Pareri
![]() ![]() ![]() |
Pareri
McGooo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 berlina
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E o masina cinstita. Atata tot.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
McGooo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 June 12 ![]() |
@ IRONICK
Am discutat nu demult cu un tip care lucra la Dacia, si se ocupa de tabla , care asa mi-a spus ca au rezolvat problema asta. Adevaratul test acesta e, sa asteptam sa vedem. Eu nu tin sa ma bat cu pumnul in piept, poate cineva stie mai bine. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 berlina
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa niste ani nu masina in sine e problema, ci interventiile la caroserie facute chiar si in servisurile Dacia.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sincer eu sunt surprins ca nu a aparut rugina la mine deocamdata, tot astept
![]() This post has been edited by bobo77: 21 Aug 2012, 21:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mă... nu cobi...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Ma iar te bagi aiurea in seama...
E o caruta scumpa acum si la intretinere si la achizitie . |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Idem si eu, m-am pacalit de doua ori.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BZ_07_RFI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 25 April 11 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Gabilzr da ti foc..cum dreaq e o masina scumpa la achizitie si intretinere?Ce masina noua iti iei cu 7500 euro cu aer conditionat,abs,servo,geamuri si oglinzi electrice,comenzi pe volan(sub volan ca la clio),bare,deschiz usi si oglinzi in culoarea caroseriei si multe altele...?Cred ca ai caruta si nu ti permiti masina...si la intretinere?Gasesti pe toate drumurile piese de LOGAN...asa ca...ramai cu caruta sau BMW tau din anii 80 care nu iesi afara din oras,sau comuna in cazul tau ca nu te bazezi pe masina.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Iti pare mic pretul de 10500-11000 pretul de achizitie a unui logan dci laureate ? intretinerea costa putin la o astfel de caruta , ca sa nu mai zic de posibilele probleme ? asa ca nu mai vorbii prostii si vezi dracu la semnatura ce masina am si unde stau inainte de a manca bors .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu te agita mai lazarica nu vezi ca omul nu stie ce vorbeste...e incantat probabil de masina pe moment...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
Ce are sula cu prefectura , oricum am avut 1,5 dci laureate la logan si nu suporta comparatie raportat cu actuala masina pe care o detin asa ca nu te mai trezii tu aiurea in tranvai .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Parca ii zice tramvai. Da' la tine la tara nu ai asa ca e scuzabil.
Vorbind strict de fiabilitate, au costat mai mult reparatiile la O2 in 115000 km decat la un dci. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Ce te legi de toate rahaturile cand esti luat un pic la bescalie desi tu o cauti mai mereu...oraseanule.
This post has been edited by bobo77: 28 Aug 2012, 21:39 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
gabylzr |
![]()
|
Orasene eu am O2 pe benzina , costurile de intretinere nu sunt foarte mari (bineneteles nu la reprezentanta) , in schimb la logan am fost nororcos ca nu am avut probleme mari pana am vandut masina dar dupa cum simteam eu urmau sa apara . Am prieteni si colegi care au bagat bani in loganul dci cat nu face . Asa ca nu are rost sa vorbim de fiabilitate logan vs O2 ca nu-i nici topicul , nici cazul .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Andrei C. |
![]()
|
![]() Utilizator de diacritice Group: Members Posts: 87 Joined: 19 January 10 From: Timișoara ![]() |
Eu sunt foarte mulțumit deocamdată. Este exact ceea ce am vrut.
Dotările au fost bune la banii respectivi pentru o mașină nouă. Consumă puțin. Nu am avut nici o problemă până acum. Dar e încă tânără și nu a mers foarte mult. |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16V
Laureate, 2010
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 21 Aug 2012, 21:45) La un amic Logan ph2 fabricatie dec 2009, intre luneta si portbagaj sunt doua adancituri in tabla cat unghia de la degetul mare. Pe liniile adanciturilor a aparut rugina. O chestie ciudata mi s-a parut in comparatie cu a mea ca la imbinarile aripilor cu portbagajul era mult chit, banuiesc chit. La mine e sudura mai fina. La el galgaie de chit in zona aia inconjurata cu rosu de mine. This post has been edited by Sir Andrew: 29 Aug 2012, 19:43 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 379.73k ) Number of downloads: 861 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu am nici o problema in zona aceea din fericire deocamdata.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
adiya |
![]()
|
QUOTE(Sir Andrew @ 29 Aug 2012, 19:38) La un amic Logan ph2 fabricatie dec 2009, intre luneta si portbagaj sunt doua adancituri in tabla cat unghia de la degetul mare. Pe liniile adanciturilor a aparut rugina. Poate a fortat portbagajul la deschidere. Nu cumva acele adancituri sunt in locul unde "cad" tampoanele portbagajului? La o tabla asa groasa...se mai crapa vopseaua. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
S-ar putea sa ai dreptate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
Preference (2007; 41k km; ABS+clima); 1.4. Foarte multumit de el. Schimbat doar consumabile. 3 ani a stat numai in garaj. Urmatoarea va fi cu siguranta Duster
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
O intrebare ca sa nu mai deschid al topic. Buza aceea subtire din jurul rezevorului este din tabla sau plastic? Vad ca e julita de la pompele de alimentare si ma gandesc sa nu apara rugina.
|
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
bobo77 |
![]()
|
Tabla.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
Inseamna ca e de cct. De acum trebuie sa stau cu mana pe pompa ca sa stea in sus si sa nu se mai sprijine de tabla. De tot rahatul situatia. Ma duc sa curat si sa dau cu un lac ceva ca aseara parca se vedea tabla cheala.
Pompele astea de 101 au un plastic in plus ce se sprijina de tabla aia. Mi-a julit-o rau de tot. In loc sa stea infipta in rezervor, coboara in jos, ca na e obosita domne si are nevoie de sprijin. This post has been edited by Sir Andrew: 1 Sep 2012, 07:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
ionut L. |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 884 Joined: 7 February 05 From: Pitesti ![]() |
eu am un laureat 1.6+GPL 2007, 84k
pct slabe: -vopseaua proasta (albastru nemetalizat) -inflorituri mici de rugina usa fata st, portbagaj, pavilion punct bune: - inca mai merge ![]() - cat de cat ieftina la intretinere daca unele lucruri le schimbi singur sau in serviceuri mai ieftine in 84k am schimbat, distributie+pompa apa, rulmenti fata, capete de bara, bieleta antirasturnare, termostat, ulei si filtre GPL+benzina, cred ca urmeaza si rulmentii spate. per ansamblu este o masina buna pentru strazile si buzunarul meu |
--------------------
Renault
Megane 3_1.5 dci 110_2012
***Clio IV 0.9_ 2019 "Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa incercam sa o facem la clasa intai"
|
|
Ygi_17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 2 February 09 ![]() |
am vazut eu un Logan pe benzina 1.4 cu cca 245.000 km la bord, facuse cam 60.000 km pe an.
avea aprins un senzor in bord (cred ca ceva cu noxe) masina era de firma si atat timp cat au reparat-o la DACIA a fost OK. Cum au ales alt service calitatea pieselor a fost mai slaba. ma refer la ceva care troncanea pe sub ea. parerea mea e ca e o masina rezistenta facuta pentru drumurile noastre. dar nu va suparati e urata cu draci in interior. O zi buna |
--------------------
Renault
Clio II - Symbol
2003 / 8V 75 CP
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
Nu ne suparam.
Arata totusi mai bine interiorul acum la PH2. |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:34 |