HELPPPP!, ce masina sa-mi iau???
![]() ![]() ![]() |
HELPPPP!, ce masina sa-mi iau???
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
AND si-a luat Laureate 1.4.
Si skija cred ca o sa isi ia 3 loganuri cum zicea mai sus. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu e de joaca ma..
![]() m-a sunat tata de ori de azi dimineata sa ma intrebe daca m-am hotarat... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sa am banii astia m-as duce la Toyota cu ochii inchisi.
Sau, ca sa nu se supere George, mai intai as da o tura pe la Subaru |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Iti mai dau un punct de sprijin!
Arunca o privire pe statistica ADAC (a de a țe) la capitolul fiailitate: japonezele sunt in top si ecartul fata de urmaritori este considerabil. Unde mai pui ca piata germana este o mare consumatoare de japoneze! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Na, ca m-ati facut curios.
Toyota nu prea intra in banii astia, cel mai ieftin diesel e 19410. Eventual poate lua un 1.6 vvti la 17.758 Corolla e destul de mica, iar Verso incepe de la 19.600 Acum depinde cat de mult vrei diesel/break. Daca nu esti dispus sa renunti la ambele (respectiv sa ai un sedan pe benzina) atunci Toyota pica. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Avensis Break iei in 18.000 DDP iei un 1.6 benzina Terra. Motorul e cam micut pentru masina!
Deoarece doreste o masina pe care sa o achite integral masinile fabricate in Japonia pica! Doar n-o sa dea statului mai mult decat da pe masina (19% TVA+ 30% taxe+ accize in functie de capacitatea cilindrica si carburant). Japoneze fabricate in Europa Break doar Avensis! This post has been edited by madalina: 25 Aug 2005, 13:31 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
QUOTE Deoarece doreste o masina pe care sa o achite integral masinile fabricate in Japonia pica! QUOTE(skija @ 25 Aug 2005, 11:53) Am posibiliatea de a face un leasing la o masina de 17-18.000 E... Vreau sa fie MARE (si diesel daca se poate) !!! as vrea mai mult un break.. NU STIU CE SA IAU !!! m-am gandit la: TOYOTA AVENSIS - 18.000 E RENAULT MEGANE break - 16.000 E CE MA SFATUITI ??? (nu neaparat avensis sau megane, si altceva...) PS: e ptr. tata.. eu imi pastrez dacia... ![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 25 Aug 2005, 10:50) Eu nu inteleg de ce il intereseaza pretul cu taxe daca vrea leasing.... 17-18.000 CIP sau pretul achitat la terminarea contractului de leasing? Daca este cel de la finalul leasingul trebuie stiut avansul, perioada de leasing, CASCO inclus sau nu, ta\xele de inmatriculare incluse sau nu... Asadar, Skia, vrei leasing sau achiti maisna integral la cumparare? This post has been edited by madalina: 25 Aug 2005, 13:50 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
madalina... preturile pe care le-am zis eu sunt de pe site-ul toyota, or mai fi ceva reduceri, nu stiu. 17.758 era cel mai ieftin avensis sedan, cu motor de 1.6 (intr-adevar un pic puturos, da' merge)
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu am dat 17-18K nivelul maxim la care ma pot duce... (CA PUNCT DE REPER)
O iau in LEASING... dar ca plafon mi-am stabilit 17-18K cu taxe cu tot.... Poate sa fie break pe benzina.... (diesel am zis "daca se poate") AVENSIS e oricum mare, nu mai trebuie break... o iau sedan daca e sa o iau... Dar megane sau focus, prefer break... In seara asta o sa ma duc pe la TOYOTA... Pe tata l-am trimis la FORD si RENAULT (in Buzau) sa vada cum sta treaba... Poate ne oprim la TOYOTA... dar din pacate nu o sa fie masina mea... o sa fie a lu' "SEFU" si el decide... (el decide din punct de vedere vizual, ca nu prea se pricepe la dotari, motorizari & stuff) This post has been edited by skija: 25 Aug 2005, 13:59 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
1. Megane Estate - Confort Privilege 1.9 DCI 120 CP - 17900 EUR DDP
2. Laguna Estate - Lux Privilege 1.9 DCI 120 CP - 18000 EUR DDP sau cel mai bine ... 3. Megane Scenic II - Confort Dynamique 1.9 DCI 120 CP - 18700 EUR DDP si eu a-si vota 2 din toata inima ... numai uita-te un pic ce dotari are si cum arata masina ... de fiecare data cand o sa urce in ea o sa te pomeneasca tatal tau crede-ma ![]() This post has been edited by luxcor: 25 Aug 2005, 14:24 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
madalina |
![]()
|
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
skija |
![]()
|
Astea inca nu le-am hotarat... probabil 2500-3000 avans, cred ca pe 5 ani... nu am discutat amanuntele.. cum i-o conveni lui mai mult...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
avensis... ii repari si singurul defect pe care il are. ca nu e a ta...
