DOT-ul meu, Duster 4x4, diesel
![]() ![]() |
DOT-ul meu, Duster 4x4, diesel
pishky |
![]()
|
||
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unutrei, parca.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argoane mai aprofundeaza, comparatia nu isi are rostul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aia mi-a venit prima data in cap. intradevar comparatia e degeaba, nici nu se apropie duster de abilitatile 4x4 ale Samuraiului. Dusteru desi are actipild cu 4x4 in spate, tot 4x2 ramane, cu toate ca unii confunda functia lock cu dieferntialul blocabil, desi nu are nici o legatura. Iar Dusterul doar cu fata, e 4x1.
This post has been edited by argon: 10 Nov 2012, 10:52 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mai ai putin si spui ca pe langa prafos, mai trebuie si 2 negri care sa impinga masina.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
Nu, e doar un 4x4 de oras, iese mai usor din nameti, iar offroad merge cam pe unde mergi si cu un Logan normal, poate putin mai departe, dar pana la offroad adevarat mai are.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da' a zis p-aici cineva ca prăfosu e un Nissan Patrol lău cost?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mare diferenta fata de restul suvurilor de pe piata.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Nov 2012, 12:19) Nu, e doar un 4x4 de oras, iese mai usor din nameti, iar offroad merge cam pe unde mergi si cu un Logan normal, poate putin mai departe, dar pana la offroad adevarat mai are. Desi am avut Logan si stiu cam pe unde poate ajunge daca tragi putin de el (gen Scarisoara), as dori sa vad un Logan facand asa ceva: Sau un megan 1416v Acu' nu ca laud Duster-ul, da' nu s-a dorit nici un moment sa se compare Duster-ul cu Samurai/Patrol/... Daca vrei sa compari Duster-ul dpdv al "performantelor" off-road, compara-l cu celelate SUV-uri: Qashqai/Sportage/Rav4/Tiguan/... Asta daca nu te cheama argon. Daca te cheama argon poti sa-l compari si cu Hummer H1 ca sa-ti iasa propozitia. This post has been edited by kum: 10 Nov 2012, 12:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
aditza579 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 30 January 11 From: Bucuresti ![]() |
Impresionant Dusterul (profosul, cum ii zice un copatriot), pe Transalpina iarna.
Eu zic ca se ridica la nivelul celorlalte mini SUV-uri din clasa lui. Chiar poate fi peste unele datorita unor abilitati, sa le zic asa, de care Duster da dovada. |
--------------------
Dacia
1610
RS '99
- Under construction "Orice prost poate sti, scopul e sa intelegi!" ... Albert Einstein
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ia sa fi avut argon un prafos... pariu ca era cea mai cea masina, se pija cu jet pe Hummer H1 si Mercedes Unimog?
EDIT: arguane, fa d-astea cu Loganu: This post has been edited by Iulikk: 11 Nov 2012, 12:12 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
![]() ![]() Revenind la DOT-ul meu, ieri am fost nevoit sa franez brusc (eram a 3-a masina care facea chestia asta). Scurta bucuria ca n-am intrat in cel din fata cand aud bum si dau cu capul de cotiera. Botezul, cum se zice, noroc cu carligul de remorcare. ![]() |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
S-o fi răsturnat, cine știe, numai așa îmi explic să dea cu capul de cotieră. Oricum typo.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
la pretul lui e o masina care te duce oriunde fara sa iti pese ca lovesti pragu de megan unupatru pe autostrada.
pentru drumurile noastre e o masina excelenta. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
pgpdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 28 July 05 From: Șimleu Silvaniei ![]() |
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Iulikk |
![]()
|
Asa-i pe aici.... multa caterinca
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
pgpdesign |
![]()
|
Astazi i-am pus scut la diferential.
![]() ![]() This post has been edited by pgpdesign: 26 Nov 2012, 16:37 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 227.14k ) Number of downloads: 796 AF0P6557.jpg ( Size: 1.9mb ) Number of downloads: 779 |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La ce foloseste teava aia din fata?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pgpdesign |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
La altceva nu vad sa foloseasca. Aaaaaa, daca materialul din care erau facute si prinderile faceau parte din punctele de rezistenta ale masinii (gen locurile unde pui cric-ul), erau bune intradevar la ceva.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daniel_cojocar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pgpdesign @ 7 Nov 2012, 16:20) Cam asa arata. De testat prin noroaie nu am avut timp astazi - pana saptamana viitoare voi fi pe sosele (cu rotile din stoc, evident). ![]() Deocamdata nu am modificat nimic si poate nici nu o voi face - nu am observat sa atinga. Ce ”sare in urechi” (ca sa zic asa) e zgomotul de rulare pe asfalt. ![]() Cresterea in inaltime se simte/se vede. Goodyear wrangle duratrac - le-am gasit si eu - cred ca vor fi urmatoarele anvelope dupa ce ma lasa astea de stoc. Couragia sunt pentru joacă. Felicitari pentru achizitia facuta. Sunt niste anvelope foarte bune. Eu am pe masina BF Goodrich si in anumite situatii s-au aratat ceva mai incapabile decat Federalul tau. QUOTE(argon @ 10 Nov 2012, 11:19) Nu, e doar un 4x4 de oras, iese mai usor din nameti, iar offroad merge cam pe unde mergi si cu un Logan normal, poate putin mai departe, dar pana la offroad adevarat mai are. Cam din acest motiv Dusterele care participa prin campionatul National de Off-Road au castigat cateva podiumuri, anul acesta, in fata unor masini mult mai consacrate in Off. Ba mai mult decat atat... au avut curajul sa se bata la Balkan Breslau cu masini adevarate... la categoria EXTREM!!! |
--------------------
dacia
1310
1976
|
|
pgpdesign |
![]()
|
Cateva poze de astazi. Mai multe aici: Prăfosu pe Facebook
![]() Mi-au venit arcurile alea care cica inalta cu 3 cm - inca nu sunt hotarat daca sa le pun sau nu - deocamdata sunt multumit cu castigul de inaltime datorat cauciucurilor. This post has been edited by pgpdesign: 13 Dec 2012, 13:40 Attached thumbnail(s) IMG_8313.jpg ( Size: 1011.09k ) Number of downloads: 493 IMG_8282.jpg ( Size: 996.17k ) Number of downloads: 487 AF0P7266.jpg ( Size: 950.35k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
Dacia Duster
1.5 4WD
2012
- B 102 DOT
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Frumoase pozele! Incearca sa incarci mai multe aici, pentru ca nu toata lumea are Facebook.
![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
Iulikk |
![]()
|
N-ai feizbuci, nu iecsijti...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
iulian_1976 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 30 October 12 ![]() |
Faine pozele asteptam si filmele cu Dusterul ,asteptam si altele
![]() Informativ pentru cei ce arunca in Duster , diferentialul cu care este echipat este un Haldex asa cum este dotat Tiguan,Rav 4 etc masini cu aceleasi pretentii ca Dusterul insa cu preturi ce depasesc cifra 20 . This post has been edited by iulian_1976: 15 Dec 2012, 23:48 |
--------------------
Audi
A4
1.8i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:52 |