Lipom - info eliminare, rezolvari minim invazive, Experiente chirurgicale de indepartare/eliminare
![]() ![]() ![]() |
Lipom - info eliminare, rezolvari minim invazive, Experiente chirurgicale de indepartare/eliminare
Sclaud |
![]() ![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai incercat la clinica aia privata de chirurgie plastica din Brasov ? Parca pe str. Lunga e. Nu mai stiu cum ii zice.
Cred ca am confundat. Aparent in Brasov e doar asta http://www.chirurgie-estetica-brasov.ro/contact/ in Judetean sau la Clinica Eva. LE : http://www.biosclinic.net/chirurgiep.html This post has been edited by Shush: 8 Nov 2011, 18:15 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sclaud |
![]()
|
Am fost azi ... am umblat tot Brasovul. Sunt putine locuri in Brasov unde se face chirurgie plastica / putini medici si ... nicaieri nu se face liposuctie cu laser (nu au dotarea necesara) ... doar chirurgie clasica.
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
ca fost posesor de 4 astfel de lipoame iti recomand chirurgia clasica,
si cel mai bine un doctor bun, care sa stie sa curete bine camasa lipomului ca sa nu reapara. Eu am avut la tampla dreapta unul de 2 cm si nu se mai vede nimic dupa 1 an. In schimb am mai avut unul langa coloana care l-am lasat sa creasca cam mare si acum a ramas un semn destul de mare. Daca te ajuta cu ceva m-am operat la Spitaul de arsi din Bucuresti, a durat cam 3 ore analize-operatie-plecat acasa. Nu simti absolut nimic, în o saptamana iti scoate firele cel mai tarziu. PS: eu am asteptat prea mult si cel de pe spate s-a spart (cred ca l-am intepat). Iti recomand sa scapi cat mai repede de el. Cred ca mai am numele doctorului estetician daca ai nevoie. PPS: Sorin Nae e numele pe pm iti trimit si telefonul daca vrei. This post has been edited by b34uen: 9 Nov 2011, 09:30 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Sclaud |
![]()
|
Da ... ar fi bun de stiut numele.
Multumesc. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
eu am avut alte probleme, si dupa vreo 18 interventii in diferite spitale, am ajuns la spitalul de arsi din Bucuresti, unde m-a operat Dr. Filoti Nicolae. Dupa ce a reparat toate prostiile facute de ceilalti, a reusit sa inlature cauza problemelor mele si acum sunt ok.
|
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca o paranteza... am un pretenar care avea o mare alunita pe timpla stinga. A stat el ce-a stat si pina la urma s-a dus s-o scoata. De scos a scos-o, doar ca i-a ramas un punct albastru in locul unde a fost alunita respectiva. Acum i se spune Blaupunkt!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
A scos-o prin cauterizare.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Ca a ramas un punct albastru n-ar fi mare problema ...
Problema mai grava ... mi s-a spus ca sunt niste terminatii nervoase foarte sensibile in acel loc (la tampla) ... si zice mai departe ca - daca chirurgul respectiv face o mica greseala poate sa-ti paralizeze jumate de fata sau mai rau ... Asta e ce am auzit eu ... tot de la un cadru medical ... acuma ... Dumnezeu cu mila ... dar riscul e cam mare. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Un prieten si-a scos un lipom din asta acu vreo 10 ani la o clinica de lucra cu laser frate, undeva in zona trafic greu. Nu a intampinat probleme, nici nu se vede ca l-a avut.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 9 Nov 2011, 14:20) Ca a ramas un punct albastru n-ar fi mare problema ... Problema mai grava ... mi s-a spus ca sunt niste terminatii nervoase foarte sensibile in acel loc (la tampla) ... si zice mai departe ca - daca chirurgul respectiv face o mica greseala poate sa-ti paralizeze jumate de fata sau mai rau ... Asta e ce am auzit eu ... tot de la un cadru medical ... acuma ... Dumnezeu cu mila ... dar riscul e cam mare. Cred ca te sperii prea tare, e o operatie extrem de usoara, e o punguta de grasime sub piele, totul e sa curete bine camasa lipomului ca sa nu mai reapara. Eu am avut pe coloana, si cred ca sunt destui nervi pe acolo. Problema e ca daca creste se poate sparge si atunci vei cauta urgent sa il faci. Alta problema lasandu-l sa creasca cand il vei scoate o sa iti ramana adancitura. |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nici tony n-a avut nimic, dupa interventie.
Adica asa zice el ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Sclaud |
![]()
|
Intamplator vad ca s-a implinit un an
![]() Am fost si am facut interventia la Lasermed - foarte ok si foarte de treaba iar preturile super ok. Mi s-a spus ca este chist sebaceu si nu lipom asa cum credeam eu initial. Am mers la ei pentru ca au fost singurii din tara care mi-au spus ca imi fac interventia cu laser pentru a nu ramane urma prea mare (si am discutat cu cel putin inca 10 cabinete din toata tara). Ma duc Joi sa imi scoata firul si sa vedem cum arata. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:54 |