Suspendare Permis + Cercetare Penala, AM TRATI S-O VAD SI P-ASTA ! ROmanica
![]() ![]() ![]() |
Suspendare Permis + Cercetare Penala, AM TRATI S-O VAD SI P-ASTA ! ROmanica
adi_ar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sa inteleg ca ti-au suspendat permisul pentru ca ai condus fara permis ?
![]() Eu zic ca poti anula aceasta suspendare ulterior pentru incadrare legala necorespunzatoare, cum ai remarcat si tu . Eu sper sa scapi, sunt destule portite in lege, mai ales aia cu conducere ocazionala te poate ajuta sa expui un caz cu sanse bune de succes . |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dar nu fara permis adecvat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(prody @ 22 Dec 2014, 12:05) Aspectul legat de "ocazional" nu are nici o relevanta! Se refera la faptul ca un tractor (agricol) nu circula in mod curent pe sosele, ci are alta destinatie. Cand ajunge sa circule 2m sau 50m (sau 100m), nu este exclus in vreun fel de la legislatia rutiera. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Circulat fara una/alta este ceva....dar accident din cauza de circulat in conditiile date se transforma in penal.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 02:24 |