Boss-ul Vw spioneaza Dacia
![]() ![]() ![]() |
Boss-ul Vw spioneaza Dacia
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
o fi crezut omu ca e la el la stand si o vrut sa intre in polo
LE: nu stiu de ce acum imi vine in minte legenda aia cum ca mercedesul a studiat Dacia Nova ![]() This post has been edited by minny: 1 Oct 2012, 23:45 |
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai cica anul trecut era mare fass ca ala shpiona hyundai-ul. Atunci era un semn divin. Acu era acolo din greseala
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
O fi omu' curios cum e simbioza dintre low-cost și cost-reduction…dacă piața este în cădere, s-o fi băgat ceva la cuptor și la VW, poate pe baza lui XL1…
LE: Sper că nu așa au de gând să le implementeze și pe viitor! unbenannt4-panorama.jpg This post has been edited by Squirrel: 2 Oct 2012, 12:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca era uimit de cat de mult au copiat design-ul de la noul polo
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 2 Oct 2012, 00:47) pai cica anul trecut era mare fass ca ala shpiona hyundai-ul. Atunci era un semn divin. Acu era acolo din greseala Au sintetizat foarte bine colegii de forum mai sus, nu te mai umfla in pene ca nu ai de ce.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
Intr-o firma serioasa se analizeaza concurenta. Fie ea Dacia, Hyundai, Reno, Pejo, Tziomping, Cherry, etc. Poate ca o Dacie are vreo idee buna pe undeva, de ce sa nu te inspiri?
In plus poate ca omului ii plac masinile, a dat si el o tura de destindere pe la toti. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
titicostel |
![]()
|
. Group: Members Posts: 104 Joined: 27 May 12 From: . ![]() |
Se pare ca Dacia (dar nu numai) a avut o influenta asupra VW in ceea ce priveste costurile de productie. Unul din obiectivele declarare pentru Golf 7 a fost reducerea costurilor de productie fata de Golf 6. Ca tendinta generala reduc toti masa automobilelor, aparent pentru un consum mai bun, dar se pare ca si economia la materiale folosite este char mai importanta decat se recunoaste.
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(titicostel @ 2 Oct 2012, 12:36) Se pare ca Dacia (dar nu numai) a avut o influenta asupra VW in ceea ce priveste costurile de productie. Unul din obiectivele declarare pentru Golf 7 a fost reducerea costurilor de productie fata de Golf 6. Ca tendinta generala reduc toti masa automobilelor, aparent pentru un consum mai bun, dar se pare ca si economia la materiale folosite este char mai importanta decat se recunoaste. Masa automobilelor se reduce de cateva generatii, nu este nimic nou (unii au target de 100kg pe masini de clasa mica). Si nici optimizarea costurilor, doar ca lumea in general uita repede si isi aduc aminte ca este mare noutate la lansarea unui model nou.This post has been edited by IRONICK: 2 Oct 2012, 11:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Masa automobilelor se reduce prin folosirea unor materiale mai usoare, cu niste proprietati mai bune decat cele conventionale. Reducerea costurilor - aici e o discutie mult prea lunga ce nu are chiar legatura directa cu materialele care ajung pe masini, are legatura cu optimizarea proceselor, automatizari, multe lucruri intra aici.
This post has been edited by ionutctn: 2 Oct 2012, 12:39 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai uitat fabricile in tari bananiere.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Acum cativa ani radeau de ele si nu stiau cum sa le umple de cenzurat, acum le studiaza?
![]() Cineva spunea ceva: atunci cand exagerezi cu calitatea unui produs, cand se cere cantitate, sigur vei pierde. Nimanui nu ii convine asta, la masina proprie, insa asta e businessul, si asta e realitatea. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 2 Oct 2012, 09:30) O fi omu' curios cum e simbioza dintre low-cost și cost-reduction…dacă piața este în cădere, s-o fi băgat ceva la cuptor și la VW, poate pe baza lui XL1… LE: Sper că nu așa au de gând să le implementeze și pe viitor! unbenannt4-panorama.jpg cred ca si-au dat seama ca era prea inalta masina, nu arata bne in poze si au mai lasat-o pe burta ![]() |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Macione @ 2 Oct 2012, 14:26) cred ca si-au dat seama ca era prea inalta masina, nu arata bne in poze si au mai lasat-o pe burta Asa patesc toate masinile de la expozitii. Unii folosesc tiranti de limitare, altii solutia din poze. ![]() Oricum, trebuie sa fi tare prost sa razi de asa ceva (ma refer la presa). |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nemtalau asta nu intelege cum reno, care este in cadere libera cu marca proprie, poate sa creasca in vanzari cu dacia.... cu toate ca e o masina "vai mama ei", conform unora de pe forum.
This post has been edited by b76bgaarh: 2 Oct 2012, 13:37 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Macione |
![]()
|
Membru cu RS Group: Members Posts: 820 Joined: 17 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Habar nu aveam de practica asta, dar asta am dedus din poza. Alt motiv plauzibil nu exista.
Si daca tot e de ras HAHAHAHA , ditamai Vw nu putea sa puna o suspensie modificata, ca sa arate bine masina? Sau nu dadea bine sa se vada o suspensie sport alta decat stock. |
--------------------
Nissan
Renault CLIO/RS
Nissan Xtrail Tekna 2015 , Juke Nismo RS 2016
- B 169 RRS
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu are nici o treaba cu aratatul bine.
Ar putea sa ne spuna reprezentantii presei (sau fostei) de la noi care sunt motivele. Doar ca nu stiu. ![]() This post has been edited by IRONICK: 2 Oct 2012, 13:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.362 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tare ma bucur sa vad ca la oricare altii le gasesti scuze pentru gafe de genul asta ...
Ti-am mai pus intrebarea pe un alt topic ... da-mi un exemplu de o masina (nu premium) care sa corespunda cerintelor si exigentelor tale la un pret de cumparare decent. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:08 |