Logan - Impresii si pareri ale posesorilor, inclusiv despre Diesel, Prestige, MCV și VAN
![]() ![]() ![]() |
Logan - Impresii si pareri ale posesorilor, inclusiv despre Diesel, Prestige, MCV și VAN
Valeriu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 20 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|||
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Mai dar unde-s aia cu..."consuma 15 la suta"? Au disparut?
Nu-mi vine sa cred! A mea? PLastice nasoale rau (se zgaraie cu unghia), vopseaua varza. Motor bun, consum decent (la mers decent) si mai ales am uitat sa suflu in jigleoare. De fapt cred ca n-am deschis capota mai mult de 8-10 ori si asta doar pentru lichidul pentru parbriz si alarma (montat). Deci e bine...dar e loc de mai bine. Astept! |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Cand il aud pe cate unul care nu are Logan ca incepe cu "am auzit ca..." imi vine sa-i si trasnesc una peste bot.Iar pentru 5700 cat am dat pe ea masina e super ok, si sa ma pupe undeva aia de dau zeci de mii de euroi pe masina si stau in niste cartiere de rahat, in niste apartamente de rahat, n-au o pita-n burta , n-au servici, n-au studii, n-au nici un rost in viata, fura pe afara , dar au masina scumpa!
Am zis! |
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
bmjean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 05 From: Oradea ![]() |
Deocamdata sunt foarte multumit de Loganul meu (1354km, 3sapt,jumate).
1. Motorul se comporta foarte bine, consum ca la carte, in mers aud zgomotul cauciucurilor pe sosea (Barum). Observ ca la 2500 rot/min ating 100km/h in treapta a V-a dupa cei 1354km parcursi fata de 2800 rot/min si 90 km/h atinsi cand am ridicat masina cu 10km la bord. (mentionez drum drept, in afara localitatii si benzina Petrom 95 in ambele cazuri). 2. Pe locul doi, dupa mine, sunt suspensiile, am fost pe drumuri mai denivelate, pietruite si asa o suspensie nu am intalnit la alte masini cu care am mai fost. 3. Garda la sol mare. Am fost la pescuit pe niste drumuri si in unele locuri unde nu a-si fi avut curajul cu alte masini din aceeasi gama, desi credeam ca ating pamantul, cei care erau cu mine si i-am rugat sa ma ghideze, mi-au spus ca mai aveam cel putin o plama pana la sol. Recunosc, am avut emotii. Inca nu stiu ce poate masina la curbe si viteze mai mari. 4. Scaunul si pozitia la volan mi se par bune. Imi convine sa cobor din masina, nu sa ma ridic. 5. Pasticele de la bord si usi se spala foarte usor. (la usi le-am mai atins din gresala cand am venit de la pescuit si le-am sters cu pur). Bordul l-am dat cu silicon si arata foarte bine. 6. Portbagajul? Am bagat in el de parca m-am mutat de-acasa. 7. Locurile in spate? Pot intra si patru pesoane. Pana acum sunt foarte multumit de masina in general. Mai mult sunt nemultumit de oameni (participanti la trafic si nu numai). Din sens opus a venit un camion cu viteza si a sarit criblura pe parbriz. In parcare unul si-a deschis usa in usa mea spate. Norocul lui ca nu l-am vazut. Cineva nu a incaput de masina mea si mi-a zgariat-o, noroc ca numai superficial (lacul). Dar... "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!", ca sa-l citez pe Mircea Badea. Sa auzim numai de bine! |
--------------------
Renault
Scenic 1 ph2
2001 1.9dCi RXE
- BH-XX-XXX
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
jean, tata, astept cu nerabdare impresiile tale la 10k km!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Laureate 1.4, 5500km de 3 luni. Motor cam lenes la depasiri si dealuri (daca urc o panta de 7% cu 100 la ora ajung in varf cu 60) dar la viteza (am prins si 170) si consum este prea bun. Stabilitate exemplara ... am luat curbe deosebit de periculoase si cu 120 si simteam ca poate si mai mult. Pe autostrada am prins cu rotile din dreapta o perdea de apa si am facut testul elanului la peste 120 la ora ... si inca traiesc sa scriu aceste cuvinte. Franele ... nu am reprosuri ... o singura data am scartait rotile ... pentru ca am vrut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Per total e buna masina ... si pe mine ma ajunge 10500 euro ... ce frumos ziceti voi ~5600 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(bmjean @ 27 Aug 2005, 19:52) ... Observ ca la 2500 rot/min ating 100km/h in treapta a V-a dupa cei 1354km parcursi fata de 2800 rot/min si 90 km/h atinsi cand am ridicat masina cu 10km la bord. (mentionez drum drept, in afara localitatii si benzina Petrom 95 in ambele cazuri). ... Ei, ia sa vedem acum care alta masina dintre cele care (in mod fals, evident) se pretind superioare Daciei - Octavia, Passat, A4, seria 7 mai au cutii de viteze adaptive, la care rapoartele sa se schimbe in functie de ... ceva, nu stiu nici eu ce. |
-------------------- |
|
Ushba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 April 05 ![]() |
Ambition, 4 luni vechime, 14 K bord. Incercata din greu pe drumuri de munte, prin Bucuresti precum si mers "pe afara".
