DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lipom - info eliminare, rezolvari minim invazive, Experiente chirurgicale de indepartare/eliminare

Sclaud
post 8 Nov 2011, 17:34
Post #1

Status: activ

Group: Members
From: Brasov

Hello,

Va rog - daca aveti informatii (experiente) despre indepartarea unui LIPOM intr-o forma cat mai putin invaziva ... va rog sa imi impartasiti si mie experientele sau informatiile voastre.

Este localizat pe fata - in zona tamplei. Diametru aproximativ 1 cm.
Problema este ca: tot creste ... si este intr-o zona foarte sensibila (exact la tampla dreapta).

Din ce stiu eu nu se poate inlatura decat chirurgical (am mai avut o astfel de experienta (chirurgicala) acum multi ani - pe brat - undeva intr-o zona putin vizibila - unde nu m-a interesat ce urme raman ulterior ... dar a ramas o cicatrice de aproximativ 4-5 cm destul de urata ... nu mai vreau sa repet o astfel de experienta! ... mai ales in zona fetei).

Exista 2 metode (din ce m-am interesat eu): chirurgie plastica clasica sau liposuctie cu laser. Azi am umblat peste tot in Brasov dar nicaieri aici nu se face liposuctie cu laser. Am citit de alte localitati dar ... as vrea sa aud mai intai daca ati avut careva experiente concrete ... sa nu ma duc chiar asa ... la plesneala. Sunt dispus sa merg oriunde in tara (nu inafara)- la ceva cat mai sigur cu putinta (asta insemnand o interventie cat mai putin invaziva - cu urmari vizibile cat mai mici!).

Ma intereseaza strict eliminarea lipomului! Nu tratamente, remedii, diete fara grasimi ... bla bla etc ... toata teoria inutila naturista, ne-conventionala sau de alta natura.
Nu ma intereseaza link-uri de pe net cu informatii despre lipom ... am citit suficient despre subiect.

Ma intereseaza doar strict - locul, doctorul, pret si alte informatii legate strict de o astfel de interventie / experienta ... daca cunoasteti.

Va multumesc anticipat.

This post has been edited by Obscuru: 8 Nov 2011, 17:36

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 8 Nov 2011, 18:06
Post #2

٩(Ś̯Ś)۶

Ai incercat la clinica aia privata de chirurgie plastica din Brasov ? Parca pe str. Lunga e. Nu mai stiu cum ii zice.

Cred ca am confundat.
Aparent in Brasov e doar asta http://www.chirurgie-estetica-brasov.ro/contact/ in Judetean sau la Clinica Eva.

LE : http://www.biosclinic.net/chirurgiep.html

This post has been edited by Shush: 8 Nov 2011, 18:15

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
Sclaud
post 8 Nov 2011, 19:02
Post #3

Am fost azi ... am umblat tot Brasovul. Sunt putine locuri in Brasov unde se face chirurgie plastica / putini medici si ... nicaieri nu se face liposuctie cu laser (nu au dotarea necesara) ... doar chirurgie clasica.

--------------------
+
b34uen
post 8 Nov 2011, 19:12
Post #4

Membru autentic

ca fost posesor de 4 astfel de lipoame iti recomand chirurgia clasica,
si cel mai bine un doctor bun, care sa stie sa curete bine camasa lipomului ca sa nu reapara. Eu am avut la tampla dreapta unul de 2 cm si nu se mai vede nimic dupa 1 an.
In schimb am mai avut unul langa coloana care l-am lasat sa creasca cam mare si acum a ramas un semn destul de mare. Daca te ajuta cu ceva m-am operat la Spitaul de arsi din Bucuresti, a durat cam 3 ore analize-operatie-plecat acasa. Nu simti absolut nimic, în o saptamana iti scoate firele cel mai tarziu.
PS: eu am asteptat prea mult si cel de pe spate s-a spart (cred ca l-am intepat). Iti recomand sa scapi cat mai repede de el. Cred ca mai am numele doctorului estetician daca ai nevoie.

PPS: Sorin Nae e numele pe pm iti trimit si telefonul daca vrei.

