Logan - Impresii si pareri ale posesorilor, inclusiv despre Diesel, Prestige, MCV și VAN
![]() ![]() ![]() |
Logan - Impresii si pareri ale posesorilor, inclusiv despre Diesel, Prestige, MCV și VAN
veveritz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 February 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Sandero1.5 dci
2016-august
- b xx xxx
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca o parere personala.
Scaunele de pe logan sunt inferioare si celor de pe Megane, si celor de pe Skoda Octavia, si celor de pe 206, si celor de pe Fabia. Or fi mai bune decat cele de pe clio symbol, dar totusi, sa nu exageram... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de impresii si pareri: la un Logan "pipait" de mine usile din fata se inchid putin mai usor decat cele din spate. Senzatia mea e ca sunt mai usoare, lucru putin probabil daca ma gandesc ca pe fata sunt geamuri electrice.
Vin si intreb de curiozitate: asa "face" toate sau are vreo explicatie ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Daca acceptati o parere foarte scurta despre Logan:
Daca as avea bani as mai cumpara unul, pentru nevasta-mea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
zvic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 6 January 05 ![]() |
Apropo de scaune.
Inca nu am logan dar zilele urmatoare vreau sa ma bag si eu. Saptamana trecuta am facut un test-drive cu un logan dci, dupa ce m-am dat jos dintr-un ford focus sedan dupa un drum de cca 200km. In focus mi-am gasit foarte greu o pozitie la volan cat de cat comoda, dupa drumul facut ma dureau putin salele. In logan de cum m-am urcat mi s-a parut mult mai comoda pozitia de condus chiar daca scaunele nu au aceeasi fermitate. Poate ca e o chestie de obisnuinta dar asta a fost impresia mea. |
--------------------
Logan
Ambition
DCI 2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Credeti-ma ca am mers la dum lung (>300 km) si cu fabia, si cu octavia I, si cu Logan.
Desi poate in oras scaunele de logan par mai comode (sunt oleaca mai moi), la drum lung sustinerea laterala si faptul ca nu-s asa moi le fac pe cele de la skoda sa fie mai bune. Ca parere personala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
Eu sunt ceva mai mare ca si tine si stau bine la volan,am scaunul la maxim dat in spate,picioarele stau sub volan,aproape intinse.Daca mergea mai un click in spate scaunul,era perfect.Reglajul in inaltime nu-l folosesc,e dat jos la minim.Reglajul lombar ma ajuta pt ca am probleme cu spatele,in vechea berlina stateam cam cocosat la volan si dupa un drum lung eram teapan de spate.Asa mi-am reglat scaunul lombar sa ma tina cu spatele drept(arcuit) si dupa drumuri lungi(1200 km) nu am avut nici o problema.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu am 1,82 m si nu prea pot conduce comod cu scaunul dat la maxim in spate; conduc comod cu cel putin o treapta mai in fata decat dat la maxim.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
dbk |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am comandat un ambiance dci zilele trecute, si cat am asteptat actele in curtea dealerului, m-am suit intr-un logan. Mi s-a parut destul de inalta pozitia de condus a soferului, ba chiar m-am suit si in dreapta pentru a face comparatia. Aici parca era un pic mai scund scaunul. Eu am 1.83 m si nu-i vorba ca dau capul de plafon dar parca stai prea cocotat la volan. E posibil totusi sa am eu o impresie eronata deoarece berlina mea din 2000 are scaunele foarte joase (aproape ca o masina sport) iar cielo de la servici le are foarte uzate si la fel de joase.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci ambiance
05.2006 VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(Mich@el @ 1 May 2006, 23:34) Eu sunt ceva mai mare ca si tine si stau bine la volan,am scaunul la maxim dat in spate,picioarele stau sub volan,aproape intinse..... Eu nu stiu cat de "ceva mai mare" esti dar eu la 1,80 m cu scaunul in ultima pozitie aproape nu mai ajung cum trebuie la pedale ![]() Ca impresie scaunele sunt bune desi cum spuneau si altii sustinerea laterala putea fi putin mai buna. Chiar ieri am venit dupa un drum de aprox 270 km si nu mi s-a parut sa ma fi simtit obosit. Apropo dupa acest drum pot spune ca masina se comporta super, si am reusit (adica m-am chinuit) la "initierea" masinii pe drum de tara sa simt ABS-ul (ca nu am mai avut asa ceva). Acum ca stiu cum se comporta sper sa-mi fie de folos pentru ca toti spun ca este foarte bun ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
8500 km rulati. Au inceput sa scirtiie plasticele....