Cocluzii, (doar cateva): 1. Intre 140 Km/h - 160 Km/h cam instabila dar asta se observa doar in Ro, "in afara" nu am simtit nimic. 2. Rezista la tavaleala, de fapt de asta am si luat-o. 3. Marsharier, intra cam greu dupa circa 5k, trebuie sa bagi mai tare piciorul in ambreiaj. 4. Problema cu becul din torpedou prezenta. 5. Furtunul stanga de la stropitoarea de parbriz rupt (de la supraincalzirea motorului) 6. Aerul conditionat si-a facut din plin datoria in decursul a 3800 Km la 45 grade temperatura. 7. Consum, nu-i economica da' nici nu este sugatoare. Relativ multumit. 8. Frana de mana, cam slaba, cu masina incarcata in panta cam ai emotii. 9. Portbagaj mare si incapator dar sistemul de inchidere este de tot rahatul in sensul ca-ti cam ocupa din spatiu, iar la mine fiecare cm conteaza. Am zis ca daca masina asta tine bine pana iese din garantie (3 ani) la modul cum o conduc eu si ce cer de la ea, o vand si imi iau Logan 16v. |
--------------------
Logan Amb
Logan Amb
- NA
|
|
Mano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 14 April 05 ![]() |
Daca e vorba de impresii pana la urma ce ma deranjeaza la aceasta masina e zgomotul mare la depasirea vitezei de 110km/h. In rest e ok avand in vedere si drumurile noastre. Se poate si "lifting" (tuning) pentru cresterea stabilitatii dar nu cred ca merita pana nu avem si noi drumuri ca cei din vest.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- IS xx xxx
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
Domnilor:
Ma cam crucesc cand citesc cate probleme si cat de nemultumiti sunteti: Eu am 12 .000 km din aprilie pana acum majoritatea prin mandra noastra capitala...si...am avut urmatoarele PROBLEME MAJORE: 1. una bucata surub slabit la usa sofer(tija de pe stalp) 2.una bucata surub slabit la scut... 3...nu exista.... 4. vezi pct 3 5...vezi pct 3 .. Cand am cumparat masina ma steptam la ceva groaznic deoarece in ultima vreme condusesem mai mult masini straine de care ma saturasem sa le tot repar...ca sa ma intelegeti: de fiecare data cand ridicam capota masinii si ma vedeau prietenii eram intreba"iar s-a stricat?" Cand mi-am schimbat uleiul un vecin care si-a luat o masina straina noua( din clasa logan..hyundai) zice: vezi..la dacie tot pe sub ea stai"........ Cred ca am mai zis pe undeva....Inainte sa imi iau Logan am intrat pe forum si m-am speriat cand am vazut topicurile de la probleme dupa care le-am numarat si...am zis ca e acceptabil dupa care imi iau masina si ma intalnesc cu un posesor mai vechi si ii cer parerea despre masina( acesta nestiind ca am si eu deja):" bai nene, consuma mult, cam 15 -16 % in depasiri nu trage deloc..troncane , bocane..io cred ca o vand" ii zic:" a mea nu face ce zici tu..consuma sub 10% trage binisor in depasiri si la zgomote chiar mai nimik" la care el: ti-ai luat si tu?" eu: "DA" acum el ce zice:" ba, si a mea e cum zici tu, dar ca sa nu isi mai ia si altii...zic si eu asa" ![]() ![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Impresiile mele, dupa 6400 km.
