Teapa PRAKTIKER - cardul de fidelitate
![]() ![]() ![]() |
Teapa PRAKTIKER - cardul de fidelitate
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
kikked |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 21 February 06 ![]() |
Daca esti asa suparat pe Praktiker, nu te mai duce la ei. Esti masochist sau care-i faza, de ii tot vizitezi?
![]() |
--------------------
.
.
. Opel Vectra 1.8 - 140cai
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. ma duc in progres sa caut un covor. Vreo 2 meleoane. Dupa 2 saptamani aud la radio mare reducere in progres, 50%. Ma duc, covoru' meu vreo 4 meleoane, taiat si la reducere vreo 2 si ceva. L-am luat ca n-am avut de ales
![]() 2. ma duc in kika si vaz un balansoar. 8 meleoane. Ma duc dupa vreo luna. Surpriza, era la reducere. Fusese 11 meleoane si-l redusesera la 9. L-am luat ca n-am avut de ales ![]() mai am, dar astea 2 sunt din ultima luna si le tin minte. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
phantastikós!
![]() This post has been edited by Markos: 22 Dec 2012, 22:35 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
In 2004, mi-am luat un DVD player care stia DivX (abia aparusera), din cora. La promotie era 700 lei. Dupa doua saptamani, (se terminase promotia). am ajuns in acelasi cora, si m-a pus dracu sa ma uit cat era FARA promtie: 580 lei.
QUOTE(Markos @ 22 Dec 2012, 23:31) This post has been edited by BodoC: 22 Dec 2012, 23:18 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Azi la Selgros Pantelimon scria pe la brazi de plastic si decoratiuni de craciun "reducere 50% fata de pretul afisat la raft" . Aveam nevoie de un brad de-asta artificial si o cutie cu beculete colorate, in total ar fi fost fo 250 lei afacerea, conform etichetelor de la raft. La casa am achitat fix 125 lei (80 lei bradul si de restul am luat un snop de leduri si beculete). Habar nu am cat erau inainte de promotie toate astea, insa acelasi bradut era 220 lei la Real, cu juma de ora inainte...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:29 |