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
despre masina :
plus - suspensii, parca am pachetul ptr drumuri desfundate - dimensiuni interioare - pret minus - frane - sau consumul e mare sau am fost pacalit de producator - faptul ca n-am putut sa-mi pun ce am vrut ca si optional - cutia viteze - pedalele nu imi plac de nici o culoare - portbagajul prea mare si lipsit de spatii de fixare mare ptr ce tin permanent (trusa, extinctor, triunghi, cateva cosmetice auto, lanterna, carpa) si prea mic pentru a transporta orice altceva decat cumparaturi de la cora/carrefour despre brandul logan - un adevarat cosmar - simplul fapt ca mi-am cumparat masina asta m-a transformat intr-un tzaran fraier in ochii unor urbani sclifositi. este primul bun de consum care m-a fericit in asa hal. promit sa nu mai fac dacia ar trebui sa nu se mai bucure ca vinde trei sute de masini ptr diverse concursuri, sa aiba dracu' grija cu cine si cu ce isi asociaza numele. nu stiu daca bajetii aia de la marketing au in vedere faptul ca actualii posesori pot sa faca mult rau sau mult bine produsului prin parerile emise catre ceilalti. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 2800km nu ma pot plinge decit de faptul ca nu am avut ocazia sa merg mai mult timp cu Loganul.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
daciaclub-ncristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 3 August 05 ![]() |
O masina excelenta dupa parerea mea. Avem un logan 1.6 la firma apropae 10k din decembrie si pana acum facuti pe drumuri rele (dar mers cu grija totusi) si masina se comporta EXEMPLAR
![]() + - FIABILITATEA (cel putin pana cum) - motorul-- nepretentios, merge fara pb cu benzina nasoala consum ff putin - suspensiile - spatiul interior - tinuta de drum (parere strict personala-masina re scaun reglabil pe innaltime) - PRETUL - franele (cazul meu masina are ABS) -intretinere f ieftina -garantie 3 ani - - caliteta mai slabuta a interiorului - sistemul audio care nu-si merita banii - ergonomia comenzilor geamurilor electrice - garantie 6 luni la trenul rulare - modul de rabatere al canapelei spate Cand m-am referit le cele spus mai sus m-am raportat la ce primesti/banii dati nu in general...adica nu dai 8.400E si o compari cu seria 7 (cum fac multi atotstiutori pe diverse forumuri). |
--------------------
renault by dacia
logan ful opshans renault by dacia
logan ful opshans..scaune, butoane & stuff Functioneaza toate!!! |
|
Ramirez |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 06 ![]() |
Salut , sunt posesorul unui logan dci Ambition si am cu el 4500km.
Foarte multumit in principal de :pozitia la volan(condus 6 ore non-stop,si absolut nici o durere de spate!),spatiu interior,frane,motor si mai ales consum.Face toti banii,mai ales cand observi ca mergi destul de mult pana sa scada vre-o liniuta.Ajuta mai ales la psihic pt cei cu buzunerele mai subtiri. Dezamagit de finisaje,servicii si vopsea(cam prea subtire). Sper din tot sufletul sa fie rezistenta,si "ai nostri" constructori sa uite vesnicul dicton romanesc "merge si asa"! P.S.Multumesc tuturor, pt informatiile de valoare care se gasesc pe acest site |
--------------------
daci logan
logan dci
- B-49-TJD
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Dupa 33.000km nu prea am ce sa comentez la ce bani am dat pe masina! La banii astia nu mergea decat un second hand. Si cum am vazut atatea la second-hand-rui ce probleme incep sa apara , mai bine o masina noua care o s-o tin 2-3 ani si dupa aia alta! Eu zic ca merita la banii astia! I-ar mai trebuie cateva imbunatatiri...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Laureat 1.4, 4000 km
