Temporizator pe dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
Temporizator pe dacia 1300
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
As dori sa multumesc si eu lui Argon pt link si lui Ov pt scheme ,foarte clare si imposibil de incurcat la mintea oricui,merge din prima ,(eu am temporizator tip potentiometru ,fara trepte prestabilite ,din pacate ), va multumesc inca o data
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
cristilion |
![]()
|
![]() Sanderizer Group: Members Posts: 35 Joined: 3 February 05 ![]() |
Schema facuta de Ov e super ok. Tocmai mi-am montat temporizatorul dupa acea schema si, pentru un necunoscator ca mine o fost foarte inteligibila si de foarte mare ajutor. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Berlina li, Sandero 1.6 MPI
2003/LI, 2010
- DJ-44-LEU
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
Salut prieteni.
Are cineva o schema de la un temporizator stergatoare dacia tip TP-01 cu potentiometru variabil? |
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o schema scoasa de mine de la un temporizator(nu stiu ce tip, este destul de veche ,cu tranzistoare) nu sunt trecute valorile la toate piesele,si fotografia lasa de dorit.Daca inca mai cauti ,o s-o postez pe aceasta.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
Paulorossi |
![]()
|
![]() Ing. electro-automatist BEIUS-STEI Group: Members Posts: 1.133 Joined: 27 January 10 From: Bihor-Stei ![]() |
chiar te rog
|
--------------------
dacia
1310Li
2002 Ing. electro-automatist BEIUS-STEI
Instalatii electrice si automatizari de calitate/service/modificari/reparatii |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Am recopiat-o sa fie mai clara.Mentionez ca nu am scris toate valorile pieselor ptr ca nu am putut(sunt 2 cablaje fata in fata),mai ales ca gasisem defectul la temporizator(condensatorul 100 micro pe filtrare).
3 Aug 2010, 19:07: Iata si o schema mai noua folosita pe Solenza cu UCE(adica cu releu separat) si care are posibilitatea montarii unui potentiometru(sau a unei manete cu potentiometru) This post has been edited by crick: 3 Aug 2010, 19:07 Attached thumbnail(s) schema_temporizator_Dacie_1310.jpg ( Size: 298.44k ) Number of downloads: 674 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
aliceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
salut crick , merci pentru schema , dar nu pot sa imi dau seama din ea cum vin firele conectate, eu ma gandean la cva de genu ;rosu acolo.... verde dincolo....albastru dincolo....etc.
daca ai asa ceva te rog posteaza, ti-as fi recunoscator. |
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:42 |