1. zgomotoasa. Treci de 3000 - 3500 rpm, nu te mai intelegi cu cel din dreapta decat ridicand vocea. Sa nu mai vorbim de scartielile pe care le aud in ultima vreme in habitaclu. Cred ca sunt scaunele, dar n-am reusit pana acum sa depistez sursele de galagie. 2. sensibila. Sa ma explic: a) vopseaua este atat de subtire in unele locuri, ca se duce si daca dai cu o guma de sters. be) tabla este foarte subtire, si daca se sprijina unul pe portbagaj sau pe capota cu coatele, o indoaie. Si nu vorbesc de unul care cantareste 90-100kg, ci unul ca mine, de vreo 60. 3. si totusi e rezistenta. Am picat intr-o groapa cu roata din stanga-fata, ramanand sprijinit pe pragul din stanga si pe scut. Din nefericire si pe catalizator. Noroc ca nu s-a spart, doar traseul de evacuare s-a deplasat un pic. Am iesit tractat din groapa respectiva, cu directia bracata maxim (asa s-a bracat in momentul caderii) si gandindu-ma ca directia va fi "varza". Ei bine, n-a avut nimic. 4. Prost construita. Daca ar fi fost facuta in Franta sau macar in Turcia, cred ca alta ar fi fost calitatea. Peste tot se vede amprenta constructorului de la Mioveni si economia de materiale. Spoilerul din spate "joaca" in suruburi, iar stratul de vopsea de pe el e dat "la limita rezistentei". 5. Mare consumatoare de benzina in oras. Cati bani am dat, atatia face, ba chiar prea mult, in conditiile leasingului, dar asta-i pe firma. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa 17.000 km :
1 - putin zgomotoasa la inceput, s-a rezolvat cu antifonare la interior 2 - garda la sol de nota 10, nici o problema iarna trecuta sau pe drumuri de tara 3 - in prima mie de km, un surub slabit la scut, s-a rezolvat rapid corecta pentru banii ceruti, daca era si vopseaua o idee mai sanatoasa era super |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma postat impresiile mele de pana acum.Astept sa vina iarna sa-l vad pe Loganel cum ma ajuta el pe mine sa ajung unde am treaba.Eu unul sper sa-mi schimbe parerea despre el.Pana atunci drum bun lipsit de peripetii...
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
O masina buna pentru tataia, frane pauza , stabilitate pauza , sa mergi cu peste 120km/h trebuie sa fi dus rau cu pluta
Asta este parerea mea de posesor de Logan P.S: si acum imi pare rau dupa Nova ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
dydycom |
![]() ![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
eu nu ma plang de stabilitate pt ca am investit si abia astept sa iasa din garantie sa ii mai fac mici modificari...la 110 toarce dar nici la 150 nu ma deranjeaza,
inca se mai cauta SN si SLZ....daca regretati...va puteti cumpara ...uzate...mai scumpe ca noi. ![]() Attached thumbnail(s) 28082005_003_.jpg ( Size: 400.67k ) Number of downloads: 880 28082005_007_.jpg ( Size: 544.58k ) Number of downloads: 818 Copy_1_of_28082005_002_.jpg ( Size: 191.18k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Ma surprinde cand aud ca unii sunt multumiti de suspensii. Mai ales pe drumuri de tara.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea? Una tare PROASTA!
Ma gandeam ca omul evolueaza dar se pare ca astia de la Dacia n-au de gand! Mi-a placut mai mult Solenza mea veche. Am un prieten,in schimb,care a avut o Berlina.Iar el e tareeee multumit de ea. A zis ca e nemaipomenita ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Fratilor am si io cam 11.000 km la activ cu loganelu meu....
Impresii? In general bune.....in schimb ma seaca stratul de vopsea (asa zic ei....strat...dar io cred ca-i mai degraba o folie, o pojghita, o.....ce vreti voi, numai strat de vopsea nu...) Si mie imi zangane cate ceva prin bord, prin portiera (gred ca-i de la macara....) ma rog, da' pe bune daca ma stresez de chestiile astea! In rest e ok pana acum, sper ca si la 50 k sa zic la fel. O bila neagra pentru service-urile Dacia, la Adras Militari e plin de idioti si nesimtiti fiindca la revizie am lasat-o peste noapte acolo si cand m-am intors s-o iau a doua zi am gasit-o murdara de ulei, vaselina etc atat la exterior cat si la interior..... Cam ata deocamdata.... |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
radu_iasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 04 From: Iasi ![]() |
Am vreo 4800 km, din care cam 1200 facuti in afara orasului.