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
madalina |
![]()
|
In conditiile acestea, trebuie sa te uiti la o masina cu pret CIp de maxim 14.000-14.500!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
skija |
![]()
|
k, 10X madalina... o sa vb la dealeri sa vedem ce zic si ei...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
madalina |
![]()
|
Intra pe un calculator de leasing si vezi la cat te duce o masina de 16.000CIP cu avans 20% pe 5 ani!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
skija |
![]()
|
aproape 19.000. dar pe 4 ani... nu shtiu.. dar alta posibiliate de achizitionare nu exista...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(luxcor @ 25 Aug 2005, 14:15) 1. Megane Estate - Confort Privilege 1.9 DCI 120 CP - 17900 EUR DDP 2. Laguna Estate - Lux Privilege 1.9 DCI 120 CP - 18000 EUR DDP sau cel mai bine ... 3. Megane Scenic II - Confort Dynamique 1.9 DCI 120 CP - 18700 EUR DDP si eu a-si vota 2 din toata inima ... numai uita-te un pic ce dotari are si cum arata masina ... de fiecare data cand o sa urce in ea o sa te pomeneasca tatal tau crede-ma ![]() @skija ma tu macar te-ai uitat la ce m-am chinuit eu sa scriu mai sus ... macar zi nu merci sau multumesc ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
skija |
![]()
|
sorry luxor... dar LAGUNA e multa ma.. e prea mult... nu vreau sa ma intind mai mult decat ma tine... si asa o sa cam ma strang....
dar tu daca ai fi vazut ce am zis eu 17-18K cu tot cu taxe... Laguna e 23.468E (cu toate taxele)... deci... cam mult... MEGANE II Estate (Pack Authentique 1.6 16v 115 CP) e 14.845 E cu toate taxele incluse... Ai inteles... M U L T U M E S C ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
luxcor |
![]()
|
unde ai vazut tu ma Laguna la banii aia 23.000 ???
ia intra binisor pe www.serus.ro la oferta lunii si vei avea o mare surpriza ... eu de acolo am luat preturile (si unele masini ![]() PS: rog a nu se considera reclama ... vezi PM This post has been edited by luxcor: 25 Aug 2005, 15:09 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
madalina |
![]()
|
In momentul in care alegi masina, trebuie sa te uiti la pretul CIP. Nu te intereseaza pretul cu toate taxele, deoarece de la pretul CIP tu platesti
- taxele si dobanda sumeni imprumutate de la firma de leasing - TVA - CASCO (la valoarea DDP) - accize - taxe vamale - 0 % epntru masini din Europa, 6% pentru masinile din afara UE. Cu cat e mai mare avansul si mai mica perioada de leasing, cu atat platesti mai putin societatii de leasing! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
skija |
![]()
|
ok.. am inteles madalina.. merci...
luxcor, vezi PM... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
skija, laguna aia de-ti pusesem eu link la ea e cu toate taxele la 17 mii si ceva de e-uri. E drept ca nu e break, dar crede-ma ca nu e nevoie la modelul asta. Mai ales cu bancheta rabatabila fractionat. Atata doar ca e pe benzina.
Uite-l din nou http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=20 edit: am vazut ca se duce in alta parte. Selectezi pe pagina aia model "Pack authentique", motor 1.6 benzina 115 cai si ala e 17.091 euro cu toate taxele. This post has been edited by tatabobu: 25 Aug 2005, 15:45 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MAKRON |
![]()
|
L-ati ametit pe saracu Skija... la sfarsit n-o sa mai stie ce voia sa-si cumpere..
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
skija |
![]()
|
GATA... topicul se poate inchide...
Domnu' tata a fost la RENAULT si s-a urcat in MEGANE... s-a mai gandit el ca pe langa Megane, mai intra si un papuc (ptr. firma)... M-a sunat si mi-a zis ca gata... sa nu mai caut... meganu' i se pare "the ultimate car" de luni incepe sa faca actele... (cred ca nu o sa ma lase nici sa o spal.. o sa doarma in ea ![]() deci asa ramane... MEGANE break + papuc... VA MULTUMESC !... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca n-am apucat sa postez, dar cand ai scris asta:
QUOTE(skija @ 25 Aug 2005, 13:57) ... Pe tata l-am trimis la ... si RENAULT ... ... o sa fie a lu' "SEFU" si el decide... (el decide din punct de vedere vizual, ca nu prea se pricepe la dotari, motorizari & stuff) puteam sa jur ca o sa aleaga Megane. Motivele sunt scrise de tine ![]() OK se inchide |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:55 |