ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
![]() ![]() ![]() |
ceasuri de logan pe solenza cu computer de bord, solenza cu computer de bord
Danut 88 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|||
dincaflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 May 15 ![]() |
Buna, de curand sau stricat si la mine ceasurile de bord, inafara de apa, nu mai merge nimic! electricianul mi-a spus ca am nevoie de alt ceas, si am spus sa incerc si eu de logan!
imi poate spune si mie pe cineva care modifica cele de logan pentru functionare pe solenza, ca eu am un numar de telefon dar nu imi raspunde nimeni de zile bune! Multumesc |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-09-GFI
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Nu prea se modifica ceasurile de logan puse pe solenza in afara rezistentei care se adauga pe circuitul indicator nivel combustibil,in rest tre sa ai o schema cu corespondenta pinilor,se face legatura corecta,daca ai cu consum instant mai tre sa scoti un fir din calculator.Astea s-au discutat si rasdiscutat pe topicul asta de-a lungul anilor.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
dincaflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 May 15 ![]() |
am inteles! vreau doar sa iau legatura cu cineva, care poate face treaba asta si sa-mi trimita gata pregatit doar sa il montez!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-09-GFI
|
|
Cezarica-Valentin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 May 15 ![]() |
Salut!
Am pus si eu un cb pe o solenza 1.9D si imi merge totul in afara de indicatorul de carburat, ma ajuta si pe mine cineva cu ce trebuie sa fac ? ![]() Mi-a spus un prieten sa pun o rezistenta de 75ohm si va merge, e bine ca am pus accea rezistenta de 75 ohm si tot nu merge ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BZ08CEZ
|
|
danptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 July 15 ![]() |
Salut.Am si eu o intrebare intrucat nu am gasit niciun raspuns cu funcia de search.Vreau sa montez un bord de logan pe Solenza tatalui,pentru ca cel vechi noaptea nu mai da randament.intrebarea mea este daca se potriveste comutatorul pt stergatoare al loganului (cu buton pentru calculatorul bordului) in locul comutatorului de solenza,pentru ca mi se pare mai practic decat sa-i pun un buton cu revenire.Multumesc!
PS: Daca ma puteti indruma si cu un tutorial de demontare al bordului la solenza m-ar ajuta foarte mult. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Scala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Imi poate spune cineva cum pot rezolva problema liniilor lipsa din afisaj? Am incercat sa il demontez/remontez, crezand ca nu face bine contact banda dintre placa si display, dar degeaba.
Attached thumbnail(s) DSC_0101.jpg ( Size: 1.17mb ) Number of downloads: 606 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
bogdandsn |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 675 Joined: 19 January 12 From: Bucuresti ![]() |
Mai strange suruburile din spate, in zona display-ului, da nu prea tare ca osa crape plasticu.
This post has been edited by bogdandsn: 31 Aug 2015, 01:32 |
--------------------
Dacia
Super Nova / Solenza / Logan
2001 Confort / 2004 Confort / 2007 Logan 1.6 16v
- B-10-???
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Am strans suruburile, am demontat iar, curatat suprafete, cu plasticu frontal scos apasam pe afisaj. Nici un rezultat. Fata de celelalte celule in stand by, acestea nefunctionale sunt mai negre.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 September 15 From: Pitesti ![]() |
salut. sunt nou pe acest forum. as dorii sa stiu daca in Pitesti este cineva care sa modifice luminile pe bord, sa rescriemcalculatorul din bord, si sa puna acea rezistenta ca sa citeasca corect capaciatea rezervorului. multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 September 15 From: Pitesti ![]() |
Chiar nu este nimeni din pitesti sa ma ajute?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Salut
Eu sunt din Pitesti si detin pe solenza un tablou de bord logan la care imi arata tot ce se poate arata,inclusiv consum instant.Sunt multumit de cum indica nivelul de benzina ,nu stiu dar sigur am si acea rezistenta pusa.In rest nu am avut probleme cu tabloul de bord logan dar nici nu las sa mi se aprinda martorul benzina ,cand ajung la 1 linie ma duc si bag benzina.O sa ma interesez daca prietenul care mi l a montat se mai ocupa cu asa ceva...SUCCES |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
salut ramsem
am rezolvat problema cu user "Sherlock" - pe care il recomand cu placere. modificat lumini, sters erori, pus rezistenta pt citire corecta volum rezervor ... o sa pun cat de curand si poze cu bordul modificat. |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sherlock e din Pitesti? Imi poti da pe privat numarul lui de telefon? Multumesc!
