The Island, 'aai de capu meu GENIAL!
![]() ![]() ![]() |
The Island, 'aai de capu meu GENIAL!
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergem, mergem...
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi-a placut.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Este un film "bunicel spre bun", dar nu asa de extraordinar. Oricum, cu Matrixul nu poate fi comparat, pentru ca acesta din urma ramane un film SF de referinta in istoria cinematografiei. Scenele sunt realizate bine si aici se observa talentul regizoral a lui Michael Bay; pacat insa ca jocul actorilor cam lasa de dorit si la fel si scenariul, al carui final este prea previzibil...lupta pe viata si pe moarte dintre personajul negativ si cel pozitiv la finalul unui film nu vi se pare prea cunoscuta?
![]() This post has been edited by LOVENDAL: 26 Aug 2005, 08:14 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
robert.t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 17 August 05 From: Ploiesti ![]() |
Nimic special la acest film. Dar daca va plictisiti...
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16v
- PH-xx-XXX
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca e cu blondy Scarlett e musai un film foarte bun
![]() |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0399201/ mda, pare interesant...poate ma duc...sau un bittorent?
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot asta am spus ! Chiar daca finalul e previzibil ..asa cum e la orice sf-actiune , este facut foarte bine si nu-ti da impresia de cliseu ieftin. Iar scenele cu masinile sunt incredibile ... la asta l-am comparat cu Matrix Reloaded (scena cu urmarirea - Trinity , Morpheus & the Key Master vs. Agents )
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 26 Aug 2005, 08:13) Este un film "bunicel spre bun", dar nu asa de extraordinar. Oricum, cu Matrixul nu poate fi comparat, pentru ca acesta din urma ramane un film SF de referinta in istoria cinematografiei. Scenele sunt realizate bine si aici se observa talentul regizoral a lui Michael Bay; pacat insa ca jocul actorilor cam lasa de dorit si la fel si scenariul, al carui final este prea previzibil...lupta pe viata si pe moarte dintre personajul negativ si cel pozitiv la finalul unui film nu vi se pare prea cunoscuta? ![]() OFFTOPIC: dom'le, daca matrix e un film de referinta eu imi tai gitul. o fi el acu in topul imdb, o fi luat el oscaruri (da parca numai pentru efecte speciale) dar bag mina in foc ca n-o sa reziste la trecerea timpului... ONTOPIC: film de actiune altoit pe trunchi sf, nu foarte original, la limita dintre "hai la cinema sa-l vedem" si "auzi, nu stii vreun torent cu.../cineva care are...". |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' despre "Pitch black" si "The chronicles of Riddick" ce parere aveti (ca filme S.F.) ?
Da' despre Blade 1 & 2 (am si 3 da' nu l-am vazut). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(walleye @ 26 Aug 2005, 11:01) OFFTOPIC: dom'le, daca matrix e un film de referinta eu imi tai gitul. o fi el acu in topul imdb, o fi luat el oscaruri (da parca numai pentru efecte speciale) dar bag mina in foc ca n-o sa reziste la trecerea timpului... Tot off-topic (imi cer scuze pentru asta) dar deja vad ca numai prostii se scriu aici. In 2000 Matrix a luat 4 (patru) premii Oscar pentru: cel mai bun sunet, cel mai bun montaj, cele mai bune efecte sonore si cele mai bune efecte vizuale. Daca ai fi fost atent ce am afirmat mai sus, am spus ca e un film SF de referinta in istoria filmelor de factura science-fiction. De fapt nu am spus-o eu, ci criticii de film care se pricep mai bine decat noi. Iar faptul ca a avut asa mare succes inseamna ceva. Asa ca eu n-as mai baga asa de usor mana foc ca nu va rezista in timp. |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 26 Aug 2005, 10:32) Tot off-topic (imi cer scuze pentru asta) dar deja vad ca numai prostii se scriu aici. In 2000 Matrix a luat 4 (patru) premii Oscar pentru: cel mai bun sunet, cel mai bun montaj, cele mai bune efecte sonore si cele mai bune efecte vizuale. Daca ai fi fost atent ce am afirmat mai sus, am spus ca e un film SF de referinta in istoria filmelor de factura science-fiction. De fapt nu am spus-o eu, ci criticii de film care se pricep mai bine decat noi. Iar faptul ca a avut asa mare succes inseamna ceva. Asa ca eu n-as mai baga asa de usor mana foc ca nu va rezista in timp. si eu tot la filme sf ma refeream dar ai dreptate: nici film pur si simplu de referinta nu e. daca ar fi luat oscaruri pentru scenariu, regie sau actori ar mai fi fost ceva. asa insa acele oscaruri doar confirma calitatile TEHNICE ale filmului, pe care nu le-am contestat. doar cu tehnica insa nu rezolvi mare lucru. a existat "tron", primul film cu efecte speciale digitale, si "last starfighter", primul film in care TOATE efectele speciale erau realizate pe calculator. cine isi mai aduce aminte de ele acum? si parca au luat si ele (tron cel putin) ceva oscaruri la efecte vizuale, etc. sau un exemplu mai recent si cunoscut, jurassic park. 3 oscaruri, record la box office pina la titanic si azi nu mai e in nici un top imdb. sau chiar