Plusuri: nu ploua inauntru, in interior e relativ liniste (comparativ cu DSN-ul), are AC Minusuri: puturoasa (incepuse pe la 2500-3000 sa mearga mai bine dar nu stiu ce se intampla ca iar a devenit f. puturoasa, sper sa fie un lot de benzina mai naspa); aerul conditionat e slabut, nu face fata acum cand a inceput sa fie ceva mai cald, mi-e groaza cum va fi la vara. O sa ma duc la service sa-l verifice, naiba sa-l ia, ca doar pt. AC am luat Laureat... Ce nu-mi mai place e forma usii, cate capete de "pragul de sus" am dat n-am dat de cand ma stiu... Fetele de usi si manerele aferente sunt jenante. Si, nemultumirea nr. 1 e VOPSEAUA care e de toata jena, subtire si sensibila, se cunoaste orice zgarietura (pe langa ca m-a mancat in cr sa iau albastru marin, culoare frumoasa dar fooarte pacatoasa, se vad toate zgarieturile si praful la juma' de ora dupa ce o speli. Recomand albul din toata inima). In concluzie e o masina simpla, facuta fara grija la detalii si ergonomie. Ilustreaza foarte bine principiul acela ca 80% dintr-un lucru se face cu 20% din efort si cheltuieli. Ei bine, s-au limitat la acesti 80%-20%. Nu s-au straduit sa faca o masina de 5000 eur ci una de 3000 pe care s-o vanda cu 5000 si apoi sa scoata inca odata pe atat de pe urma ei din service si piese. Asta e, asta mi-am permis, asta am. La muncaaaa ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
Am 6000 de km acum fara probleme mari, in afara de faptul ca trebuie sa ung cablul de acceleratie din cand in cand (daca nu il ung, motorul raspunde un pic mai greu). Un alt inconvenient ar fi calitatea vopselei (albastru marin) care se zgarie foarte usor. Consumul este satisfacator, confortul la fel - stiu cum stai inghesuit in alte masini si de aceea apreciez foarte mult spatiul de care dispune Loganul.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Chiar m-am uitat la alte masini, si in nici un caz o Skoda la dublu pret fata de logan full-options nu are un timp de ajuns de la 0 la 100km/h mai bun. Poate un Opel
![]() Sper sa nu rugineasca, in rest la 3500km nu troncane nimic, imi scartaie numai suportul de centura, insa se zgarie vopseaua usor (am rosu passion). Mult mai manevrabila ca berlina. In schimb peste oglinda centrala am pus una convexa, panoramica. Alarma am pus-o pe cea agreata de Dacia (au instalat-o insa cam urat si a trebuit sa fac dupa ei). Cam simpluta alarma. As fi vrut una cu mai multe "jucarele". Dar isi face si asta treaba. Stalpii din fata cam taie din vizibilitate. Oricum daca sofezi in consecinta masina e OK. Sistemul audio e suficient pentru mine, poate mai trebuiau sa lucreze la antifonare (se aud zgomotele de afara). Lipsa unui filtru pentru aerul introdus in habitaclu este un mare minus, drept pentru care mi-am pus eu. Aerul conditionat racoreste superb, insa e cam zgomotos. Parca dau drumul la al doilea motor !! "Triungiul bermudelor" de pe parbriz e tare pacatos. Iti strica toata placerea condusului. Pe asfalt ud, masina franeaza drept, nu se abate de la traiectorie. Franele sunt ok pentru mine. Si la varianta de 1.6 ma asteptam la cei 90 de cai declarati, nu 87 ! Ce strategie tampita de marketing. Pedala de ambreiaj e facuta cam idiot. Daca ma incalt cu pantofi cu botul mai lung, botul pantofului se opreste in bratul pedalei si, indoindu-se, ma jeneaza la picior. Frana insa nu are aceasta problema. Si groapa aia de la acceleratie - oare chiar nu se putea gasi alta solutie ?! Arata urat si trebuie sa tai presuletul in dreptul ei. Plus ca acolo se tot aduna gunoaie. As fi preferat o pozitie la aeroterma cu trimitere aer spre pasageri si spre parbriz. Ambele. Oricum merge si asa. Daca se abureste in masina, se poate folosi cu incredere AC si pus pe aer cald. Merge brici. Imi place cum merge prin gropi. Se pliaza bine pe drum, si avand garda inalta nu am putut s-o izbesc cu "burta" de pamant. Si cred ca si un bolovan mai marisor ar putea trece pe dedesubt fara sa atinga. In schimb daca merg pe drum cu noroi, se face ca porcul imediat. Totusi cred ca urmatoarea masina nu o sa mai fie Dacie, la motorizarile pe care le ofera fabrica acum. |
--------------------
-
-
-
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Inca nu prea sunt potrivit pt a posta aici ca nu am Logan inca, dar sa zic si eu ca am mers cu loganul de la munca al unui coleg avea cam 18.300 poate mai mult nu mai stiu cat dar masina aia din namoale si hartoape nu prea a iesit e masina de politie la tara si este rupta ... dar ce am apreciat, ca se auze un zgomot la articulatie vro bucsa ceva dar a rezistat eroic pana la 18 miii la ce santuri a luat
![]() ![]() Nu ma refer la o bataie daia urat exact ca la solenta cand se tocest bucsele alea de cauciuc ! Bafta Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am implinit 6 luni si 4500 de cand am Logan, Ambiance ,6280 euro, pot sa zic ca masina e OK!
