Dacia BK tuning project, modificari in progres
![]() ![]() ![]() |
Dacia BK tuning project, modificari in progres
mpa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 31 May 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_2312.jpg ( Size: 239.39k ) Number of downloads: 601 IMG_2313.jpg ( Size: 228k ) Number of downloads: 510 IMG_2314.jpg ( Size: 202.09k ) Number of downloads: 476 IMG_2315.jpg ( Size: 257.81k ) Number of downloads: 463 |
||
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|||
mpa |
![]()
|
Tehnic:
Motor Nou in curs de rodaj. Motorul din fabrica 1400 convertit la 1600 stock cu modificarile aferente (piese import Germania) Chiulasa de R18 planata cu supape marite (de Ford Focus) Thx to SGM pt consultanta si suport Ambreiaj 200mm - de la Nova In curs de desfasurare: Axa cu came 320 Grade - THX to SGM Carburatoare Dellorto DHLA 40 - THX to Daddy This post has been edited by mpa: 16 Jun 2005, 20:06 Attached thumbnail(s) IMG_2316.jpg ( Size: 235.21k ) Number of downloads: 323 IMG_2317.jpg ( Size: 227.8k ) Number of downloads: 174 IMG_2318.jpg ( Size: 228.52k ) Number of downloads: 216 IMG_2319.jpg ( Size: 184.24k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
mpa |
![]()
|
Tehnic:
Prindere a rotii in 4 prezoane Spate: Punte de Fuego cu tamburi in 4 Fata: Modificare fuzete la strung cu inalta precizie In curs de modificare: Punte spate cu discuri de pe R 18 turbo Modificari sistem de frana |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Si ce poate?
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
mpa |
![]()
|
Pai momentan nimic deoarece trece prin RODAJ
Dar pe motorul vechi de 1400 putea destul ![]() |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
hecbv |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 6 May 05 ![]() |
SCUZE PT OFF TOPIC dar vreau si eu sa aflu ce ai facut la fuzetele alea pls hellp me ca pe spate am si eu cu 4 dar pe fatza am ramas cu trei
|
--------------------
dacia
1310 Lux
- hec_bv schimb iluminare bord
0723735110 hecaru |
|
mpa |
![]()
|
Ele au fost facute la strung. Ideea e de siguranta. Se astupa gaurile si se dau altele. Mie mi lea facut cineva care acum a plecat din tara. Nu stiu daca gasesti. Daca nu gasesti si vrei neaparat 4 pe fata incearca cu flanse pe fata si iati distantiere pentru spate ca sa vine gentzile la nivel.
In curand de VANZARE: -Axa NOVA -Carburator Carfil si Galerie Admisie 1400 -Punte Spate Renault Fuego cu Tamburi (4 prezoane) |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
acum,sper sa nu supar pe nimeni..dar imi spui si mie te rog de ce ai mai modificat fuzete ca sa ai prindere in 4 prezoane daca ai pus tot jante de tabla,care sincer sunt mai urate decat cele "canada" ?sau e doar ceva temporar?
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
cu cat dai puntea?
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
mpa |
![]()
|
Pai:
- chestia cu gentzile e temporara, am avut de magneziu si sper in ceva timp sa trec pe 16" 195/35 -cum am zis se astupa gaurile din fabrica si se dau altele la strung de mare precizie nu va jucati!!! omul care le face asta trebuie sa fie super strungar, daca nu mai bine luati flanse. Referitor la pret sunt dispus sa accept orice oferta mi se pare tentanta deci puteti sa faceti oferte pe PM. Mai am o chiulasa de 1400, o alta axa cu came de NOVA, Vibrochen, Electromotor si alte piese ramase in stare fff buna. |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
mpa |
![]()
|
Diferenta ar fi:
- La 3 prezoane dacie: iese filet din fuzeta si se pune roata pe el si se prinde in piulita - acuma este gaura cu filet in care infiletez prezonul: 4 gauri Se scoat filetele initiale si raman 3 gauri care vor fi fie astupate pentru a creste rezistenta fie se lasa asa ( la mine au fost astupate) Se calculeaza si se dau niste gauri la strung din 90 in 90 de grade cu distanta din centru de 50mm -> 100mm intre doua prezoane opuse Distanta intre doua prezoane alaturate va fi de aprox 70,7 mm Se fileteaza gaurile si apoi roata se prinde in prezoane cu filet. Gaurile date se dau la dimensiunea prezoanelor pe care le aveti: distantele se masoare din centrul gaurii. |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
hecbv |
![]()
|
deci eu am strung am si fuzete in plus dar mi se pare prea subtire materialul in care se nimeresc acele gauri adica au filetul prea scurt nu???????? mie asa mi-se pare ba mai mult acele gauri la 50mm fatza de centru se nimeresc peste cele 6 suruburi care tin discul de frana NU??? ele avand un filet de metric 8 iar daca maresc gaura la un metric 10 parca se suptaza materialul prea mult .
inca ceva ce fac cu cele 6 suruburi le dau jos de tot ca nu cred ca janta ta se fixeaza in ele!!!!!!! astept oferte de raspuns corectati-ma daca gresesc |
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Intradevar 2 dintre gaurile unde pui prezoanele vin in locul a 2 suruburi care tin discul de butuc. Vezi ca alea 6 suruburi tin discul de frana.faci distantier cat sa acopere capul suruburilor,iar cat despre partea unde venea prinsa roata in 3 ,se ia pana aproape de discul de frana la strung. Uite o poza de pe forum,difera prinderea discului,dar ideea e flansa si partea lipsa luata la strung.
