Modificari date tehnice, consum, dimensiuni
![]() ![]() ![]() |
Modificari date tehnice, consum, dimensiuni
roland |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
consumul...au mai facut teste, au corectat... mai au insa pana la realitate...
![]() inaltimea...deh... poate au schibmat amortizoarele sau arcurile.. sau poate au masurat gresit prima data... sau au dat date eronate... se mai intampla... de curiozitate, ia intreaba tu la vocea clientului chestiile astea, si apoi posteaza raspunsul... sa vedem ce zic! ...atentie insa la tonul scrisorii...sa fie serios-curios-preocupat... bafta! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
La motorul de 1,6 MPI apare si alt consum in afara, de 5,9%, fata de 5,7% la motorul Euro3.
Cred ca la omologarea variantelor Euro4 s-au facut din nou testele de consum, care pot sa mai varieze cu +- 1-2% de la un motor la altul, chiar la motoare constructiv identice. Este posibil ca si modificarea catalizatorului pentru Euro4 sa aiba un oarecare efect, constand in reducerea usoara a consumului in oras si marirea usoara in afara. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6MPI
- DJ-XX-XXX
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
La 1.6 MPI consumul era 9.9, parca, nu mai stiu exact asta.
Ce spune GicaPopescu e valabil la MPI 1.6, a crescut afara si a scazut in oras. Dar de ce la MPI 1.4 e altfel, adica a crescut in oras si a ramas la fel in afara? Eh, in fine... vorba aia... teste efectuate din nou... whatever... Al, poate ai dreptate, poate au masurat gresit acuma... eram si eu curios, poate stie cineva. Oricum, nu e asa important 1 cm. |
--------------------
.
.
.
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
iar la dci, desi a ramas exact acelasi motor, aceeasi masina, au aparut totusi modificari, care sunt cel putin ciudate: consumul urban a ramas acelasi, extraurban acelasi, dar cel mixt a scazut de la 5.3 la 4.8.... sa se fi plimbat prin targu secuiesc in loc de vatra dornei de data asta??
![]() |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() Eu nu-mi amintesc să fi existat cifra asta de 5,3 pe nicăieri! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Inaltimea e posibil sa se fi modificat dupa schimbarea pneurilor de prim montaj de la Montana la Michelin sau Kormoran.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |