Car of the Year 2013
![]() ![]() ![]() |
Car of the Year 2013
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Personal favorizez:
Subaru BRZ / Toyota GT86 ![]() Noua serie 3 Range Rover. Unele intrari sunt penibile, gen Tata, altele erau ok, in forma de anul trecut (noul outlander arata monstrous de diform), si cam multe masini electrice. Daca castiga lodgy merg la un testdrive ![]() This post has been edited by 4x4: 4 Oct 2012, 17:26 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Seria 3 -spun doar atat....180 cai la consum de 4l....
Golful e un pachet sigur mai bun dintr-o masina oricum foarte buna. Range-ul nu imi placea deloc, dar cred ca au scos o masina impresionanta, care e un mare pas inainte A3 ajuns la un nivel de rafinament incredibil pt clasa compacta. A class e departe de cutia aia comica care facea celebru testul elanului ![]() restul e cancan... GT86 e o masina pentru pasionati, pentru corason, dar la puncte, si pe crietii pur obiective e doar un moft. This post has been edited by Arhimede: 4 Oct 2012, 23:05 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.636 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 5 Oct 2012, 00:03) Mie imi placea chiar si modelul vechi, dar in doua usi.QUOTE(Arhimede @ 5 Oct 2012, 00:03) Nu mai are de mult puntea aia pe spate. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Da, nu e vorba ca nu au fost rectificate, dar ca si concept...nu prea identificam masina aia cu un mercedes.
Eu unul am un punct sensibil cand e vb de interioare... pot sa aud de calitate perceputa de bla bla.. Attached thumbnail(s) nuova_mercedes_classe_a_blogtour_foto_dal_vivo_interni_sport_3.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 490 audi_a3_uk_6_0.jpg ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 538 audi_a3_uk_9_0.jpg ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 524 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Io zic c-o sa iasa Fordul B-Max
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io zic că iese Golful.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Subaru
![]() Motor boxer + symmetrical AWD - asta spune tot. Din cele 3 modele finaliste, cel mai mult imi place Impreza. Si BRZ-ul e misto, dar le prefer totusi pe cele cu tractiune integrala. This post has been edited by balanel: 5 Oct 2012, 14:09 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
sandman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 4 February 07 From: Bucuresti ![]() |
dintre toate sigur o sa iasa golful 7 masina anului.
eu as vota pentru audi a3 sau bmw seria 3 |
--------------------
Skoda
Superb
2019
|
|
razvanhades |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 December 11 ![]() |
Audi A3, Bmw, Range Rover
|
--------------------
Opel
Astra
1998, 1.7 DTI
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Mi-ar placea sa castige Subaru BRZ / Toyota GT86.
Dar cred ca va iesi Mercedes A-Klasse. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 20:50 |