Problemele aparute au fost minore : 1. mi s-au slabit suruburile de la scutul motor si de la scuturile termice ale coloanei de evacuare incat vibra de o gaseau bucuriile (in special cand era putin subturata) - s-a rezolvat pe loc in 5 min., 2. mi-a picurat antigel pe la cotul termostatului de la o garnitura fisurata - s-a rezolvat intr-o ora In rest totul e bine,masina isi merita banii! Asa cum am mai spus si in alta parte pe forum, regret lipsa celor 14 mil. la achizitionare pentru servodirectie. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
Am implinit si eu 2 luni cu loganul laureat dci si am la bord 4500 km majoritatea facuti pe drumul Constanta-Bucuresti si retur.Masina este EXCEPTIONALA sunt super multumit de ea isi merita fiecare banut, robusta, comfortabila,tinuta de drum excelenta,suspensii incredibile dar de departe cel mai tare de pe masina asta e motorul 1,5 dci de 65 cp.Nu este el de super viteza( atinge foarte usor 120 de km/h zic eu arhisuficient pentru Romania) dar pe zi ce trece ma uimeste din ce in ce mai mult consumul la acest motor.
In concluzie daca nu apare problema cu injectoarele in timp motorul 1,5 dci de pe logan este o adevarata opera de arta un motor super reusit cred ca cel mai economic motor auto. ![]() --- NU se admit comentarii despre consum! ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 23 May 2006, 10:18 |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
Dadu78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 October 05 ![]() |
Eu am 8 luni de cand am Ambiance si sunt super multumit de ea! AM fost cu ea in Corfu in Grecia. Mi-au zgariat-o un pic pe usa dreapta fata la o spalatorie dar una peste alta e ok! Deocamdata nu am avut nimic!Sper sa fie tot asa....
![]() Attached thumbnail(s) IMG_111911.jpg ( Size: 22.81k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance 1.4
- GL-16-FDN
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
eu am un Preference care are 27000 de km facuti majoritatea pe un drum jalnic (foarte jalnic )unde sunt portiuni in care se circula cu 5 km/h ca sa poti trece de ele . na asta-i tara noastra.despre masina ce sa zic cred ca la drumul ala nici una straina nu se comporta mai bine.pana acum nu am nici o piesa schimbata la el doar uleiul si atat.au mai aparut mici zgomote dar nu-s chiar asa suparatoare.oricum am urcat-o pe elevator si nu am nici un joc la directie sau altceva.zgomotele care se mai aud provin de la plastice.dar putine.
pe ansamblu cred ca e o masina buna la banii astia. iar cei care o compara cu bmw,mercedes,skoda si vor performantele lor ar face bine sa se mai uite prin cataloage la preturile acestor masini. imi pare rau ca nu am luat laureate. cat despre motor e 1.4 si pe zi ce trece e mai vanjos.pe bune. bafta. |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
floraur |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 March 06 ![]() |
1.5 DCI full;
-am facut 4000km, mai mult prin afara orasului, consumul este foarte mic si nu am avut nici cea mai mica problema. Sunt un client multumit. Daca stai sa calculezi cati bani am economisit deja la km parcursi, ies cam 4,5 mil fata de varianta 1,4MPI. in cateva luni recuperez banii platiti in plus, pentru varianta pe care am cumparat-o. |
--------------------
Dacia
Logan
- wew Renault Laguna II, 2.0dci, Luxury, 2007.