E zgomotoasa peste 3000 rpm si peste 120 km/h. Nici nu prea ma simt in siguranta la viteza aceea, am senzatia ca decoleaza sau e instabila. Consumul e in regula, in limitele clasei. In treptele superioare este lenesa, dar de vina e cutia de viteze lunga, mai putin motorul. Motorul este unul onest, acelasi de la Megane I. Franele mi se par mediocre, sunt la nivel de Dacia berlina. ABS m-a impiedicat sa pup in fund pe unii de cateva ori, o data pe ploaie. Tendinta de blocare e data si de cauciucurile Montana execrabile. Suspensiile mi se par prea moi, masina se lasa prea mult la curbe si iti da senzatie de nesiguranta, care te descurajeaza sa mergi repede. Totusi sunt relativ confortabile. Finisiarea interioara este ieftina, cu materiale cat de cat solide, dar prost asamblate. Pe drumuri proaste aud un zgomot parazit in parasolar, care dispare cand il rabatez. Pozitia la volan e proasta, tot timpul ai impresia ca stai rau. Un volan reglabil ar insemna enorm. Ventilatia si climatizarea sunt OK, consumul nu creste mai deloc la treapta 1 a AC, ceea ce e suficient pt 2 persoane pe o temperatura de 25-27 grade. Directia mi se pare greoaie, mai ales in curba si la viteza mica, dar feedbackul este bun. Eu conduc cu o singura mana, doar la viraje la 90 grade folosesc ambele maini. Apropos de intrat in apa, cum au patit unii: am intrat intr-o balta pana la faruri, pe o portiune de drum lasat, intr-o noapte ploioasa, la iesirea din Iasi, venind dinspre Bucium, cei din Iasi poate stiu. Nu am patit nimic, in afara de suportul de numar rupt din cauza socului cu apa. M-am speriat si am tremurat vreo 5 minute, dar asta e altceva. Am facut bine ca nu m-am oprit cat eram in balta, altfel se oprea motorul, probabil. Nu e o masina rea, dar nici prea buna. Isi merita totusi banii. Nu ofera absolut nici o staisfactie celor care vor sa conduca agresiv sau mai sportiv. |
--------------------
Dacia Logan
Ambition azur
- B ** TWL
|
|
dany_el |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am constatat ca odata cu inaintarea in varsta a masinii creste distanta dintre faruri si spoilerul fata...
![]() ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE FICUS 1.6
- B-XX-UYJ Am Logan...deci am probleme???
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
asa e! de pe la 5k incepe sa se zbarceasca, sa faca riduri!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
5100 km in 2 luni. 3000km afara.
