Program lucru afofis, 24/24 7/7
![]() ![]() ![]() |
Program lucru afofis, 24/24 7/7
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai Kia?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Vise, taica, vise. Da' botonul de ignore n-ajuta?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
De ce? Lasa-l, ca e antireclama ambulanta la pedelisti.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
@kxz. Faza-i ca in perioadele in care pedeleul e in pauza, mai are un al doilea job, sa dea cu rahat in orice nu-i reno.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Arhimede |
![]()
|
daca aveam il bagam cu 2 coreeni excitati in portbagaj
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(kxz @ 5 Nov 2012, 00:13) Io nu stiu, ca nu-i citesc posturile. Am vazut la stiri ca una s-a sinucis singura ca nu-i placeau comentarii primite pe feisbuc, acu sper ca Arhimede nu are de gand sa se sinucida ca nu-i plac comentariile lui afofis de pe daciabyrenoclub. ![]() Iti dai seama ce reclama ii face saitului. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Va mananca pielea.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E cam tardiv topicul....
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
retard iv si nu topicul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
io zic ca un moderator cu suflet mare ar trebui sa-si faca pomana si sa-i dea lu afufis 2 macar 2 zile libere pe saptamana, ca aia de la pedele sunt niste asupritori, cred ca incalca si codul muncii.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
Lasa ma, ca si noi l-am suportat pe tonies atatia ani...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu????????
Tu care din martie pana acu' n-ai mai calcat pe aici? |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Pai si ce, n-am calcat sase luni, da' tonica abera inca de acu' trei-patru ani, lejer...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai tu te-ai relaxat 1/2 an.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Stii tu foarte bine ca m-am relaxat de n-am mai putut...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Din punctul asta de vedere, nu te-au tocat tonica cu iepurila.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Nu toaca nimeni nimic. Ca nu te pune nimeni sa citesti ce scrie unu' sau altu'.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Nu neaparat, cand am avut ceva mai oficios am calcat macar camasa. Pantalonii se iau pe mine ca-s gras, n-au nevoie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Io atat cer, sa se respecte codul muncii si afofis sa aibe 2 zile libere pe saptamana! Forumul nostru nu promoveaza sclavagismul sau munca la negru.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
Pai ce, daca el vrea sa presteze munca, il poate opri codul?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
Da.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Nasol.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 4 Nov 2012, 23:07) aha, deci daca fac altii ce faceti voi (ironick & comp) vreti concedii & shit? Pai , spune-ti bre ca nu va prieste critica la kyundai si alte cateva firme. Nu de alta, dar e fix problema voastra ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A-ți auzit? Spune-ți!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:38 |