, 11:46) Nu trebuie să ți se facă milă. Încearcă să-mi explici de ce tu primești căldură subvenționată și eu gaz la preț de lux. ![]() De ce ție la bloc ți se face fațada moka, mie (după cum zicea Nuți Udrea) îmi dă amendă dacă nu mi-o renovez. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
taxa de solidaritate pentru bogatii patriei
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Oct 2012, 10:48) Nu trebuie să ți se facă milă. Încearcă să-mi explici de ce tu primești căldură subvenționată și eu gaz la preț de lux. ![]() De ce ție la bloc ți se face fațada moka, mie (după cum zicea Nuți Udrea) îmi dă amendă dacă nu mi-o renovez. pai cati voteaza din casa ta si cati dintru-un bloc cu 7 scari, de exemplu.[COLOR=green] This post has been edited by b76bgaarh: 4 Oct 2012, 10:56 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cielo99 |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 4 Oct 2012, 10:46) Pai daca te vaieti cu 3-400 de lei intretinere la iarna te sinucizi la casa si nu vreau sa te am pe constiinta. Si asa de curios am facut casa ca n-am avut bani sa iau apartament. Un apartament cu 2 camere e 50.000 de euro. La 40.000 am luat teren si mi-am facut si casa, doar ca are curte, 4 camere, si garaj. Dar la pretul asta am ajuns ca nu mi-a fost rusine sa muncesc, sa dau la lopata sa car materiale. Asta e paradoxul in Romania iti faci casa cu 4 camere ca n-ai bani sa cumperi apartament cu 2 camere. Vrei casa la pret de apartament? Atunci sa nu-ti fi rusine sa umblii 3 ani cu bataturi in palmi, cu dureri de sale si altele. Daca tie rusine zici ca numai bogatii isi permit casa. This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 11:02 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
|
|
CGB |
![]()
|
hai sa facem schimb si las ca ma descurc io cu intretinerea la casa.
problema e sa am intai casa si apoi vad io. deocamdata sed la bloc si depind de restu' locatarilor. c-asa e la gramada. de ex, de cateva zile pwla apa rece pe coloana de la baie. vecina in dreptu' careia e sparta coloana s-a dus la tara sa-si culeaga via. si nu poa' sa intre mesterii. si stam toti sa vina nesimtita aia, c-a zis ca nu se intoarce pana nu termina treaba. si care se vaita ca e greu la casa, sa vanda si sa se mute la bloc. cu cat ia pa casa, isi poate lua cateva apartamente. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cielo99 |
![]()
|
Pai ti-am zis mai sus cum ajungi la casa. Sa nu-ti fie rusine sa muncesti. Si cei de la casa nu se vaita, cei de la bloc se vaita mai mult. Nu unt de acord cu aceata discriminare pe care o face statul.Atata tot. Pentru statul roman cei de la case nu sunt cetateni romani. Sunt de acord cu subventionarea la cei care au venit mic. Dar eu care castig 3000 pe luna, la casa nu am subventie in schimb cel care castiga 5000 la bloc are subventie la gigacalorie. E corect nu? Si tot voi va vaietati ca e scump.
This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 11:07 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poi și grătaru' unde-l mai fac?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in ce zona ai luat tu teren asa evtin nea cielo99?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 4 Oct 2012, 11:48) Nu trebuie să ți se facă milă. Încearcă să-mi explici de ce tu primești căldură subvenționată și eu gaz la preț de lux. ![]() eu nu inteleg de ce caldura nesubventionata la bloc (va) costa mai mult decat aia la casa, cand la bloc ai suprafete mai mici, pierderi impartite intre locatari, caldura generata "en gros" ? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
CGB |
![]()
|
stai sa lamurim o chestie, apropo de casa. despre ce zona vorbim aici? ca daca e o casa pe la tara, aia o faci mult mai eftin. da' daca vb de casa in oras sau zone apropiate, deja e deranj.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cielo99 |
![]()
|
Langa Cluj, la 8 Km de centrul Clujului, dar e intr-o comuna. A fost 7200 de euro 350mp de teren. Un prieten si-a luat tot atunci apartament cu 2 camere pe la 42-43000 de euro. Acum se vaita ca n-are spatiu ca atunci nu avrut sa ia langa mine desi era inca loc. Diferenta a fost ca eu am platit 3 ani si rata si chirie. Dar acum merita.
LE: Sa inteleg ca la tara sunt mai ieftine materialele? Si inca o chestie, tot de bloc, prietenul meu desi are venit pe famile mai mare ca mine, face exact ce fac toti de la bloc, vine si se vaita ca a plati 200 de lei gazul iarna, ca are centrala. E greu inteleg dar cand tu cu 4000 venit, 200 cheltuieli si 500 rata vi si te vaieti la ala cu 3500 venit, 800 cheltuieli si 1500 rata deja mi se pare cam mentalitate de bloc, adiac la ei toate e scumpe. Zice ca el cumpara, eu iau din gradina. Cand i-am zis ca-i dau jumate gradina dar sa vina sa o sape si sa o grijesca nu vrea ca e mai usor sa dai cu banul decat cu sapa. This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 11:19 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
|
|
CGB |
![]()
|
pai stai bre ca io vorbeam de bucale. alte preturi aici.
cu 40.000 euro, aici imi iau doar loc de veci in cimitir. de ex in targoviste, unde stau ai batrani ai mei, gasesti casa mijto, decat sa te muti in ea, intre 50.000 si maxim 100.000. cu teren cu tot ce tre'be. in razvad, valea voievozilor, chiar si in targoviste. razvad si valea voievozilor is nijte sate aflate la 10 min de centru Targovistei (cu masina). ca fapt divers, care-i pretu minim la care poti sa-ti faci o casa cu 4 camere (o casa modesta nu ceva imens), in conditiile in care ai deja terenul? la tara nu-s mai eftine materialele, dar te mai descurci cu o parte din ele: nisip, pietris. mana de lucru e mai eftina, terenul la fel. This post has been edited by CGB: 4 Oct 2012, 11:22 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca e mare cautare de case in Targoviste, de-aia pleaca preturile de ls 50000 euro.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cielo99 |
![]()
|
Finisat si exterior, ca ala n-am apucat sa-l fac cam 35-37000 de euro, in conditiile in care platesti doar diriginte de santier si in rest dai tu cu prietenii la lopata.
La o casa intrega am plati 1500 de lei manopera ca a fost nevoie de instalator autorizat pentru gaz. Am facut cu prietenii betonul, am sapat gropi santuri, am facut armaturi, instalatie electrica si sanitare, mi-am montat singur centrala desi nu sunt de meserie, doar legaturile la gaz le-a facut instalatorul autorizat. Am util cam 150mp +45 mp garajul la demisol. Si gratarul se face des ![]() Ca o paranteza la casa se ajuta mult mai mult vecinii intre ei decat la bloc. CGB@ nici ap. cu 2 camere in Bucuresti e 50.000 ca in Cluj This post has been edited by cielo99: 4 Oct 2012, 11:29 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
- de cluj
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 13:48 |