Placa de retea Wireless - Usb
![]() ![]() ![]() |
Placa de retea Wireless - Usb
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La 5 dolari....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
desfa-o, poate-i goala pe interior cu un singur beculet conectat, ceva de genu:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Faza e ca driverul pare ok,imi arata Strenght Signal,Link Quality , SSID,dar cauta si nu gaseste nimic,am pus-o si langa router si nu vede nimic ,deci fake nu e, e doar praf.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu cumva routerul iti transmite N only si asta saracu stie doar b/g? Ca si eu am avut un laptop care stia doar b/g si nu se putea conecta la nici un router care emitea N only. Desi vedea SSID semnal full, etc...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vallyyy |
![]()
|
Uite ca nu ma pricep,router am de la romtelecom,chiar nu stiu cum merge,dar placa laptopului imi vede si romtelecomul si chiar si alte retele din jurul blocului (unele chiar cu semnal full)...........Placa asta la Signal Strenght imi arata zero si la SSID cauta intr-una,dar nu gaseste nimic
This post has been edited by vallyyy: 2 Oct 2012, 17:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
O fi busita antena...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vallyyy |
![]()
|
S-a rezolvat .......Am probat panarama pe un XP mai devreme,merge super ok,deci se pare ca e o problema la driver pentru Windows 7
This post has been edited by vallyyy: 2 Oct 2012, 18:23 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vallyyy |
![]()
|
Se pare ca desi e o chinezarie isi face treaba cu brio,am reusit sa-l fac sa mearga si pe windows 7 ( trebuia activat serviciul WiredAutoConfig).
Acum vreau sa va intreb altceva,daca as cumpara un conector ca asta http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-male-to-two...=item3371cec3d3 si i-as adauga 2 antene modelul asta http://www.ebay.com/itm/230847395634?ssPag...1439.l2649 s-ar imbunatati simtor calitatea receptiei sau ar fi cam acelasi lucru cu o antena?........momentan mi-am comandat doar o antena,dar sunt in dubiu daca sa mai comand una si conectorul This post has been edited by vallyyy: 21 Oct 2012, 10:06 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Puterea de emisie-receptie nu este data de antene, ci de modulul radio. Uneori, antene cu castig mai mare pot ajuta la receptia semnalului, insa nu te astepta la rezultate spectaculoase.
Exista posibilitatea ca, inlocuind antena stock cu alta care are un castig mai mare cu, sa zicem, 3-5db, sa nu simti nicio modificare in calitatea semnalului radio. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Adica de preferat adaugi antene porcoase pe router, nu pe placa de retea. Daca este posibil, bininteles.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
Am inteles,deci nu rezolv nimic daca mai adaug o antena adaptorului
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am si io o intrebare legata de cestiune: daca cumpar o placa Wireless-USB, pot conecta la USB o imprimanta si sa o includ intr-o retea, sa tiparesc in retea. Ca am deja una wireless de la mama ei (Jet) dar s-a stricat cartusul si decat sa cumpar altul nou (150-180 lei) pe care sa il incarc des, am preferat o imprimanta laser. Evident ca, la pretul asta, fara wireless ori placa de retea. Doar port paralel si USB. Multumesc
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Nu va functiona.
Cauta un router wireless cu porturi USB. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Esti sigur-sigur? Ca unul din rutere are port USB, ca e celebrul 655B de la RTLC. Dar chiar daca am cetit cum se seteaza sa mearga in retea, nu mi-a iesit!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Iei un print server.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:30 |