ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
![]() ![]() ![]() |
ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
ramsen |
![]()
|
||
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|||
hrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 23 July 08 From: Iasi ![]() |
IMGP8234.JPG ( Size: 1.6mb )
Number of downloads: 2153
IMGP8235.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 1944 IMGP8236.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1774 IMGP8237.JPG ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 1571 Cateva poze cu cesurile mele de clio pe solenza: |
--------------------
dacia
solenta
2003/ confort
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari bogdanelkva pentru munca depusa, la fel am lipit si eu scotch pe fire pentru a nu le incurca lipituri_bord_2.jpg ( Size: 302.49k )
Number of downloads: 1588
lipituri_bord.jpg ( Size: 384.47k ) Number of downloads: 863 . Parca e mai frumos cand iti faci singur modificarile. Si eu zic sa lipesti si celelalte doua led-uri pentru iluminarea computerului. |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(hrs @ 24 Apr 2010, 12:16) IMGP8234.JPG ( Size: 1.6mb )
Number of downloads: 2153 IMGP8235.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 1944 IMGP8236.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1774 IMGP8237.JPG ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 1571 Cateva poze cu cesurile mele de clio pe solenza: parerea este numai a mea...deci numai a mea este parerea,sa fie inteles pentru toti... hrs...mie unul nu imi place,mai frumos ii sta cu ala original de solenza...sau din cauza foliei albe de pe el da o tenta asa de urita...decit cu folia asta mai bine asa cum il am eu pe asta de clio deci repet este parerea mea atit... Attached thumbnail(s) Imagine0038.jpg ( Size: 325.31k ) Number of downloads: 702 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
hrs |
![]()
|
Gusturile nu se discuta....sincer nici mie nu prea imi placeau la inceput dar acum sunt ok, noaptea se vad super... Initial vroian sa pun din alea cu folie neagra dar astea pe care le-am gasit la dezmembrari aveau si CB. Sunt faine si alea cu folie albastra.
|
--------------------
dacia
solenta
2003/ confort
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mie personal imi place mai mult bordul gri, are acele indicatoare mai lungi, mai subtiri, nu trebuie sa ghicesti ce vor sa indice, sunt iluminate, gri-ul se asorteaza cu tapiteria masinii (spre deosebire de albastru care la mine ar putea sa se asorteze cu cerneala de pe tichetul de parcare).
Ce nu imi place la niciunul dintre ele este ca vitezometrul ajunge la 250 km/h iar masina merge acceptabil cu maxim 140... deci foarte putine momentele cand vitezometrul o sa treaca in partea dreapta de verticala. |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 24 Apr 2010, 12:18) Langa radio,butonul ala alb,ala e. ![]() QUOTE(bnedea @ 24 Apr 2010, 13:16) Felicitari bogdanelkva pentru munca depusa, la fel am lipit si eu scotch pe fire pentru a nu le incurca . Parca e mai frumos cand iti faci singur modificarile. Mersi.eu am lipit de scotch hartiute cu numerotarea cablurilor (A1,B7,etc),asa nu ai cum sa le incurci.A fost ceva de munca,dar berile le-am baut abia la sfarsit ![]() 24 Apr 2010, 16:51: PS.nu stiu cum am facut de-am nimerit,dar intre plasticul ceasurilor si bordul ala mare,negru,abia am loc sa bag o foaie de hartie.am bagat distantiere de cauciuc sus,daua pline,una cu un gol la interior,iar la suruburile de jos doar o garnitura. Bafta! This post has been edited by bogdanelkva: 24 Apr 2010, 15:51 |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
ramsen |
![]()
|
la mine butonul il am pus sub maneta stergatoare...pun si eu ceasul meu de logan prestige...
corect gusturile nu se discuta Attached thumbnail(s) Imagine0075.jpg ( Size: 293.27k ) Number of downloads: 1019 Imagine0076.jpg ( Size: 270.21k ) Number of downloads: 867 Imagine0077.jpg ( Size: 270.69k ) Number of downloads: 859 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
nu prea e uniforma lumina la cifre
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramsen |
![]()
|
asa se vede in toate pozele...in realitate se vede super frumos...nu am ce le face la poze
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bnedea |
![]()
|
Aproape imposibil sa nu fie uniforma lumina pentru ca ceasurile astea sunt iluminate din centru, nu au led-uri raspandite apropiate de cifre. Probabil ca face figuri camera telefonului, nu imi explic de ce au iesit asa pozele.
|
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
ramsen |
![]()
|
o sa incerc sa fac si alte poze...dar pe bune pe masina nu se vad asa...sint bestial de frumoase
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bnedea @ 24 Apr 2010, 15:31) Mie personal imi place mai mult bordul gri, are acele indicatoare mai lungi, mai subtiri, nu trebuie sa ghicesti ce vor sa indice, sunt iluminate, gri-ul se asorteaza cu tapiteria masinii (spre deosebire de albastru care la mine ar putea sa se asorteze cu cerneala de pe tichetul de parcare). Ce nu imi place la niciunul dintre ele este ca vitezometrul ajunge la 250 km/h iar masina merge acceptabil cu maxim 140... deci foarte putine momentele cand vitezometrul o sa treaca in partea dreapta de verticala. pai si clio crezi ca merge cu 250? |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
bnedea |
![]()
|
E problema lu' Renault, atunci nu se potrivesc nici pe Clio.