This post has been edited by b34uen: 9 Nov 2011, 09:30

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
Sclaud
post 8 Nov 2011, 19:50
Post #5

Da ... ar fi bun de stiut numele.
Multumesc.

--------------------
+
bradone
post 9 Nov 2011, 07:10
Post #6

Membru autentic

eu am avut alte probleme, si dupa vreo 18 interventii in diferite spitale, am ajuns la spitalul de arsi din Bucuresti, unde m-a operat Dr. Filoti Nicolae. Dupa ce a reparat toate prostiile facute de ceilalti, a reusit sa inlature cauza problemelor mele si acum sunt ok.

--------------------
skoda octavia II 2008
+
Marty
post 9 Nov 2011, 11:30
Post #7

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ca o paranteza... am un pretenar care avea o mare alunita pe timpla stinga. A stat el ce-a stat si pina la urma s-a dus s-o scoata. De scos a scos-o, doar ca i-a ramas un punct albastru in locul unde a fost alunita respectiva. Acum i se spune Blaupunkt! 04.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Merced
post 9 Nov 2011, 11:32
Post #8

No fear. No limit. No equal.

A scos-o prin cauterizare.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Sclaud
post 9 Nov 2011, 13:20
Post #9

Ca a ramas un punct albastru n-ar fi mare problema ...
Problema mai grava ... mi s-a spus ca sunt niste terminatii nervoase foarte sensibile in acel loc (la tampla) ... si zice mai departe ca - daca chirurgul respectiv face o mica greseala poate sa-ti paralizeze jumate de fata sau mai rau ...
Asta e ce am auzit eu ... tot de la un cadru medical ... acuma ... Dumnezeu cu mila ... dar riscul e cam mare.

--------------------
+
dizzy
post 9 Nov 2011, 13:41
Post #10

Work smart not hard!

Un prieten si-a scos un lipom din asta acu vreo 10 ani la o clinica de lucra cu laser frate, undeva in zona trafic greu. Nu a intampinat probleme, nici nu se vede ca l-a avut.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
b34uen
post 9 Nov 2011, 15:25
Post #11

Membru autentic

QUOTE(Obscuru @ 9 Nov 2011, 14:20)
Ca a ramas un punct albastru n-ar fi mare problema ...
Problema mai grava ... mi s-a spus ca sunt niste terminatii nervoase foarte sensibile in acel loc (la tampla) ... si zice mai departe ca - daca chirurgul respectiv face o mica greseala poate sa-ti paralizeze jumate de fata sau mai rau ...
Asta e ce am auzit eu ... tot de la un cadru medical ... acuma ... Dumnezeu cu mila ... dar riscul e cam mare.
*

Cred ca te sperii prea tare, e o operatie extrem de usoara, e o punguta de grasime sub piele, totul e sa curete bine camasa lipomului ca sa nu mai reapara. Eu am avut pe coloana, si cred ca sunt destui nervi pe acolo. Problema e ca daca creste se poate sparge si atunci vei cauta urgent sa il faci. Alta problema lasandu-l sa creasca cand il vei scoate o sa iti ramana adancitura.

--------------------
dacia logan 2008 ambition 1,5dci - B 92 ELL
1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura
4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3
5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu
6) Zambesti.
+
Markos
post 9 Nov 2011, 20:40
Post #12

fost programator

From: Scursurești Vale

Nici tony n-a avut nimic, dupa interventie.

Adica asa zice el mellow.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Sclaud
post 12 Nov 2012, 14:03
Post #13

Intamplator vad ca s-a implinit un an biggrin.gif ... (pana mi-am facut curaj ... oricum cu cat te duci mai repede la astfel de cazuri - cu atat mai bine)
Am fost si am facut interventia la Lasermed - foarte ok si foarte de treaba iar preturile super ok.
Mi s-a spus ca este chist sebaceu si nu lipom asa cum credeam eu initial.
Am mers la ei pentru ca au fost singurii din tara care mi-au spus ca imi fac interventia cu laser pentru a nu ramane urma prea mare (si am discutat cu cel putin inca 10 cabinete din toata tara).
Ma duc Joi sa imi scoata firul si sa vedem cum arata.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 01:54
Forum Renault