|
|
Mircea Visan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
Te felicit. Merita fiecare banut. Prima data am vrut sa i.au o skoda fabia 1,4TDI, dar m-am razgandit din cauza portbagajului. Cand ai un copil gandesti altfel. ... In rest la 3000 km, merge brici. Pacat ca sunt unii dintre noi care au masini si conduc pe strazile noastre uita ca sunt la volan... Sau "romanii nostrii iubiti" au ramas la mentalitatea comunista. Au reusit sa imi loveasca masina in parcare. " Ce este tabla se repara"..... Cu respect Mircea |
--------------------
Dacia Duster Laureat
4x4 1.5dci
2010
|
|
Niros |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 58 Joined: 13 May 05 From: Buzau ![]() |
Pesonal la un an de folosire si la 11000 de km nu ma pot plange de ea. Nu am avut absolut nici o problema, cu toate ca dupa primii 3-400 de km am constatat ca se aude un mic "carait" permanent parca din zona cutiei de viteze, dar numai in momentul cand masina sta pe loc (cu motorul pornit, evident) si schimbatorul de viteze este la punctul mort. Cand calc ambreiajul acel "carait" dispare. Am fost la prima revizie "de 1000 de km, gratuita din partea dealerului", i-am aratat specialistului problema, a urcat-o pe elevator, a bagat-o in diferite viteze, a ascultat- si nimic. A zis ca totul e OK. Cu altii cu care am discutat au spus ca s-ar putea sa fie rulmentul de presiune, dar deocamdata merge... Asta este.
This post has been edited by DFA: 1 Jun 2006, 09:41 |
--------------------
Renault Captur
Techno E-Tech Plug-In Hybrid 160
2023
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pentru primii 1000 Km nu am ce reprosa, la banii pe care i-am dat. de asemenea, nu as face comparatie cu nici o masina mai scumpa de 9500 euro, pt. ca acelea intra la alte categorii. pt. pretul ei, loganul pare o investitie buna.
Mituri ce nu s-au adeverit: nu e asa lenesa la demaraj cum s-a spus, nu e asa zgomotoasa (cel putin pina la 110), nu e greu de manevrat (chiar daca pare mare), nu consuma asa mult Plusuri: cutia si motorul, spatiul, mult mai bine asezata si insonorizata decit precedentele Dacii (am avut DSN inainte), calc. de bord Minusuri: designul interior (asezare butoane, plasticuri), deschidere portbagaj. la plusuri sper sa adaug consumul, ce va mai scadea dupa 3000 km. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
zvic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 6 January 05 ![]() |
Pana acuma am 500km mixt. Singura problema e ca am gasit un surubel pe jos, sub scaunul soferului, si inca nu am reusit sa-mi dau seama de unde a picat. De asemenea am un zornait cand am sub 2000 de rpm, inca nu am reusit sa identific de unde vine, se aude foarte slab si numai cand radioul nu merge.
Multumit de motor, dotari, confort, consum. Foarte usor de condus, atat in oras cat si la drum lung, fata de DSN pe care o aveam inainte e un mare pas inainte. Ce e mai important e ca ma impac foarte bine cu motorul, imi place cum se simte dieselul, chiar si zgomotul de diesel incepe sa-mi placa tot mai mult. Am inceput sa ma obisnuiesc si nu mai stau cu ochii pe turometru. |
--------------------
Logan
Ambition
DCI 2006
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Am 4 mii de km cu 1.4 si nu stiu ce sa spun , merge bine , dar mi se pare putin cam lenesa dupa 110 ca si forta
A , mai mult de 130 nu a mers nici sa o.... , i-am dat blana si fssss Intrebarea mea este , atat merge ? , dar vreau sincer , nu ca am mers ca un avion , ca ..... , vreau sa stiu daca toate mpi-urile de 1.4 merg la fel Va rog daca se poate . Eu merg zilnic cu un 1.4 de la o alta marca si 130 este fff acceptabil , ce este drept are 85 de cai ...dar......... |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In cadrul acestui topic nu se admit comentariile, intrebarile sau orice alte discutii intre cei care scriu... Se vor posta strict impresii personale ale POSESORILOR de Logan, cu precizarea modelului/tipului, anului de fabricatie, numarului de km etc. pentru a se putea interpreta impresiile de catre ceilalti cititori. Orice alt mesaj va fi sters fara alt preaviz si ... vor curge sanctiunile!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 14:26 |