curatare oglinzi faruri
![]() ![]() ![]() |
curatare oglinzi faruri
vecinu22 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Cu carpa, cu deshtul, cu femeia de serviciu, cu firme specializate!
Cred ca intrebarea ta era alta! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
vecinu22 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nu e nici o solutie speciala
cu degetu' nu prea merge |
-------------------- |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu (am modelul cu 4 faruri), le-am dat jos, am scos becul si cu degetul invelit intr-o carpa am curatat foarte frumos. A...carpa putin imbibata in solutie de curatat geamul. La fel am curatat si sticla farului pe interior.
|
--------------------
Dacia
1310
- KPN
84
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Scoate-le frumos de pe masina,pune putin detergent si apa in ele ,clateste-le bine ,dupa care le lasi putin la uscat,cu gaura de la bec in jos,ca sa se scurga apa care a ramas inauntru.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005
|
|
gigabyte_xx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 September 04 From: Sibiu ![]() |
Si eu mi le-am sters la fel (cu degetul pe interior si carpa). Problema la mine era ca se exfoliase pelicula reflectorizanta dar am rezolvat cu un spray silver biggrin.gif
|
-------------------- CE SA ZIC SI EU................
|
|
oly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 2 February 04 From: Bistrita ![]() |
eu mi-am spalat proiectoarele de ceata cu dusul
le-am scos din bara am pus detergent si apa in ele am scuturat bine am clatit cu dusul si le-am lasat la uscat ,dupa care l-am spart pe unul (adica l-am crepat :cry: ) |
-------------------- R9 1.7 '83
|
|
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Te rog sa ma scuzi cu anticipatie! laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif tongue.gif laugh.gif |
||
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... cīt costa un far nou?
Ca nu cred ca mai poti sa faci oglinda "cum a fost". os |
--------------------
.
.
.
|
|
Pedala |
![]()
|
![]() pedal2theMetal Group: Members Posts: 78 Joined: 24 June 04 From: Galati ![]() |
Si eu ma chinui sa imi iau niste faruri noi.Am modelu cu 4 faruri,costa 250k un far, trebe 1 mil da' nicioadata nu reusesc sa-l stang.Am si eu problema cu exfoliatu peliculei si cred :idea: k e mai bun un far nou.
|
--------------------
Dacia & Opel
Logan 1.4 Laureate 2005, 1310 CL 1.4
- AstraG 1.6i 3 usi
1998 "Fac sport extrem cu Dacia, o calc, imi place senzatia!" - Ombladon. - posesor Dacia 1310 CL
|
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Asa-i, cu orice le-ai spoi, oglizile nu mai reflecta normal. Eu am luat acum un an sau doi cu 150.000 bucata. Atentie :!: sticla de la faza scurta e diferita de faza lunga.
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
din ce e facuta oglinda de la modelul cu 4 faruri? unui prieten i s-a strans apa in far si a stat vreo 3 zile cu ea asa. cand a scos faru, i se dusese oglinda in locu unde a stat apa
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:07 |