Am nevoie de ajutor !, Nu ma pot decide :(
![]() ![]() ![]() |
Am nevoie de ajutor !, Nu ma pot decide :(
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 191.3k ) Number of downloads: 213 |
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai dat si play?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
se gaseste fasole in piata !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Merced @ 20 Oct 2012, 22:49) Da. Fac printscriin? QUOTE(Markos @ 20 Oct 2012, 22:50) Ie dăcât gaurile in asfalt si tevile magistrale, mi-as pl in gaurile lor... ca am rupt azi un cauciuc in ele... am trecut la bocancii de iarna inainte de termen la ferrari ![]() Oricum, am auzit ca o bransare la bloc ar costa ~ 6000 de lei... e adevarat? Cum plm sa coste saijdemeleoane un bransament? This post has been edited by Iulikk: 20 Oct 2012, 21:56 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu bre, te cred pe cuvant. Intrebam si mai devreme pe ce net merge, ca sa imi fac o idee clara care-i treaba. Ca sigur nu-i place IP-ul meu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu acum sunt in 2 mai (localitatea, nu data
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Poate bransarea blocului. Si imparte la cate apartamente sunt. N-are cum sa coste atat de persoana. Prin Medgidia e pana in 2000 de lei, pentru bransarea caselor. Mi se pare enorm chiar si asa, mai ales ca e vorba de cativa metri de teava pana in curte. Da' cica tarifele-s facute ca sa amortizeze investitia totala in bransamentul facut pentru tot orasu'.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
2000 de lei nu mi se pare mult. Pai in Mangalia, gigacaloria costa anu' trecut 630 de lei... anu asta s-ar putea sa coste 340 de lei...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Anul trecut nu au fost alegeri !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 20 Oct 2012, 22:55) Oricum, am auzit ca o bransare la bloc ar costa ~ 6000 de lei... e adevarat? Cum plm sa coste saijdemeleoane un bransament? Poate chiar si mai mult. Depinde si de la ce distanta vine cu teava pana la intrarea in bloc. La o ruda a costat vreo 4500 si era la 3-4 metri de zidul blocului. Noroc ca au o banca la parter si au suportat aia, ei au dat doar pentru teava de pe scara. QUOTE(Merced @ 20 Oct 2012, 23:33) Prin Medgidia e pana in 2000 de lei, pentru bransarea caselor. Mi se pare enorm chiar si asa, mai ales ca e vorba de cativa metri de teava pana in curte. Da' cica tarifele-s facute ca sa amortizeze investitia totala in bransamentul facut pentru tot orasu'. In Medgidia, bunica-mea a sarit de 100 de meleoane cu trasul gazelor si centrala. 1700 a costat numai un kkt de proiect, facut si ala in bataie de joc. Teava din strada si pana in curte nu avea mai mult de 2 metri si a fost si aia o gramada. Si culmea imbecilitatii: dupa ce au asfaltat si la mine parcarea in fata blocului, a doua zi dupa asfaltare vine una de la Congaz si tot masura pe acolo. O intreb daca se vor trage gaze si zice ca da. O intreb pe unde se trage conducta si-mi spune ca prin parcarea abia asfaltata. O intreb de ce nu se trage prin parculet ca sa nu se mai sparga asfaltul si spune ca nu se discuta, asa este proiectul. FMC cu Congazul si cu toti imbecilii vostri. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ce crezi ca nu se fac bransamente individuale? La noi prima persoana care si-a pus centrala a platit o suma de porc pentru a trage teava de gaze pana la usa, si abia dupa doi ani teava aia a fost dusa in continuare pana la ultimul etaj, si bransati fiecare cu contorul lor. Spre deosebire de practica bucuresteana cu termopanele, nu i-a oferit nimeni sa-i schimbe teava, i-au dat banii pe cat bagase ea pana acolo, fiind cam 1/3 din lungimea totala a tevii principale.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Merced... să înțeleg că ai ceva cu termopanele noastre?
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 21 Oct 2012, 08:33 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Am ceva cu pomenile selective din banii tuturor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai atunci, cu tot respecu', ma piș in gazele lor....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Oct 2012, 09:31) Pai ce crezi ca nu se fac bransamente individuale? La noi prima persoana care si-a pus centrala a platit o suma de porc pentru a trage teava de gaze pana la usa, si abia dupa doi ani teava aia a fost dusa in continuare pana la ultimul etaj, si bransati fiecare cu contorul lor. Si pe la noi este cam la fel. Daca cineva isi permite sa traga singur gazele in bloc, in cazul in care altii nu vor atunci dar sunt de acord sa bage conducta pe scara, cand se fac actele alea se specifica faptul ca restul locatarilor vor plati celui care a tras conducta, in cazul in care vor sa se branseze ulterior. Asta nu inseamna ca cel care a tras conducta poate percepe un tarif mai mare decat cel al firmei. Ca sa tragi singur conducta, ai nevoie de acordul a 50% +1 dintre locatarii de pe scara. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Merced @ 21 Oct 2012, 09:33) Si io. Mai ales ca se aplica niste criterii cetoase rau cand se aleg blocurile care urmeaza a fi reabilitate. In loc sa ajute un bloc unde cei mai multi locatari sunt varstnici si nu au centrale, ei le fac reabilitari tot alaroa care au si singuri bani sa schimbe tamplaria ori sa izoleze blocul. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:34 |