Attached thumbnail(s) Imag012.jpg ( Size: 44.17k ) Number of downloads: 540 |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
mpa |
![]()
|
La mine au fost modificate fara aceea flansa. Nu stiu exact cum au reusit dar oamenii se ocupau cu modificari de acest gen de ceva vreme....
Dragute discuri -> gaurile leai dat tu nu -> conice ca sa nu agate. Cum ai stabilit locul de gauri> si marimea? PS: Unde fac si eu o galerie de admisie pentru Dellorto DHLA 40?? |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
hecbv |
![]()
|
ideea e ca imi tre cineva care stie cu adevarat ca asa nu imi dau seama imi trebuie cote chesti alea alea asa la ochi.......
|
--------------------
dacia
1310 Lux
0723735110 hecaru |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Stiu ka e off-topic,dar cand ajungi la exterior, sa nu uiti sa pui poze.Si eu am un break la fel si il vreau altfel; la motor m-am jucat destul.
P.s.:poza nu cumva e facuta in localul Polizu al Politehnicii?Ca mi se pare f.f.f. familiar locul. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(mpa @ 18 Jun 2005, 10:22) La mine au fost modificate fara aceea flansa. Nu stiu exact cum au reusit dar oamenii se ocupau cu modificari de acest gen de ceva vreme.... Dragute discuri -> gaurile leai dat tu nu -> conice ca sa nu agate. Cum ai stabilit locul de gauri> si marimea? PS: Unde fac si eu o galerie de admisie pentru Dellorto DHLA 40?? Poza a pus-o AAlpine1 ,cred ca e a lui. Eu am dat doar exemplu. Sorry. Vorbeste cu el. Stergeti va rog raspunsul de mai sus. Am gresit. ![]() ![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Aia e fuzeta de pe VCD.
Se poate face trecerea de la 3 la 4 fara a elimina prinderea in 3. Doar se scot prezoanele, oricand putandu-se revenii la prinderi in 3. Pentru aceste lucru este nevoie de o flasa distantier, cu un umar de centare a jantei in 4 si de 4 gauri date la 100 mm in fuzeta daciei, renuntand la 2 dintre cele 6 suruburi de prindere. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
mpa |
![]()
|
Da e in Politehnica in Localul POlizu
|
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
leo_bem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 June 05 ![]() |
bai baietzi bine v-am gasit eu sunt "nou" pe aici, si imi pare bine sa va cunosc. am si eu nevoie de niste carburatoare weber sau del lorto
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
salut mpa.poate pui si tu o poza cu rotile tale in 4 prezoane ,mai ales cu cele din fata.eu m-am chinuit si am vorbit cu o garmada de strungari si nu am putut sa modific portfuzetele asa ca in poza.asa ca am ajuns tot la flanse.asa cum arata poza surburile care se prind de disc vad ca sunt foarte groase,cel putin de 8.si scuze dar in discul de dacie nu ai unde sa dai ghaurile acelea si pe deasupra sa mai dai inca 4 in plus.cred ca discurile din poza sunt cu totul de altceva ,ceea ce rezulta si din etrierii care sunt pe el.poate ne pui si noua niste poze mai detaliate.salutare
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
leo_bem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 June 05 ![]() |
apropo, modific si intaresc amortizoare dupa preferinte
|
--------------------
dacia
1310
- BEM GOD is a DJ
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
la CE BANI?
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
mpa |
![]()
|
da sunt si eu interesat de amortizoare si arcuri. Deci da un scor.
Vezi ca ai un PM de la mine. O sa pun poze cu prima ocazie cand dau janta jos. |
--------------------
Dacia
BK 1999
- B - 77 - XXX
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
poate a-ti mai vazut-o pe aici da i-mi place sa m-a laud
![]() Attached thumbnail(s) A2072.jpg ( Size: 55.01k ) Number of downloads: 200 A2065.jpg ( Size: 54.53k ) Number of downloads: 135 A2067.jpg ( Size: 57.01k ) Number of downloads: 207 A2068.jpg ( Size: 47.23k ) Number of downloads: 172 Imag006.jpg ( Size: 380.7k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
MPA cum ai pus tu ambreiaj de nova? Ai alta cutie?
Placa de presiune e de 200 la nova si e la fel cu cea de berlina de 200. Discul de nova are gaura centrala mai mare la nova pentru ca priza e mai groasa. Rulmentul de presiune e mai mare la nova. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:10 |