Dacia Duster, ph2
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster, ph2
diesel_power |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|||
laisar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 September 09 ![]() |
http://www.daciagroup.com/presa/comunicate...f-road-continua
1. QUOTE Dispunând de o cutie de transfer de origine Nissan, sistemul de transmisie dispune de două demultiplicări, una „normală" și una „scurtă". Gama treptelor scurte este ideală pentru a aborda pantele cele mai abrupte, sau în cazul trecerii peste obstacole la viteză scăzută, în timp ce raportul lung este utilizat pentru rularea pe șosea. 2. QUOTE Noua Dacia Duster beneficiază totodată de experiența Nissan în cazul punții spate cu blocarea diferențialului, care permite roților de pe același ax să se învârtă independent, ceea ce este foarte util atunci când una dintre roți este înnămolită, spre exemplu. ??? |
--------------------
Dacia
Logan
2007, MCV Laureate
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Minciuni.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
la acest motor schimburile de viteza se fac la 6000 ture? ca eu asa inteleg
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Aici vad ca au modificat consola centrala, si au mai pus o priza 12V in spate.
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Asa arata un Duster tunat de nemti!
|
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
porti deschise 11-16 noiembrie
|
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
s-au livrat si ultimile 50 de buc de ph1 care mai erau prin parcarile dealerilor din Romania : http://www.proarges.ro/dacia-da-50-de-dust...ii-la-anul.html
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu chiar, am trecut vineri prin fata la Auto Marcu in Pantelimon si mai aveau Dustere Albe neinmatriculate in "depozit". Acum o fi posibil sa fie vandute, dar nu prea cred.
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 12 Nov 2013, 15:00) s-au livrat si ultimile 50 de buc de ph1 care mai erau prin parcarile dealerilor din Romania : http://www.proarges.ro/dacia-da-50-de-dust...ii-la-anul.html QUOTE(Cypher4laguna @ 12 Nov 2013, 16:09) Nu chiar, am trecut vineri prin fata la Auto Marcu in Pantelimon si mai aveau Dustere Albe neinmatriculate in "depozit". Acum o fi posibil sa fie vandute, dar nu prea cred. S-au vandut catre dealer. Dacia isi face planul, dealerul isi face planul. Statisticile lui aflofis ies bine. Evident, Gaozn are rezultate bune. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
mi se umple sufletul de lacrimi ca doar dacia face asta. Toyota, honda, kia, hyundai, fauve nu fac asta deloc.. nu ,nu
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut astazi noul Duster, in paralel cu cel vechi. La interior e mai ingrijit, are un design mult mai frumos si materiale mai placute. La exterior e in regula, putin au exagerat cu forma grilei din fata.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
@Jay333: Ce motorizare? Mai multe impresii?
This post has been edited by Squirrel: 15 Nov 2013, 07:20 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
diesel_power |
![]()
|
Era 1.5 dci 110cp - 4x4.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
jay333 |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 15 Nov 2013, 07:19) Ce am scris in jurnal: Am mers cu un dci de 110 cai, 4x4. Impresii dupa plimbare: - la plusuri: insonorizare mult mai buna, scaune profilate altfel (mai confortabile se pare), renuntarea la plasticul lucios maro de pe diverse elemente din habitaclu, bordul nou cu spatiile de depozitare suplimentare, noile fete de usi, chederul exterior de la geamuri care nu mai este cu sant - la neutre: farurile si grila noua (initial mi-au displacut, vazute in plastic si tabla arata mai bine), jantele noi (arata bine dar nu ma pasioneaza), comenzile de geamuri pe portiera, repozitionarea tobei finale pentru aspectul estetic - la minusuri: in primul rand pretul de achizitie si preturile optionalelor, faptul ca au reintrodus rotita de modificat pozitia spatarului (greu de manevrat in caz ca montezi si cotiera), oglinzile stil "logan" fara balamale, cromul de la ceasurile din bord si gurile de ventilatie Una peste alta, as fi tentat de noul guster insa mi se pare destul de scump. Cred ca am uitat sa spun de o modificare ce mie imi duce spre minus: acoperitoarea de portbagaj rigida. E ok cand mergi cu masina goala, e naspa cand ai de umplut portbagajul pana la tavan si ai si pasageri in spate iar casa nu e prea aproape pentru a putea lasa acoperitoarea. Mai utila ar fi fost cum e la MCV sau la Clio Estate. |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
roata pt spatar e spre frana de mana? ciudat.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, avem din nou rozeta ca sa reglezi scaunul.
Sincer... eu am urcat si in Duster PH1 - si acolo era cu o clapeta. Dar nu mi-a placut pentru ca nu aveai precizie mare la reglat scaunul. Asa ca sunt mai bucuros de un sistem mai clasic dar mai eficient - cu precizie buna - adica cu rozeta. Acum nu stiu sa iti zic cum ar fi cu cotiera - daca mai ai loc sa bagi mana pentru reglaj.... Butoanele de deschis geamurile sunt acceptabile - pe mine cel mai mult ma interesa partea cu blocatul geamurilor pentru copii . Mi-a mai placut noua plafoniera pt locurile din spate. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jay333 |
![]()
|
Foarte posibil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Și mie-mi plac mai mult rozetele. Aș fi preferat să am rozetă. Sistemul cu pîrghie pe care-l am pe Duster nu-mi place deloc, pentru că are poziții fixe din care trebuie să aleg. Iar poziția pe care aș dori-o eu se află între două clicuri. Trebuie să aleg între una care-i un pic prea sus și una care-i un pic prea jos; cale de mijloc nu există.
Cu rozeta n-ai problema asta. Îți pui scaunul cum vrei tu. Totuși, ciudată idee, să pună rozeta spre interior... ![]() Blocarea geamurilor din spate pentru copii exista și înainte. O am și eu. De fapt ăsta a fost și motivul pentru care am vrut gemuri electrice în spate. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tavi_ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 868 Joined: 11 September 05 ![]() |
Din pacate cand am pus modulul de ridicare automata a geamurilor a trebuit sa renunt la blocarea geamurilor pe spate deoarece se pare ca nu pot coexista amandoua pe masina. Era bine daca in FL-ul acesta se indurau sa puna la optionale si ridicarea automata a geamurilor pe inchiderea centralizata, pentru mine acesta functie este foarte utila.
|
--------------------
Duster
Laureate 2012-1.6 16V, 4x4, GPL Tomasetto Stag4
Q-Box plus Logan Laureate 2005-1.4 MPI
|
|
VladSoare |
![]()
|
Are cineva idee dacă la Dusterul cel nou au schimbat sistemul ăla idiot de ștergătoare? Au pus în sfîrșit ceva demn de mileniul trei?
Sau sînt tot alea clasice, cu V-ul neșters în mijloc? |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Spre marea mea surprindere toba aia infecta tot se vede din avion. de ce dracului nu-i pun un difuzor sa nu se mai vada in halul asta?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai, nici nu-i trebuie difuzor, must have-ul e turela cu mitraliera!
WAR DUSTER - ph1 bis! Arma secreta romaneasca in razboiul fulger cu trasnete! Army_Duster.jpg ( Size: 62.18k ) Number of downloads: 694 This post has been edited by voicamic: 2 Dec 2013, 11:38 |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 05:31 |