VW up! 2012
![]() ![]() |
VW up! 2012
Bwwlan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|||
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
E interesanta masinuta, nu arata rau deloc. Dar mi se pare exagerat de scumpa pentru o masina de categoria ei. La 12-13.000 de euro gasesti o masina de clasa superioara bine echipata. Plus ca, din punctul meu de vedere, chestiile pentru care o lauda presa auto (in special cea germana) sunt total irelevante pentru o masina de clasa mini. Chiar nu conteaza cat de bine sta pe viraje sau cum se comporta la peste 130 km/h, mai importante mi se par vizibilitatea, raza de bracaj, garda la sol, adica lucrurile care conteaza intr-un oras (partea cu garda la sol e pentru Bucuresti, unde e nevoie sa poti sa escaladezi bordurile). Daca as vrea masina de oras "de fite", exista Fiat 500 sau Mini
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 11 Oct 2012, 22:27) Masina consuma destul de putin, in 147 km cat am avut-o (am luat-o cu plinul facut) am bagat azi benzina de la Aral cu 1,67/litru de exact 11,32 Euro pana a sarit pistolul. Pentru un benzinar, zic eu ca nu-i rau. Cam atat a fost ![]() Nu e relevanta metoda ta la asa putini km, daca temperatura la timpul alimentarilor era diferita, sau neamtu' a bagat pana la al treilea click, cand mai intra litri buni? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Te roade invidia mai argoane
![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu are de ce, doar am semnalat ca metoda de calculare a consumului nu e buna . 147 km e prea putin, si de la un clik la altul la pompa mai intra 1-2 litri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ascultati ce zice Expertul în Consum!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
E posibil sa aiba dreptate, nu va mai legati de el. Eu am presupus automat ca ala de dinaintea mea a alimentat tot asa, cu pistolul pus pe automat si, cand a sarit, l-a pus la loc. Nu cred ca ma insel fiindca, fiind o masina de inchiriat, nu vad de ce s-ar obosi cineva sa alimenteze mai mult decat ar fi cazul, insa nu se stie niciodata...
Eu am zis doar ce am observat ![]() ![]() This post has been edited by Bwwlan: 12 Oct 2012, 14:30 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ce scapa argon din vedere e ca, nu conteaza de fapt cat consuma o masina, ci cat te costa acel consum, ca salariul il iei in bani, nu in litri. Daca atata a fost necesar sa se plateasca pentru plin, atat s-a dat. Interesanta masina, insa imi pare mult prea scumpa pentru ce ofera
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:05 |