Intreruperi motor Dacia Solenza
![]() ![]() ![]() |
Intreruperi motor Dacia Solenza
kitinica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
solenza 1.4 mpi
2004
|
|||
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
mergi cu tupeu la aia la gaz
ridica tonul daca masina merge frumos pe benzina...pe gaz trebuie sa rupa probabil trebuie reglata mai bine Si nu inteleg de ce sa iti schimbe duzele,,,? 1,4 75 caluti niste duze,100 de caluti alte duze, etc aia fac experimente pe tine eu am avut la inceput probleme cu alimentatul de gaz,(la maxim 10 litri se oprea si numai intra nimic)am fost la ei(40 de km),le-am explicat problema.mi-au spus ca POATEeste de acolo.poate de acolo eu am spsu bine ,rezolva problema,dar daca nu se rezolva,data urmatoare am sa va cer banii de combustibil si va fac si reclamatie Stii ce a facut seful? A scos un kit nou nout din cutie,si mi-a inlocut tot ce era in butelie,supape plutitor valve,,tot. masina merge impecabil dupa peste 50k ei si-au dat seama ca eu nu am sa renunt si mi-au rezolvat problema,direct asa ca te sfatuiesc sa fii coltos si sa nu te lasi dus cu presul, bafta si rezolva problema |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:05 |