s-a scumpit RCA?
![]() ![]() ![]() |
s-a scumpit RCA?
Danezu |
![]()
|
||
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|||
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Salut, am 21 de ani permisul de la 18 fara niciun eveniment, anul trecut la masina din semnatura ( 1.6 16v ) rca 450 ron acum cel mai ieftin 900 pe un an 550 pe jumatate de an :|... are cineva vreo idee daca e mai bine sa iau pe un an/ pe jumate poate se mai schimba legea... ?
Cred ca e mai ieftin sa inmatriculez masina pe numele unui unchi. Mai am o intrebare de exemplu o masina poate fi inmatriculata pe numele oricarei persoane indiferent daca are sau nu permis, la persoana respectiva cum se mai calculeaza rca ul? This post has been edited by alexniculescu: 3 Feb 2013, 23:42 |
--------------------
Renault
Megane Coupé
2009
- B904LEX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In polita RCA unchi-tu apare ca proprietar, iar tu ca utilizator. Asadar tu inchei polita, tu beneficiezi de ea, tie ti se calculeaza B/M.
Auzi, poa'sa inmatriculeze masina pe numele unuia fara permis? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
160 ron pe 6 luni.. 1.4... carpatica
varsta <30 ani vechime <10 ani |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am eu un amic care are inmatriculata masina pe numele mamei care este pensionara si NU are permis. Dar tot ii cere cnpul si data obtinerii permisului si trebuie sa le dea pe ale lui.
Deci tot iesi bine daca propietarul o are inmatriculata undeva extra urban dar iesi prost daca utilizatorul nu are vechime si minim 25 de ani. Oricum undeva e ceva gresit. Daca propietarul e un pusti de 19 ani evident experienta aproape zero b/m zero dar se duce tatal lui sa faca rca care are permisu de cand e fisu, si tasu are si el masina cu b8, si zice ca EL (tasu) e utilizatoru, cum se calculeaza rca? This post has been edited by Maskatu: 4 Feb 2013, 08:40 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
RCA-ul se face pe numele proprietarului din talon chiar daca acesta nu are permis .
|
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dar tot trebuie sa dai data obtinerii permisului, adica a "utilizatorului".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vlad_popescu47 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 15 September 11 ![]() |
din moment ce se poate face asigurare pe numele unuia fara permis, e clar ca nu-ti va cere data obtinerii permisului. sunt curios, totusi, cum se calculeaza rca-ul in cazul asta
![]() |
--------------------
Ford
Focus
1.8 TDCI (2009)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
In cazul asta te cheama la negocieri.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmint26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 18 February 11 ![]() |
Eu facand niste "simulari" pe niste calculatoare de rca de pe net am ajuns la concluzia ca vechimea permisului nu conteaza DELOC.
Si nici nu m-as mira sa fie asa, nu iti cere nimeni permisul in original sau copie, toti merg pe incredere. Daca ar fi contat asa mult cred ca se cereau totusi niste acte doveditoare. |
--------------------
Reno
Megane
2000/rxi 1,6 16v
- b22rol
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mda. Nici mie nu mi-a cerut fizic permisul. Doar m-a intrebat. Pe asigurare oricum nu apare data obtinerii permisului.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cand trebuie sa platesti se considera ca esti de buna credinta si declari date corecte.
Situatia se schimba cand trebuie sa primesti bani de la asigurator. Daca se constata ca nu corespund datele declarate....e de rau. Asa ca nu va bucurati ca "pacalesti" pe asigurator prin prezentarea de date eronate. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai cand iti faci RCA il faci in ideea ca sa fii acoperit in caz ca produci daune, nu te intereseaza daca primesti sau nu bani inapoi, asa ca nu vad de ce sa nu fie despagubit cel pe care il lovesti, daca ai polita incheiata si platita, indiferent de datele de pe ea. Vina e a brokerului care a dat cu subsemnatu' pentru ea.
@cosmint26: fa niste simulari si cu alt CNP. Vei avea o surpriza. Eu am facut cateva simulari pentru aceeasi masina, aceeasi vechime a permisului, zero evenimente, dar tarife diferite. A contat ca CNP-ul cu care incercam "avea" mai mult de 30 de ani. Eu am 29 de ani, iar Megane-ul din semnatura e in leasing. Din acest motiv, ies mai ieftin cu RCA-ul facut in regim de leasing decat pe PF pe numele meu. Practic, am dat in decembrie 726 de lei pe un an, B3 (fara evenimente), daca il faceam pe PF saream de 1000. Initial am vrut sa-l fac pe 6 luni, dar cand am vazut pretul, am zis sa ma intind putin mai mult si sa stau tot anul linistit. Nu mai zic ca, si la Matiz daca voiam sa-mi fac RCA pe numele meu, tot la sume aberante gen 800-900 de lei ajungeam, desi am peste 10 ani de permis fara evenimente. Noroc ca e pe numele tatalui meu, 300 de lei pe an la Astra. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:48 |