Lanturi, vine iarna
![]() ![]() ![]() |
Lanturi, vine iarna
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
dorucioby |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 22 December 04 ![]() |
Mi au sarit ieri in ochi la un magazin auto niste cutii mici ca niste valize in care erau lanturi pt iarna pt masini mici. sunt bune? Strica cauciucurile? se pun si se scot de 100 ori pe iarna sau poti merge 100-200 km cu ele? Intreb ca n am avut niciodata
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
- sv-02-chw
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sint bune dar trebuie sa mergi cu ele doar pe zapada, altfel strici bucsaraia si cauciucurile
ideal ar fi sa ai cauciucuri de iarna pt oras si lanturile in portbagaj pt cind mergi in afara. baga si tu un search |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Io stiu ca alea se pun doar in cazuri extreme, si nu pentru mers toata ziua. La fel se pun doar pentru mers pe zapada, pe asfalt e periculos sa mergi cu ele. Aici se spune ca nu ai voie sa depasesti 50 km/h cu ele. Deci tragi si tu niste concluzii. Daca ai anvelope bune de iarna nu ai nevoie de lanturi. Sau na, doar daca mergi/stai la munte si e zapada intr-adevar de nu mai fac fata anvelopele fara lanturi.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Eu nu recomand lanturile pentru ca distrug cauciucurile, pivotii si bucsaraia. Fac mau mult rau decat bine. Daca investesti banii in cauciucuri de iarna atunci sigur nu o sa ai probleme.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Dar lanturi de vara nu sunt ?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Dreamer, in primul rand, lanturile sunt pentru zapada batatorita si in cazul asta nu distrug nimic, evident ,daca sunt corect montate. Drumurile noastre strica mai mult. In al doilea rand, nu se circula cu viteza mai mare de 40-50Km la ora (pe ale mele scrie 40). Eu le recomand. Aaaa! Si iarna trecuta s-a mai discutat pe tema asta. Search.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Romulus, stiu pentru ce sunt lanturile, cum se monteaza si viteza maxina la care poti sa le folosesti
![]() Ai folosit lanturi ? Ai folosit cauciucuri de iarna bune ? ... dar nu debica ... sau alte bombe de genul ... ma refer la niste cauciucuri scumpe pe iarna. Eu am testat ambele variante ... si clar ... raman la varianta cauciucuri de iarna bune. ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat costa nene niste lanturi d-astea ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
30-40RON..in functie si de dimensiunile rotii..nu-s universale! Metro, Praktiker, Selgros, etc...in benzinarii MOL sunt dublu ca pret. Io am cauciucuri de iarna noi, bune si tot le vad utilitatea. Sunt situatii in care mi-au folosit...si e masina cu ABS, ESP, etc
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pretul e la bucata sau la set? Cred ca la bucata ... ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
zau asa...n-am vazut vanzandu-se la bucata...e ilogic...hilar!
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
west |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 05 ![]() |
Daca ai chef sa mergi cu masina prin boscheti plini de zapada, sunt necesare lanturile. Daca vrei sa mergi si tu ca omu si sa nu stai cu teama in toate curbele cand pe strada e mazga, cauciucuri de iarna.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Raman la parerea ca sunt utile lanturile si nu cred ca distrug directia, suspensia si altele, daca sunt montate si folosite corect si rational. Nu contest utilitatea anvelopelor de iarna, dar cred ca la o adica tot lanturile te vor scoate din rahat mai repede dect anvelopele de iarna.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Twinsen |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 20 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Lanturile merg montate pe jante de aliaj? Nu le strica?
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-78-XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
nu le strica; nu se prind de jante ci pe cauciucuri.
This post has been edited by costi: 25 Nov 2005, 20:49 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Da nu strica masina ? adica s-o "zdrongane"... ca n-o fi numai zapada, o fi si ceva gheata... in general vorbesc. Basca cu lanturi <= 40-50 km/h.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
costi |
![]()
|
cireste topicul si adresele oferite pe el si gasesti intrebari la toare intrebarile tale !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si posibil niste raspunsuri...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Si daca nu ?
![]() Ok, ok, ma uit acu pe ala cu lanturi.. This post has been edited by Cornel001: 26 Nov 2005, 00:33 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:26 |