Usi blocate, 2 usi blocate.
![]() ![]() ![]() |
Usi blocate, 2 usi blocate.
jaaL |
![]()
|
||
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
2003 / 2007 . -----------------
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|||
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
DIN ceea ce spui tu, si gandindu-ma la temperatura de afara as putea spune ca ti-au inghetat portierele
![]() poti folosi spray de rugina cu tija pt a remedia problema.. |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
jaaL |
![]()
|
![]() Membru psihic instabil Group: Members Posts: 493 Joined: 21 November 11 From: București ![]() |
Din cate am inteles tija aia de la inchidere se blocheaza sau sare , acum o sa ma chinui sa scot manivela aia de geamuri , si pe fata habar n'am ce o sa fac ..
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
"Prefer sa fiu prostu' dintr'un grup de destepti decat invers " -Cheloo ____________ |
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
cu o surubelnita lata, iti rezolvi problema cu manivela de geam..
poate te ajuta... http://www.daciaclub.ro/-t98162.html This post has been edited by ORIJINAL21: 25 Nov 2012, 17:06 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Am avut si eu parte de o situatie asemanatoare. Se blocase un actuator si astfel usa ramanea incuiata(dreapta fata). Am reusit totusi, cu rabdare, sa demontez capionajul usii si sa rezolv problema.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu avea ce sa inghete in Bucuresti nimic . O singura noaptea am avut-o cu temperaturi sub zero grade , dar in nici un caz nu iti inghetau usile , ci doar putina bruma pe geamuri . Pur si simplu s-au ars actuatoarele sau au cedat plasticele de la actuatoare .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
jaaL |
![]()
|
Cum se desface manivela aia de la geam , ca am tras de ea pana m'au durut mainile si tot n'a iesit . Si in fata nu prea am cum sa dau fata de usa jos , ca mai sunt 2 torsuri intre bord si usa la care nu am acces.
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
|
cristi_eftimie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 17 May 11 From: Oltenita ![]() |
are un inel de plastic intre manivela si fata de usa,tragi de el spre tine,si apoi de manivela pana iese
|
--------------------
VW
Golf IV variant
2000 / 1.9 TDI ALH
- CL_03_TFG
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa desfaci incuietoarea nu este nevoie sa umbli la acele suruburi . Impingi scaunul cat mai in spate , tragi incet de fata se usa ( de plastic ) cat sa poti baga mana intre ea si tabla usii si incet impingi in sus tija de la actuator . Odata deschisa usa desfaci si cele doua suruburi si rezolvi problema .
Pentru usa spate impingi scaunul in fata la maxim , in dai si pe fata , scoti bancheta , bagi mana , fortezi tija si apoi rezolvi problema . Bafta ! This post has been edited by marius80_eugen: 26 Nov 2012, 15:52 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Chiritza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 January 12 ![]() |
Am patit si eu o data asa .... Mi-a ramas portiera dreapta fata blocata. E de la incuietoare. La un service se poate repara. Nu costa mult.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/stock
- VS-92-KEg
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
la mine daca e blocata, orice usa, inafara de cea de sofer, se deschide, la cea de sofer a fost schimbata incuietoarea si nu se mai deblocheaza daca incerc sa o deschid de dinauntru, la restul merg. la tine nu stiu de ce e asa.ma rog.
in schimb am vazut un logan lovit de niste sticle la o bataie de tigani, si nu se mai deschidea usa pe exterior |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut, si unui prieten de al meu tot cu solenza ii ramasese usa dreapta blocata, nu se mai deschidea nici de afara nici dinauntru. El are inchidere centralizata si ii ramasese blocat mecanismul (nesincronizare intre apasarea pe butonul telecomenzii si incercarea deschiderii usii cu mana - s-au facut simultan). Problema i-am rezolvat-o cu o panza de bomfaier, altceva nu aveam la indemana. Am lasat geamul in jos pana la maxim si am tras de marginea chederului de interior de la usa, e un plastic usor dur in care se prinde fata de usa, nu crapa daca tragi cu grija de el, apoi cum te uiti in jos in partea dreapta spre iala vei observa mecanismul (o clema prinsa). Am luat panza si am impins clema blocata in jos, nu a mers din prima insa din a doua incercare a mers. Toata treaba a durat mai putin de 5 min. Spor la treaba.
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
jaaL |
![]()
|
Multumesc , le'am rezolvat ! Am desfacut fetele de usa apoi manerele de afara pe acolo am bagat o surubelnita si am desfacut'o , era blocata inchiderea centralizata . La cea din fata a fost ceva mai greu pentru ca nu am putut da fata jos , am dat scaunu' jos si m'am chinuit sa desfac maneru' cu fata de usa putin fortata sa am loc , si dupa ce am deschis usa am dat'o jos si am rezolvat'o. Am dat cu putina vaselina , si acum sper sa nu'mi mai faca probleme, si chiar daca mi'ar face acum stiu cum sa le rezolv. Multumesc tuturor si sper sa nu vi se intample la fel , si daca doamne fereste se intampla sper sa va fie de ajutor topicul.
|
--------------------
Dacia / Skoda .
Solenza / Octavia .
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:50 |