Peste 120km/ora stabila (am dat aseara in ea 160km/ora...a stat mult mai bine pe sosea decit vechea fabie...nu discutam de DSN) Consum civilizat II MARE!!! minusuri: Zgomotoasa...noroc ca am 4 boxe...vopseaua...ma intreb...mai prost se putea? Cauciucuri la fel ca vopseaua. Concluzie: Masina de familie...face toti banii pe care-i dai, pina la ultimul leut |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa ma pronunt si eu :
1090km intr-o luna. Inca nu-i cunosc performantele max ..abia dupa 3000km. Sunt multumit de confort si stabilitate in curbe , nu mi se pare ca supravireaza deloc. Consumul , cu toate ca mi-ar fi placut sa fie mai mic , nu ma pot plange de el ..deoarece in principiu e exact asa cum scrie in carte.. putin mai mult pt ca merg cu geamurile inchise si A/C cuplat - reciclare, din cauza camioanelor care merg prin traficul nostru si polueaza de mi se face rau. Sunt complet dezamagit de gume! Am fost nevoit sa franez putin mai brusc azi .. nu foarte , ci doar am ciupit frana in conditii in care de ex un Tico (cu care mai merg din cand in cand) nu ar fi derapat. In schimb Golanu mi-a derapat vreo 2 metri .... mama masii de treaba! ![]() Ambianta interioara e buna , sunetul e bun , A/C-ul e bun ..ce sa mai zic .. merita 7350 euro! Putin offtopic: Sincer sunt foarte dezamagit pentru ca se face atata caterinca pe seama Loganului. Este doar o masina , si lumea nu inceteaza cu faze de genul : articul , frigiderul , dulapul , sifonierul , ba ca-i urata , ba ca-i proasta , ba ca sunt prea multi tarani cu logan care se uita de sus la alti soferi. As mintii daca as zice ca asta nu este unul din motivele pentru care as fi dispus s-o dau asa repede ca avans pt altceva (abia astept noul Opel Corsa) ..chiar daca i-am facut garantie pe 3 ani ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
AND ce pneuri folosesti de zici ca esti asa nemultumit de ele...ca din cate stiu eu noile modele de Logan vin echipate cu cauciucuri Continental si Michelin.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Kormoran
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
dydycom |
![]()
|
CA TOT SE LAUDA LUMEA CU kORMORAN MICHELIN SA ca spu ca sunt MADE IN ROMANIA??? cred ca nu vreti..asa ca ignorati acest mesaj,,,,,
![]() |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
|
Danco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa zic si eu?
Am 4700 Km in aproape 3 luni. In general mi se pare ca am facut o alegere buna tinand cont de pret/calitate, deh, am avut berlina. Consumul este in limite normale si tine foarte mult de stilul de condus. Am incercat sa vad cat fuge maxim: 175 Km/h. De gume si frane sunt multumit, n-am derapat in nici o situatie, nici macar cand i-am testat franele la 140 Km/h, am Michelin si ABS care-si fac treaba, daca mi-o fac si eu pe a mea (daca nu incerc eu neaparat s-o dau in balarii). AC OK, confort (scaune) se putea un pic mai bine, dar si mult mai rau, spatiu cat cuprinde, finisaje fara pretentii, doar nu-i Audi. Parerea altora ma lasa rece, cainii latra, ursul trece. Performante OK pentru mine, nu merg la liniute si nici nu fac depasiri la limita (ca altii). La zgomot se mai poate imbunatati, am eu in plan sa o antifonez, de fapt am si facut-o pe ici pe colo. Nici o problemă pană acum, sper ca nici la iarna sa n-am, că la vechea berlină in fiecare dimineată mă intrebam "azi la ce ora voi ajunge la servici?", asta in caz ca vroia sa porneasca pana la urmă! Ii invidiam pe cei care urcau in masinile lor, dadeau la cheie si plecau, in timp ce eu aveam deja mai bine de 1/2 ora de cand ma rugam de ea. Macar pentru asta si isi merita banii! |
--------------------
---------------
Logan Ambition
- --------------- Vorbind ai pierdut privilegiul de a parea intelept!
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
6500 km in 5 luni, jumate in oras jumate afara, fara probleme pina acum.
personal zic ca merita cei 7575 euro pe care i-am platit (garatie extinsa) si nu m-am asteptat nici o clipa sa fie zgomotoasa ca o masina de 15.000 si nici sa traga ca una cu motor de 110 CP. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(bunicu @ 8 Sep 2005, 14:34) 6500 km in 5 luni, jumate in oras jumate afara, fara probleme pina acum. personal zic ca merita cei 7575 euro pe care i-am platit (garatie extinsa) si nu m-am asteptat nici o clipa sa fie zgomotoasa ca o masina de 15.000 si nici sa traga ca una cu motor de 110 CP. Poate ai vrut sa spui "silentioasa"! |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
In ultimile doua zile am luat mai multe gropi ale Timisoarei si am ramas placut impresionat de cum le suporta masina . Dau in gropi in care eu credeam ca o sa rup masina si cand colo abia se simte. E bun Loganul la chestii din astea.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In cadrul acestui topic nu se admit comentariile, intrebarile sau orice alte discutii intre cei care scriu... Se vor posta strict impresii personale ale POSESORILOR de Logan, cu precizarea modelului/tipului, anului de fabricatie, numarului de km etc. pentru a se putea interpreta impresiile de catre ceilalti cititori. Orice alt mesaj va fi sters fara alt preaviz si ... vor curge sanctiunile!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:36 |