Ce Tigari Fumati?, Si pentru nefumatori
![]() ![]() ![]() |
Ce Tigari Fumati?, Si pentru nefumatori
driver |
![]()
|
||
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Nu fumez, nu am fumat niciodata, si nu suport fumul de tigare, mai ales in spatii inchise. Ma enerveaza f tare nesimtitii (ca sa nu le zic altfel) care fumeaza la metrou, in autobuz, in spitale, in scara blocului, in spatii publice inchise (si nu ma refer aici la baruri, discoteci),...etc.
This post has been edited by SYL: 27 Aug 2005, 19:13 |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, la ce ajuta acest poll?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Nu ajuta. Sau ajuta, ca la fumatorii anonimi. Am o intrebare. Mai fumeaza (sau a fumat) cineva blackstone? Sau eu sint singurul mai "sinucigas" de felu' meu de aici?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
SYL, unde ai vazut tu oameni care "fumiaza" in autobuz?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
|
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
numai fumez malboro lights cum am scris intr-un post mai sus ...
am incercat marlboro ultra lights si mi se par super !! nu stiu de ce am impresia ca la noi primele loturi de tigari se compara cu cele din strainatate... si pe parcurs se simte tutun romanesc:((peste o luna 2-3 de la intrarea in fabricatie) aceeasi poveste a fost cu Parliament , Next ca pe parcurs sa nu mai deosebesti gustul.... Gustul adevarat de tigare la-am simtit la un pachet adus din germania KENT !!incomparabil cu cele de la noi... OFF -topic:povestea cineva ca lucra la fabrica la CAMEL si din aceeasi fabrica se facea si PALL mALL si CAMEL si WINSTON!!!! |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Nu am fumat niciodata! Sunt prea zgarcit sa dau banii pe tigari!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Winston Lights all the time
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Uncle-Sam @ 29 Aug 2005, 10:15) Pe langa soferii autobuzelor, care fumeaza in mod curent, si care nu au voie sa fumeze in primul rand conform regulamentului RATB (ceva legat de norme de protectia muncii), am intalnit si calatori fumand (evident cand autobuzul era destul de liber, iar respectivii erau pustani). Iar la metrou (pe langa calatorii care fumeaza la intrati, pe scari, pe peron, etc) sunt si destui angajati Metrorex care fumeaza (conductorii de tren, cei care stau la apratele de taxat, etc). si apoi tot paralizeaza traficul fcand mereu greve ca nu au conidtii bune de lucru, ca nu e destul are la metrou etc. Inteleg ca metroul bucurestean are acest deficit din proiectare/constructie, dar dupa ce ca nu e are destul, sa mai si fumezi mi se pare deja o crima (la adresa celorlati, care nu fumeaza). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai, la RATB nu ma bag, nu cunosc. Dar eu la Metrou n-am vazut fumindu-se pe peron. Pe bune...
|
--------------------
x
x
- x
|
|
SYL |
![]()
|
Nici eu nu am vazut fumandu-se in avion. Bine, eu nu am mers niciodata cu avionul.
Revenind la peronul metroului, am vazut de f multe ori conductorul de tren sau insotitorul acestuia fumand (evindet ca pe peron, in timp ce metroul e in statie), si am vazut de mai multe ori calatori fumand pe peron, uni chiar stateau pe scaun... |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Asas o fi syl. Da' poate la niste ore mai 'ciudate'? Nici eu nu am vazut, sa stii - si merg(eam) cu metroul destul.. ce ma enerveaza pe mine este ca toata lumea simte nevoia sa isi aprinda tigara imediat dupa ce iese din metrou, si de obicei pe scara rulanta eram obligat sa inhalez fum (ca de, e si aglomeratie, nu poti evita fumatorii).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Gasesti in free-shop-urile de pe granita. Adica stiu ca eu am vazut.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mai, mi-ati adus aminte de Bran - supermisto. daca e sa fac o istorie a marcilor fumate de mine as umple o pagina...
Cand eram in liceu eram antifumator convins. M-am apucat de fumat in zilele revolutiei, in armata. Cred ca incercam sa-mi ascund tremuriciul. Am inceput direct de la 3 pachete pe zi. asta insemnand 24 de ore, ca n-am dormit cateva nopti atunci, sau dormeam cateva minute sprijiniti de rotile tunurilor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marlboro Lights 30-35 tigari pe zi. Mi-ar placea sa mai gasesc Golden American (25 la pachet). Cred ca pot fi "vindecat prin impuscare" de viciul asta
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cam putini Dunhill-isti.
P.S.: Erau odata niste tigari numite Sauvignon sau Sovereign. Era un pachet maro, ca de carton. S-au gasit pe o perioada scurta, citeva luni. Ce bune erau..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@Marty : Sovereign. Bune intr-adevar. Mie imi placeau si West.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
I don't smoke, but i drink !
