DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Teapa PRAKTIKER - cardul de fidelitate

kxz
post 22 Dec 2012, 19:53
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Cuiul de la harta.

Update 1.

Am varuit prin casa zilele trecute. Hai sa scot si enorma suma de 25 de lei adunata pe card. (Cumparaturile totale au fost de 105 milioane, deci daca era pe bune cardul de fidelitate, ar fi trebuit sa am 5 milioane si ceva.)
Ma duc la informatii, dau de o toanta care ma tot trimitea la casa, ea intelegea ca vreau sa folosesc vre-un visa ceva. Sincer, nu reuseam sa o fac sa inteleaga, explicam, ii bagam cardul in ochi, ea iar ma trimitea la casa. Ma rog, pana la urma ma ajuta un coleg de-al ei care a inteles ce vreau, ii explicam amandoi si pricepe.
Ia cardul, scrie vre-o 5 minute in calculator, se vedea clar ca nu are experienta la procedura si mergea pe bajbaite, pana la urma reuseste si scoate un teanc de foi la imprimanta. Le ia, pleaca undeva pe o usa, la birouri ceva, dupa vre-o alte 5 minute se intoarce. semnez hartiile, pleaca cu ele la casa. Opreste randul (aici in botosani nu am vazut niciodata sa mearga doua case simultan), butoneaza casa, ma rog, nu's ce facea pe acolo ca nu m-am dus dupa ea, dupa vre-o doua minute vine, trece pe langa mine, pleaca iar la birouri. Astept iar, se intoarce, imi da cardul, ma anunta ca am de luat 25.4 lei, dar ca nu are bonuri valorice decat de 10 lei si o sa-mi dea de 30 lei bonuri (in concluzie am ramas si dator la ei), si pleaca iar la birouri... Mai astept iar vre-o 4-5 minute.... Se intoarce, imi da 3 bonuri, ma duc la casa. Pana si acolo, seria de pe onuri a trebuit batuta manual in casa, si era lunga cat o zi de post, desi pe bon era si un cod de bare... In final, dupa vre-o juma' de ora si cu o nevasta nervoasa la culme, plec si io fericit de afacerea facuta...

Update 2
Azi constat ca nu am varf la brad. Hai la praktiker, ca e aproape si ma mai uitasem la globuri cand am fost dupa var. Mai vazusem la un vecin niste globuri cu led la 5.9 lei, ma mai gandesc la niste lumanarele cu led la 2.9 lei pe care le vazusem in pliantul lor, la inceputul lunii.
Cand sa intru, un afis de 2 metri ca e reducere de 40 la suta la decoratiuni de craciun. Deja amuzat, intru in magazin. La raft, aceleasi preturi pe care le stiam dinainte. Nevastamea, se gandeste ca o fi reducerea aplicata la casa, o intreaba pe casiera, aia zice ca habar nu are. Apare o tipa la raft, o intreb, cica reducerea e inclusa in pret, la eticheta are dunga rosie. 04.gif
Pe rafturi, zeci de etichete lipite pe acolo, anuntau si ele marea reducere...

Asa ca daca vreti reduceri fantastice*, poftiti la teapa praktiker ! yupy.gif

*fantástic, -ă adj. (vgr. phantastikós). Imaginar, himeric (DEX)

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kikked
post 22 Dec 2012, 21:48
Post #62

Membru

Daca esti asa suparat pe Praktiker, nu te mai duce la ei. Esti masochist sau care-i faza, de ii tot vizitezi? wacko.gif

--------------------
. . .
Opel Vectra 1.8 - 140cai
+
Markos
post 22 Dec 2012, 22:00
Post #63

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(kxz @ 22 Dec 2012, 19:53)
(vgr. phantastikós)
*

Noi, grecii, zicem phantastikós la tunuri și țepe sleep.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Ov
post 22 Dec 2012, 22:22
Post #64

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. ma duc in progres sa caut un covor. Vreo 2 meleoane. Dupa 2 saptamani aud la radio mare reducere in progres, 50%. Ma duc, covoru' meu vreo 4 meleoane, taiat si la reducere vreo 2 si ceva. L-am luat ca n-am avut de ales sad.gif

2. ma duc in kika si vaz un balansoar. 8 meleoane. Ma duc dupa vreo luna. Surpriza, era la reducere. Fusese 11 meleoane si-l redusesera la 9. L-am luat ca n-am avut de ales sad.gif

mai am, dar astea 2 sunt din ultima luna si le tin minte.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Markos
post 22 Dec 2012, 22:31
Post #65

fost programator

From: Scursurești Vale

phantastikós! aplauze.gif

This post has been edited by Markos: 22 Dec 2012, 22:35

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
BodoC
post 22 Dec 2012, 23:14
Post #66

Membru in plina criza

In 2004, mi-am luat un DVD player care stia DivX (abia aparusera), din cora. La promotie era 700 lei. Dupa doua saptamani, (se terminase promotia). am ajuns in acelasi cora, si m-a pus dracu sa ma uit cat era FARA promtie: 580 lei.

QUOTE(Markos @ 22 Dec 2012, 23:31)
phantastikós! aplauze.gif
*

This post has been edited by BodoC: 22 Dec 2012, 23:18

--------------------
Logan Prestige 1,6 16V 2008
Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
+
Dsign
post 23 Dec 2012, 01:00
Post #67

Led Tuning Man

Azi la Selgros Pantelimon scria pe la brazi de plastic si decoratiuni de craciun "reducere 50% fata de pretul afisat la raft" . Aveam nevoie de un brad de-asta artificial si o cutie cu beculete colorate, in total ar fi fost fo 250 lei afacerea, conform etichetelor de la raft. La casa am achitat fix 125 lei (80 lei bradul si de restul am luat un snop de leduri si beculete). Habar nu am cat erau inainte de promotie toate astea, insa acelasi bradut era 220 lei la Real, cu juma de ora inainte...

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:29
Forum Renault