This post has been edited by Iulikk: 29 Sep 2015, 16:13 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
Si poza cu bordul modificat de sherlock. Tin sa precizez ca acele sunt un rosu frumos, nu portocaliu cum apar in poza. (De poza facuta cu un tel nu asa performant )
Da lulikka, sherlock este din pitesti. Momentan nu pot sa dau pm. Da mi tu cu nr twu si iti trimit mesaj cu nr lui. 29 Sep 2015, 21:19: Poate acum se vede ![]() 29 Sep 2015, 21:21: De ce nu se incarca poza ? ![]() This post has been edited by bogdan.mihalcea: 29 Sep 2015, 21:21 Attached thumbnail(s) P280915_21.13.jpg ( Size: 177.44k ) Number of downloads: 470 P280915_21.13.jpg ( Size: 177.44k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
nicusor dumitru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 September 15 ![]() |
la mine bordul este simplu pot pune model mai nou de solenza intrb si eu
![]() |
--------------------
solenza
rapsodie
2004
- cl-04-ATA
|
|
bogdan.mihalcea |
![]()
|
eu zic k poti.
dar de ce sa dai banii tot pe un bord de slz cand poti sa pui unul frumos de logan .... ziceam si eu |
--------------------
Dacia
Logan
2022
- AG-05-JON
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
Salut! Am pus si eu ceasuri pe solenza,dar de Duster,nu am reusit sa ii dau de cap cu nivelul de combustibil cu rezistanta de 33ohm si 10l benzina imi arata in bord 2 litrii,acum il am fara rezistenta si imi arata o eroare de 1-2litrii lipsa. Cu 15l in rezervor mi se aprind 2 liniute. Ce rezistenta ar trebui sa pun? Si la cati litrii se aprinde martorul?
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
Pune rezistenta de 10ohm.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
radu m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.374 Joined: 1 April 10 From: Slatina ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410 brek
1998
- OT-XX-XXX MASINA mea are un volan si 4 roti , a ta nu are la fel ?
|
|
bingoboy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 March 10 From: Darmanesti - Bacau ![]() |
Salutare.
Am patit-o si eu .... adica am ajuns in situatia in care trebuie sa schimb ceasurile ca au inceput sa o ia razna (kilometrajul cand merge cand nu iar benzina indica aiurea). Acum eu sunt total afon la electrice si alte alea. Ma gandeam sa cumpar un bord de logan dar daca as gasi pe cineva care sa il pregateasca cu tot ce trebuie adica eu doar sa-l montez si atat.(mi-ar placea sa fie si o alta culoare decat portocaliu). Eu am o solenza scala 2003. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- BC 06 LRF
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
La mine, cand am montat bordul se gasea rezistenta doar de 8 ohm, am pus 2 rezistente in serie si cu rezistenta de 16 ohm becul de benzina se aprinde la ~30 l consumati cu plin. Cat ramane in rezervor nu stiu exact, daca are 43 l in total probabil la 13 l ramasi se aprinde. Parerea mea e ca mai bine se aprinde cand e benzina mai multa ca si asa nu e bine sa mergi cu putina benzina in rezervor.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
TibY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cum indica benzina?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
TibY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 6 May 09 From: Oradea Bihor ![]() |
Asa
![]() Attached thumbnail(s) 20161106_094514.jpg ( Size: 261.57k ) Number of downloads: 120 20161106_100649.jpg ( Size: 390.72k ) Number of downloads: 110 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
Iulikk |
![]()
|
Te intreb pt ca am si eu un set de ceasuri cu tot cu mufe in garaj, dar am inima indoita in a le monta pentru ca mi-e sa nu indice balarii la nivelul de carburant.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
TibY |
![]()
|
Totul merge cum trebuie...ce ma deranjeaza e chestia asta cu reglajul km-lor. Din cate inteleg eu trebuie dezmembrat tot ceasul ca sa se poata da km inainte.
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021
|
|
flavyus1987 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 31 May 15 ![]() |
Mda..la tipul asta de ceasu asa se face.Mai urat e sa le desfaci decat sa modifici memoria.
|
--------------------
dacia
1310
1989
- CT-05-SZL
|
|
radu_brd00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 May 15 ![]() |
Salutare baieti, mai exista cineva pe aici care se ocupa cu asa ceva ? ma refer la inlocuirea ceasurilor cu unele de logan ? m-ar interesa cineva care sa aiba ceasurile si mufele adaptoare etc si sa faca si montajul caci eu nu prea ma pricep la asta. Si cam cat ar costa toata treaba ? Deja nu vrea sa mai indice benzina peste prima linie deasupra la rosu si ma enerveaza la culme chestia asta.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 / 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:47 |