titanicul, 11 oscaruri si la ora actuala 6.9 pe imdb. toate filme de oscar, toate recorduri la incasari, toate inlaturate in mintea si inima oamenilor de recordurile la incasari si oscar din anul urmator. aici e si locul matrixului. intelege ca nu te atac pe tine, nu te dispretuiesc ca-ti place etc. mie nu-mi place, nu-l consider o capodopera sau un film de referinta, ti-am atacat parerea ta si mi-am argumentat parerea mea. sint convins ca nu ti-o vei schimba dupa cum nu mi-o voi schimba nici eu asa ca n-are rost sa ne inflamam mai departe. @marty: bunicele, pitch black cred ca e cel mai bun dar nici astalalt nu-i de lepadat. atita doar ca prea o ia pe aratura cu underversuri, zine transparente si alte misticisme. This post has been edited by walleye: 26 Aug 2005, 12:24 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Intr-un film conteaza totul: incepand de la regie, actori si scenariu care intr-adevar sunt mai importante, dar asta nu inseamna ca imaginea sau sunetul ori montajul nu au deloc importanta. Incearca sa faci un film cu Robert de Niro cu camere de luat vederi utilizate de amatori si ai sa vezi ce iese. Sau la sonorul unei drame romantice sa se puna muzica rap
![]() Cat despre Matrix, am mai explicat intr-un topic referitor la filme recomandate ca fiecare are gusturile lui. Inteleg ca tie nu ti-a placut "Matrix" si ca nu-l consideri un film SF de referinta. Nu este nimic..daca la toti ne-ar place acelasi lucru unde am ajunge? ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 26 Aug 2005, 11:14) Sint filme bune dar ma enerveaza ca personajul principal prea face pe smecherul. Vezi ca exista si Riddick - Dark Fury, care-i un desen animat care se intimpla intre cele doua filme mentionate de tine. Mi s-a parut mediocru. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
diseara ma duc si eu sa vad filmu
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Suuuuper filmul !!!
Mi s-a parut chiar mai bun decat Matrix. ![]() Iar blondina ..... ![]() Later edit: merci @AND pentru idee. Nu stiam de film ![]() This post has been edited by horiajam: 26 Aug 2005, 16:22 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
AND |
![]()
|
@steph : Merita coane
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Slab, previzibil. Atat.
P.S. - Timp pierdut. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
AND |
![]()
|
@mars : Lasa-ma sa ghicesc , genul tau de film e ... Nightmare on Elm Street?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
la 23:45 voi sta la movieplex cu floricele in brate
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AND |
![]()
|
Enjoy
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
steph |
![]()
|
a fost cam ... aiurea. nu mi-a placut ... finalu total aiurea. a stricat tot filmu`
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AND |
![]()
|
^
![]() Aparent nu are rost recomandatul filmelor ... nu toti avem aceleasi gusturi ! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
@AND: Imi pare rau ca a iesit asa o varza din topicul tau. Cat despre filmele care imi plac mie... e prea lunga lista (nu are rost sa amintesc de Tarkovski, iar Snatch, Lock, Stock, Portocala Mecanica, Fight Club, Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill cred ca au placut tuturor) dar uite cateva care mi-au placut dintre cele mai noi si au fost imprevizibile, lucru care mi se pare mie esential la un film: The Identity, Cypher, The Machinist, Butterfly Effect,The I Inside, Minority Report... sa nu mai zic de Mulholland Drive.
Sau filme pur si simplu bune: Cidade de Deus, Memento, The Usual Suspects, The Pianist, Dogville. Dupa cum vezi, nici unul de groaza, gen care nu-mi place deloc. ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Si daca i-ar place cuiva filmele de groaza, e o rusine sau ce!?
![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
mars |
![]()
|
Nu, am zis eu ceva? E o chestie de gusturi, care nu se discuta. Sa bem!
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Acum 10 minute am inchis BsPlayerul dupa ce m-am uitat la film. MI-au spus multe persoane de film, dar abea dupa ce am vazut topicul l-am luat de pe net
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
True. Sa stii ca stiinta si medicina evolueaza dar caracterul omului ramane la fel.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
Guerra |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 05 ![]() |
Mie nu mi se pare asa de genial filmul asta.Este un film de vazut o singura data intr-o zi ploiasa si atat.Filmul asta mi s-a parut o reclama mascata cap coada.Nu mai spun de faptul ca finalul e tras de par rau de tot.Dar cum spuneam asta e parerea mea.
Un film bun mai recent la care nu am avut mai nimic de obiectat a fost "Crash" |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
- IS...
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Guerra @ 27 Aug 2005, 21:37) Exact..ai dreptate. Mi se pare unul dintre cele mai bune filme care au aparut in ultimul timp. Un film care nu ar trebuie ratat de nimeni. This post has been edited by LOVENDAL: 27 Aug 2005, 21:04 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:24 |