probleme injectoare 1.5 dci
![]() ![]() ![]() |
probleme injectoare 1.5 dci
cata_wrc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
logan 1.5 DCI
2007
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(cata_wrc @ 3 Mar 2012, 14:59) Am fost la un service am rezolvat problema am rescris injectoarele si era totul ok. Dupa aproximativ 2-3 saptamani s-a aprins iar becul si iar da fum si merge intrerupt, in km cam cat inseamna? QUOTE(cata_wrc @ 3 Mar 2012, 14:59) la service ... mi-au spus ca iar s-au resetat injectoarele si trebuiesc rescrise! adica? cum s-au resetat iar? |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cata_wrc |
![]()
|
Aproximativ 2000km am parcurs pana s-a aprins iar becul, iar referitor la resetare mi-au zis cei de la service ca ECU si-a sters din memorie injectoarele. Dupa ce ii bag iar codurile de la injectoare in memorie iar merge.
|
--------------------
Dacia
logan 1.5 DCI
2007
|
|
cata_wrc |
![]()
|
Chiar nu s-a lovit nimeni de problema asta?
![]() |
--------------------
Dacia
logan 1.5 DCI
2007
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
te duci frumos si "pregatit" 64.gif la un concesionar DACIA cu VIN-ul scris pe o foaie, si vorbesti cu baiatu de la receptie, ii spui sa-ti listeze cele 4 coduri ale injectoarelor cu care a iesit masina din fabrica iar apoi verifici daca mai este vre'un injector al masinii
PS: eu am asa o banuiala ca acele coduri pe care le introduc baietii, sunt defapt de EU3 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cata_wrc |
![]()
|
Am 3 injectoare originale si unul schimbat, exista posibilitatea sa fie ala schimbat euro3 ? Mi-a mai zis cineva ca sunt sanse sa mai am un injector care este pe duca si daia face asa.
Multumesc ! |
--------------------
Dacia
logan 1.5 DCI
2007
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(cata_wrc @ 5 Mar 2012, 21:26) Mi-a mai zis cineva ca sunt sanse sa mai am un injector care este pe duca si daia face asa. ![]() ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 5 Mar 2012, 21:42 |
--------------------
-
-
|
|
Shumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 March 07 ![]() |
Daca masina ta e EU4 si injectorul inlocuit e EU3 sau invers asa iti face.A 2 varianta e sa mai ai cel putin un injector defect.Verifica prima varianta si vorbim dupa.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004
|
|
cata_wrc |
![]()
|
Salut, am descoperit ca fostul propietar cand a schimbat injectorul care a picat s-a dus la un service unde cei de acolo i-au montat un injector euro3... am schimbat injectorul cu pricina le-am rescris pe toate si masina parea ce merge ok si fara probleme. Dupa 2 zile s-a aprins iar martorul de bujie, m-am dus la service am pus masina pe tester si nu-mi apare nici o eroare. Imi poate spune si mie cineva unde ma pot duce sa-mi verifice injectoarele??? Multumesc !
|
--------------------
Dacia
logan 1.5 DCI
2007
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
QUOTE(cata_wrc @ 2 Nov 2012, 10:39) am descoperit ca fostul propietar cand a schimbat injectorul care a picat s-a dus la un service unde cei de acolo i-au montat un injector euro3 sa te astepti la ce-i mai rau (injectorul de euro3 este foarte diferit fata de euro4, de la numarul orificiilor de pulverizare pana la unghiul la care se face pulverizarea) ...de la calamina care s-a depus si a blocat segmentii pana la piston deformat / topit QUOTE(cata_wrc @ 2 Nov 2012, 10:39) Dupa 2 zile s-a aprins iar martorul de bujie, m-am dus la service am pus masina pe tester si nu-mi apare nici o eroare. imposibil, martorul de bujie nu sta aprins decat atunci cand este o problema prezenta la sist. de injectie; du-te si tu la un meserias adevarat ca apoi te ustura buzunaru' rau de tot, lasa-i pe tiuningretii din spatele blocului ![]() QUOTE(cata_wrc @ 2 Nov 2012, 10:39) Imi poate spune si mie cineva unde ma pot duce sa-mi verifice injectoarele??? cine ar putea sa stie daca s-au schimbat elemente din ansamblul injectorului?... probabil primul proprietar ![]() oricum, daca i-a picat in trecut un injector, cu siguranta a avut aceeasi problema si cu celelalte 3 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:30 |