Zic ca e o senzatie frumoasa sa vezi ceasul cum aproape se da peste cap. Probabil ca Renault a considerat el ca trebuie sa isi tina clientii sanatosi cu inima. |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Oameni buni,dar kilometrajul asta nou de logan pus pe solenza indica bine kilometrajul?nu o ia inainte?de unde se deduce nr de km?din nr de rotatii ale rotii?si daca roata de solenza are diametrul mai mic,nu rezulta mai multe rotatii pt aceeasi distanta?intreb si eu...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
bnedea |
![]()
|
Exact asta am crezut si eu la inceput, apoi mi-am montat computerul de Logan in paralel cu bordul de solenza si indica ambele exact aceeasi distanta in km (verificat dupa un drum Bucuresti - Ploiesti - Bucuresti), deci arata ambele viteza corect.
Nu imi explic decat ca probabil volanta de solenza este mai mica decat cea de logan, proportional cu diferenta dintre diametrele rotilor. |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din ce stiu eu informatia vine din ecu. adica el calculeaza dupa indicatiile volantei, sau mai stiu eu cum, km parcursi, viteza de deplasare si turatia motorului si ti le indica tie in tabloul de bord...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
ramsen |
![]()
|
pentru asta ma faci ca miercuri sa dau jos ceasul si sa vad ce s-a intimplat acolo...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
elfos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 10 July 07 From: Bucuresti ![]() |
In curand am sa produc indicatoare de bord cu leduri: tahometru, vitezometru. Daca sunt si alte sugestii - cu placere.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-11-AAA
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(hrs @ 24 Apr 2010, 12:16) IMGP8234.JPG ( Size: 1.6mb )
Number of downloads: 2153 IMGP8235.JPG ( Size: 1.56mb ) Number of downloads: 1944 IMGP8236.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1774 IMGP8237.JPG ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 1571 Cateva poze cu cesurile mele de clio pe solenza: Felicitari pentru munca depusa. Chiar arata bine ![]() Attached thumbnail(s) DSC01718.JPG ( Size: 214.93k ) Number of downloads: 611 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
I_am_stealth |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 March 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce va invidiez pe astia cu ceasurile de Clio!!!
Nu prea ma pricep, ceasurile alea albe asa vin standard pe Clio? Ma rog, e chestie de gust, eu prefer negre, dar prin obisnuinta se rezolva=> fiecare se obisnuieste cu ale lui. Si eu am vrut de CLio dupa gust, dar pana la urma am ajuns sa cumpar de SOlenza cu turometru ca sa nu ma mai gandesc ce sa fac cu alte mufe si va trebui s ama multumesc cu ele... Ma mai intreb ce fel de mufa este mufa mama care intra in bord la Solenza ca trebuie sa trag si eu doua fire, unul pentru turometru si unul pentru temperatura apa. Aveti careva o poza cu specificatiile mai clare/desen tehnic, undeva? Ma gandesc ca poate dau de ea pe internet si fac rost de bananele alea fara sa le improvizez...Mersi.. Acum stau sa ma gandesc care e sansa sa arate viteza bine bordul de Logan pe Solenza=aproape zero. Adica nu vad cum. Doar printr-o mare coincidenta, doar daca combinatia volanta-cutie de viteze de la SOlenza face sa compenseze diferentele de la logan volanta-cutie de viteze.... |
--------------------
Audi
A4
1997 1.9TDI quattro
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce standard de mufa este (cred ce e model takosan), dar uite cum arata un pin.
In ceea ce priveste viteza pe bordul de logan: pe unele tablouri de bord se precizeaza o constanta pentru viteza (parca era ceva cu 625 impulsuri pe metru, nu imi amintesc bine, si nu am un tablou in fata acum). constanta asta e identica la ambele tablouri (Solenza si Logan). This post has been edited by bogdanmardare: 27 Apr 2010, 13:53 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
hrs |
![]()
|
QUOTE(iuliano_smile @ 27 Apr 2010, 07:23) Multumesc mult, arata foarte bine si alea cu lumina albastra. In legatura cu viteza indicata de ceasuri nu e nici o problema, le-am testat cu un radar fix, dupa ce le-am montat. Pe Bucium in Iasi este un radar fix si rezultatul testului este urmatorul: ceasuri de solenza: 60km/h in bord 54 km/h pe radar ceasuri de clio: 60km/h in bord 55km/h pe radar. Aceleasi cauciucuri aceleasi persoane in masina. |
--------------------
dacia
solenta
2003/ confort
|
|
ramsen |
![]()
|
bravooo colegule...ai lamurit pe toti cei care isi puneau problema asta...eu stiu decit asa am trecut si trec pe linga radar cu 60 km/h fix pe ceasul de logan(sau si ala de solenza) si nu m-au oprit niciodata...deci indica bine amindoua
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
hrs |
![]()
|
Si asta e adevarat...
![]() |
--------------------
dacia
solenta
2003/ confort
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
O intrebare intrebatoare: acel ceas de Clio cu folia alba-gri are si CB? Are display-ul ala mic identic cu cel de Solenza dar cu toate segmentele de consum pe el?
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
g0dz3uS |
![]()
|
![]() God Dj Group: Members Posts: 220 Joined: 1 April 08 From: Calarasi-Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca are maneta cu push buton la stergatoare,se pare ca are,sau asa ar fii normal
|
--------------------
Dacia / Opel
Solenza 1.4 MPI / Astra H 1.4-16v
2003 / 2005
- CL-01-TIP Foarte multe idei,prea putini bani pentru ele !!
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
are toate functiile de Cb si consum instant. am vazut ceasurile lui HRS
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:04 |