Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
MAS |
![]()
|
||
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa am auzit si eu, dar cica nu te poti apropia de fabrica. E pazita mai ceva ca un sediu NATO. Atentie! Mi-a zis si mie cineva, nu dati cu pietre daca nu e asa!
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
In ce problema intrebi?
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(MAS @ 26 Aug 2005, 12:31) Are careva dintre voi vreo cunostinta pe la TurboMecanica Bucuresti? Din cate am inteles, TurboMecanica produce acum si turbine Garrett... E adevarat? Nu mai MAS, nu Turbomecanica, Garrett face turbosuflante pentru VAG si se gasesc in spate la Turbomecanica. Cine v-a zis voua ca Turbomecanica e pazita???? This post has been edited by bomicabomic: 26 Aug 2005, 11:42 |
--------------------
x
x
- x
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Daca ai probleme pe la Turbo la BMW, vezi ca pe la TM sunt niste importatori de componente, lucreaza rezonabil din cate am inteles, era sa ajung si eu la ei cu aceeasi pb. da' s-a dovedit in final ca era altceva...si cica dau si garantie, 2 ani si 7 luni....DA, 7 luni...weird, isn't it ?!?
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cu Turbomecanica lucrez eu, cumpara de la noi. Ei lucreaza pentru Garett, Pratt & Whitney, General Electric si inca citiva "fraieri" din astia, toate produsele fiind pentru aviatie. Acu' nu stiu, data fiind traditia lor in ceea ce priveste turbinele si motoarele cu turbina, s-ar putea sa-si fi dezvoltat o sectiune si pentru auto, dar total separat de fabrica.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai pui una de boing
a mers el filtrul... vorba aia.. merge si turbina |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:23 |