![]() ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
@Marty: cam scumpe dunhil ca as fuma si eu.. si cum ne adunam noi multi...si cateodata nu au toti tigari ....
![]() intr-o "adunare" de asta prefer sa iau Marlbor lung ![]() cat de curand cred ca o sa citesc sectiunea de la cafenea "cum sa va lasati de fumat" bineinteles cu multa VOINTA!!!!!:D nu osa mai postez pe "ce tigari fumati" ![]() This post has been edited by urduban: 31 Aug 2005, 21:50 |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Chesterfield. Dar cred ca ma voi lasa ca sa merg mai mult cu masina
![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Am reușit să mă las. Vă urez același lucru.
Pe vremea studenției, după '89, fumam în fiecare zi altă marcă. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
fumam marlboro rosu scurt ,de cand cu insuratoarea adika 3 ani kent 8 ,asa fuma ea pe vremea aia ,si ramaneam mai mereu fara tigari ,din lene fumam de la ea ,asa ca kent 8 .cam 1 pachet juma pe zi .
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(SYL @ 30 Aug 2005, 13:28) Nici eu nu am vazut fumandu-se in avion. Bine, eu nu am mers niciodata cu avionul. Revenind la peronul metroului, am vazut de f multe ori conductorul de tren sau insotitorul acestuia fumand (evindet ca pe peron, in timp ce metroul e in statie), si am vazut de mai multe ori calatori fumand pe peron, uni chiar stateau pe scaun... In avion se fumeaza. Exista fumatori/nefumatori...iti alegi cand iti cumperi bilet. Am un unchi care a lucrat la metrou si fuma in cabina. |
--------------------
-
-
-
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
Toate marcile- pin" la lacrimi
![]() |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 2 Dec 2005, 02:12) In avion se fumeaza. Exista fumatori/nefumatori...iti alegi cand iti cumperi bilet. Am un unchi care a lucrat la metrou si fuma in cabina. hmmm...am zburat cu KLM, Swissair-Crossair, AirFrance, AllItalia, Tarom, Malev, JAL (aka Japan Airlines), British... - si naiba sa le ia ca nu mai stiu care cum au fost cumparate/fuzionat intre ele - insa pe nici unele nu exista sectiune fumatori (crede-ma ca ma interesa). din cate stiu eu, de cativa ani, companiile aeriene nu mai agreeaza ideea, asa ca poate pe ceva linii/zburatoare mai ciudate si mai ieftine sa mai existe (ca sa atraga clientii). sau poate am avut eu ghinion de fiecare data ![]() oricum, pe aceasta cale tin sa multumesc aeroportului Otopeni ca s-a miluit sa faca loc de fumat (la bar) in interior - pana acu ceva vreme era interzis in tot aeroportul nici un aeroport prin care mai fusesem nu era in halul asta de discriminator. This post has been edited by Lolek: 2 Dec 2005, 11:15 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Pe vremea copilariei ..de la Snagov am ajuns la Winchester si Monte Carlo .... crescand un pic s-au ridicat si pretentiile ca deh ..nu puteai merge in club cu pachetu de winchester, s-am ajuns la Marlboro lights pe care l-am fumat si m-a afumat mult timp. Vara care a trecut am fost calare pe ROTHMANS INTERNATIONAL ..da pachetu ala mare albastru si care sunt super ... iar acum, ca vreau sa ma las am trecu t pe KENT deocamdata BLUE 8
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
De putinele ori cand mai trag si eu cate un fum, imi cumpar Kent 8 sau Lucky Strike.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Lolek @ 2 Dec 2005, 11:10) hmmm...am zburat cu KLM, Swissair-Crossair, AirFrance, AllItalia, Tarom, Malev, JAL (aka Japan Airlines), British... - si naiba sa le ia ca nu mai stiu care cum au fost cumparate/fuzionat intre ele - insa pe nici unele nu exista sectiune fumatori (crede-ma ca ma interesa). din cate stiu eu, de cativa ani, companiile aeriene nu mai agreeaza ideea, asa ca poate pe ceva linii/zburatoare mai ciudate si mai ieftine sa mai existe (ca sa atraga clientii). sau poate am avut eu ghinion de fiecare data ![]() oricum, pe aceasta cale tin sa multumesc aeroportului Otopeni ca s-a miluit sa faca loc de fumat (la bar) in interior - pana acu ceva vreme era interzis in tot aeroportul nici un aeroport prin care mai fusesem nu era in halul asta de discriminator. ultima oara cand am zburat a fost acum vreo 5 ani, daca nu ma insel....probabil s-au schimbat regulile. |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |