garda la sol, cat permite sa urci, cobori si ce
![]() ![]() ![]() |
garda la sol, cat permite sa urci, cobori si ce
Eagles |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(Eagles @ 31 Aug 2005, 20:02) Ia sa vedem noi borna pe borna asta ce scrie oare?????? Attached thumbnail(s) HPIM5914.JPG ( Size: 61.54k ) Number of downloads: 922 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
QUOTE(florentin_n @ 31 Aug 2005, 10:42) he he he, se vede ca nu stii ce te asteapta pe Transalpina...eu zic sa te gandesti de mai multe ori inainte de a pleca pe acest drum daca ai ceva sentimente pentru a ta masina. Garda destul de ridicata la sol a Loganului cu siguranta te va ajuta, dar, alte componente ale masinii vor avea destul de mult de suferit. O spun din experienta...am reusit sa parcurg drumul de la Novaci la Obarsie, dar atat, dupa care am ocolit pe Valea Oltului. Am preferat sa mai bag ceva benzina in plus si sa mai pierd timp decat sa continui drumul pe Transalpina pana la Sebes. In schimb, peisajul mirific. Iti recomand sa incepi urcarea de la Novaci, e mult mai scurt traseul si odata ajuns la Obarsie te hotarasti daca merita, dupa 28 km off road, sa mai "bagi" inca 60. Florentine, te rog sa citesti topicurile integral! Cei 60 de km de la Obasia la Sebes eu i-am facut. Si nu o data. Merg des la Man. Oasa. Eu intrebam: care abordare a portiunii din Transalpina (de la Obarsia la Novaci) e mai avantajoasa. Eu fiind din Petrosani pot sa o abordez si dintr-o parte si dintr-alta. De exemplu daca vrei sa faci Voineasa si lacul Vidra e mai avantajos sa vii spre Petrosani de pe Valea Oltului. Cele bune This post has been edited by sinaxis: 31 Aug 2005, 22:36 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am zis ca Loganul poate multe dar nu ma crezut nimeni . Acum se vad si rezultatele.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
ce mai... !!! atatea topicuri cu +++ (plusuri) !!! deci in concluzie poate... f bine !
This post has been edited by musicall: 1 Sep 2005, 19:49 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
leka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 November 04 From: Constanta ![]() |
borduri nu am atins, inca, dar nici nu am incercat sa o fac. cel mai mare damb pe care l-am trecut este in poze. nu am atins nimic pe dedesubt
Attached thumbnail(s) urcare.jpg ( Size: 136.87k ) Number of downloads: 890 si_coborare.jpg ( Size: 169.14k ) Number of downloads: 968 |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Asa da . Logan OFF-Road ! Daca ar fi 4x4 ? Ce ziceti ?
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Regret cu tot ficatul ca n-am avut aparat de fotografiat. Un nene in vama veche (numere de bucale, albastra, in perioada 3-13 august...) a parcat masina (logan) ...de-a lungul (paralel cu panta)...pe o panta de aproximativ 40-45 grade. Si cica nu-i prima oara cind o parca acolo. Eu unul, cu nici o masina n-as fi avut curajul sa o parchez acolo. Statea beton (nu era inclinata...si se parea ca singurul risc era sa alunece...asta in cazul in care nu se proptea un beat de ea...si o rasturna)...deci poate
This post has been edited by bolovan_ro: 5 Sep 2005, 16:03 |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mda ... si o singura problema am si eu , daca ramai in ceva namol sau o compozitie asemanatoare , cum iesi de acolo cu 4x2 ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Tractat? Sau cu rabdare (daca se mai poate)
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
eu am luat un bolovan si mi s-a zgariat scutul ... cu toate ca stiam ca are distanta mare...in fine
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
Sa-mi dau cu parerea si eu.
Loganul poate multe dar la viteze mici din cauza suspensiilor moi. |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
eu am fost pe bratul borcea si ....... am cam atinso pe dedesupt am si strambat scutul si dadea in caroserie dar pe anumite portiuni de drum pietruit am mers si cu 90 mentionez ca erau portiuni de camp........... dar in unele erau sleauri si am ramas suspendat pe damburi o sa pun niste poze
ultima poza e pe bac ca se anuntase o ploaie si nu mai ieseam de acolo Attached thumbnail(s) SA400002.JPG ( Size: 36.1k ) Number of downloads: 589 SA400003.JPG ( Size: 50.52k ) Number of downloads: 547 SA400019.JPG ( Size: 94.49k ) Number of downloads: 395 |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
cibo |
![]()
|
![]() Sorin Group: Members Posts: 195 Joined: 12 May 05 From: Campina / Brasov ![]() |
Eu acum 10 minute am atins-o la pragul din stanga. Am vrut sa cobor de pe un trotuar (pe rampa, nu altfel) si am dat cu pragu de o buturuga nenorocita.
![]() Cred ca o sa merg azi cu ea la service sa vada aia ce tre sa ii faca. ![]() ![]() |
--------------------
Renault; Opel
clio3 1.5 dci 85CP; Corsa C 1.3 cdti 70CP
2007 Dynamique; 2005
- PH10;01ALD
|
|
bobobarosanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 April 06 ![]() |
Acum 2 zile am incercat si eu loganul intre Sebes si Obarsia Lotrului. Pana la Oasa s-a descurcat bine desi dumul e prost datorita traficului de masini grele si nu poti merge decat cu a 2-a. De la Oasa am luat-o,fara sa stiu, pe un drum auxiliar care ocoleste prin dreapta lacului( privind spre sud).Drumul s-a dovedit foarte prost mai ales dupa ce am trecut de lac si dupa 2 ore de urcat la ora 8 seara si de lovit cu burta de pietre de cateva ori am decis sa ma intorc.A doua zi am continuat drumul pana la Obarsia prin stanga lacului si pe un drum tot prost dar mai lat si marcat am ajuns la Obarsia. Concluzie.....masina nu mi-a dat senzatia ca ar ramane undeva, doar ca acum au inceput sa scartaie ceva plastice la interior si sa produca un trancanit urat la gropi mai mari. sper sa rezolv asta, iar la anu am sa fac si eu Transalpina.....mai ales dupa ce am vazut poza cu Tico pe acolo.
|
--------------------
dacia
logan
- b-04-fds
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Am luat si eu azi un lemn pus strategic pe mijlocul drumului nu aveam viteza 30 km /h , am crezut ca o sa treaca fara sa atinga am auzit o bubuitura puternica si harssait am oprit imediat lemnul trecuse de scut se vad urmele ( zgarieturile) dar sa oprit acolo unde se termina scutul sper sa nu fi atins ceva important cum ar fi catalizatorul sau altceva
Cand l- am scos de sub masina era un "lemn din acela care se pune pana la roti sa nu o ia la vale ". Stie cineva exact ce se afla in zona aia unde se termina scutul ( catalizator, vreun burduf ceva la directie ?) nu prea ma ma pricep la mecanica nu de altceva dar sa nu fie vreo problema |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |