oglinzi de SLZ pe DSN??
![]() ![]() ![]() |
oglinzi de SLZ pe DSN??
urduban |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|||
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu vreau ca am una stricata.
|
-------------------- |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
si eu as vrea sa imi pun
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si io...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
kkativa pe ele, caci suiera ca dracu la viteza
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
vai, dar sunt oribil de mari oglinzile. cred ca dsn ar arata groasnic cu acele urechi.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si eu de aceeasi parere ca oglinziile noastre de pe DSN-uri arata cu mult mai bine.
________________ O zi buna tuturor si nu fiti tristi, ![]() |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
eu nu cred ca arata mai bine oglinzile de DSN! in plus oglinzile de DSN sunt ca origine de la OLCIT si se deregleaza de fiecare data cand o atinge cineva! oglinzile de SLZ au carcasa si se misca numai sticla! oglinzile de SLZ nu flutura la viteza ceea ce nu se poate spune de cele de la DSN
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Vrei sa spui ca oglinzile de Solenza nu se pot plia ?
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Stie careva daca se potrivesc?
|
-------------------- |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
De pliat se pot plia, dar doar partea ovala cu sticla (bucata aia cilindrica de legatura ramane fixa), dar se pliaza greu si la repliere ai senzatia ca le rupi. In plus cand sunt turtite se vad cablurile de reglaj si orice binevoitor poate sa te umple de bucurii neasteptate.
La dealeri mi-au zis ca se potrivesc, dar nu ma bazez pe ce zic aia. Teoretic s-ar potrivi, dar ramane de vazut practic. Suprafata oglinzii insa e mai mica ca la DSN, cel putin asa mi s-au parut mie. |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
e hai ca nu e chiar asa. sunt ca cele de pe oltcit, dar nu se deregelaza daca le atinge cineva. acelea sunt pe 1300 parca care se regleaza din afara. si in plus se dau peste cap in ambele directii fara sa se rupa. de vibrat nu vibreaza deloc la viteza. asta daca sunt stranse bine inteles.
si daca pliezi oglinda de la solenza e cat asta de nova desfacuta. buna treaba. p.s. da si oglinzile astea de sn sunt naspa, dar daca vrei sa le schimbi mai bine gasesti tot niste oglinzi mai patratoase la dezmembrari si le faci sa se potriveasca. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
pai nu este aceeasi portiera ca la dsn eu asa zic ca portiera de la slz e aceasi cu cea de la dsn ,am stat si eu sa le analizez si mie mi sa parut ca au aceeasi suprafata ca la dsn ,intradevar sant mari ca niste urechi dar eu mi-as pune "urechi" dalea de slz numai sa scap sa nu le mai strang pe astea ca nu stiu ce dracu au ca decand am masina am strans de vreo doua ori la una din ele
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Portiera e la fel, fii sigur de asta, oglinzile dupa SLZ sunt adaptate la portiera :wink: la fel ca si cele de DSN, aspectul difera. Eu as vrea sa imi pun oglinzi de SLZ, vad cand ajung pe la service cu vreo treaba, le spun sa imi puna si alte oglinzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Portiera e la fel, fii sigur de asta, oglinzile dupa SLZ sunt adaptate la portiera :wink: la fel ca si cele de DSN, aspectul difera. Eu as vrea sa imi pun oglinzi de SLZ, vad cand ajung pe la service cu vreo treaba, le spun sa imi puna si alte oglinzi
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
1.De dereglat , se deregleaza de le sar capacele<cele de srn>
2.Se potrivesc perfect oglinzile de slz pe SRN. 3.ca sa nu mai vibreze bagatzi sub ele silicon! :oops: |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
1. oglinzile de SRN se deregleaza la cea mai mica groapa.
2. portiera de slz e aceeasi cu cea de SRN 3. Oglinzile se potrivesc ca turnate de la SLZ la SRN shi invers. Asha ca bani multzi shi spor la lucru! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004
|
|
AG 17 XLX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 October 04 ![]() |
cam asa arata oglinzi de slz pe DSN.
|
--------------------
Dacia
DSN Clima full extra
- AG 17 XLX
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Phileas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 28 October 04 From: Bucuresti ![]() |
cum arata ? nu se vede nici un atasament. e de la mine sau asa e la toti ?
|
--------------------
DACIA
SupeRNova
2002 Rapsodie
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da da ... arata fain
![]() ![]() Nu uita sa mai adaugi si poza din cand in cand ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cele de pe Solenza sunt nevoit mereu sa le reglez, ca sa vad bine; in schimb cele de pe DSN, au trecut 3 saptamani si nu am fost nevoit sa fac aceasta operatiune. Probabil sunt mai mari si "acopera" mai bine.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AG 17 XLX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 14 October 04 ![]() |
scuze
tocmai cand atasam poza s-a blocat tampitu' de pc si a treb sa dau ctrl +alt+del si de aia nu a luat attachement Attached thumbnail(s) fata1024.jpg ( Size: 678.52k ) Number of downloads: 4340 |
--------------------
Dacia
DSN Clima full extra
- AG 17 XLX
|
|
T34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 February 07 ![]() |
intrebare: de care sunt? (am vazut cu reglare electrica,mecanica sau fara ...adica de afara)
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
B-13-FFA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 11 July 06 ![]() |
cu reglare de afara nu sunt....sunt mecanice din interior sau electrice.......eu vreau sa-mi gasesc unele micute gen subaru de raliu si sa le adaptez
This post has been edited by B-13-FFA: 23 Feb 2007, 00:29 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002/clima
- B-85-FFA [COLOR=red][B]VROOOM RACING[/B][/COLOR]
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
tinand cont ca e aceeasi usha dece sa nu mearga + mie chiar imi place cum a ieshit sn aceea
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
T34 |
![]()
|
tocmai mi-am montat oglinzile de solenta pe sn-ul meu tin sa va spun ca nu se potrivesc "la fix" mai trebuiesc facute modificari la capitolul prindere pe usa gaurile nu se potrivesc ,deci....altele ,oricum laborioasa treaba si migaloasa dar rezultatele pe masura ,alta calitate alt finisaj . in curand vin cu poze
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
T34 |
![]()
|
inca nu-i terminata mai am de lucru la capacele ornament
Attached thumbnail(s) P1050014.JPG ( Size: 200.56k ) Number of downloads: 4618 P1050014.JPG ( Size: 200.56k ) Number of downloads: 4242 P1050019.JPG ( Size: 219.66k ) Number of downloads: 4186 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
T34 |
![]()
|
da intrade var shuiera la 160 km daca mergi cu geamu deskis
![]() mda nu sunt la fel de aerodinamice ca celelalte ![]() Attached thumbnail(s) P1060025.JPG ( Size: 130.59k ) Number of downloads: 4152 P1060028.JPG ( Size: 263.56k ) Number of downloads: 2012 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
parerea mea ..arata mai bine cele de DSN si in plus eu daca am reglat oglinzile de 2-3 ori din 2002 de cand am masina
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 20:51 |