Scurgere ulei, Dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
Scurgere ulei, Dacia 1300
Dacia1974 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|||
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca ramai fara ulei in cutie, cam are ceva. Completeaza periodic, nu e mare inginerie.
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
forcrims |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 May 12 From: ianca/ braila ![]() |
Uita-te si tu cam prin ce zona este pata de "ulei".Ar putea fi si lichid de frana...Sa ramai fara frana e mai grav.
|
--------------------
Dacia
1310
2000 li
|
|
Magnum_Baracuda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 28 January 09 ![]() |
deobicei scapa pe linga planetare ,semeringurile cutiei se uzeaza in timp si scapa ulei din cutie exact pe la priza (unde se imbina planetara cu cutia de viteze),dar arunca totusi un ochi preventiv sa vezi pe unde picura sa nu fie etansarea la baia de ulei,sa nu fie semeringul de la capacul de distributie sau mai rar zic eu dar arunca si un ochi la sistemul de franare desi se vede daca scapa ,scade nivelul la lichid si ai pedala mai moale
This post has been edited by Magnum_Baracuda: 3 Aug 2012, 16:59 |
--------------------
dacia
1310
1981
- CT 03 BND
|
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
mai poate pierde la cutie si pe langa cautator,dar ala a mai spre mijlocul masinii. Oricum fa cumva sa nu ramai fara ulei in cutie,daca se gripeaza vre-un rulment si se sparge,iti face ciorba de pinioane inauntru si poti sa iei alta.
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
COMPLETEAZA-TI la avatar locatia, poate te ajuta vre-un coforumist
|
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
OK, mersi mult pentru sfaturi!
Am completat si locatia la avatar. Daca ma poate ajuta un coleg de forum, i-as fi recunoscator. This post has been edited by Dacia1974: 5 Aug 2012, 20:52 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Banuiesc ca-i rezolvat-o pana acum, era ulei de la cutie, nu ?
Ieri am fost si eu cu "bolidul" meu in service sa-i schimb un burduf la caseta de directie, si, cu ocazia asta, am facut si plinul de ulei la cutie (incercasem singur, zilele trecute, m-am bagat sub ea, dar n-am reusit sa desfac busonul - patrat de 10 - e nevoie de o scula cu brat mai lung (tre' sa-mi fac una), pt. un moment mai mare, nu e suficienta cheia fixa de 10); mi-au intrat cam 1.6 litri de ulei....fara cuvinte - eram "pe drojdie", ultima oara bagasem acum vreo 3 ani. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Dacia1974 |
![]()
|
QUOTE Banuiesc ca-i rezolvat-o pana acum, era ulei de la cutie, nu ? N-am rezolvat-o, deci habar nu am de la ce era sau macar daca era de la mine sau de la cel care a ocupat garajul inaintea mea... ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. 10-15 lei (+ uleiul aferent) cat e un refill de ulei la cutie, eu nu m-as risca sa raman fara (si-asa mi-a trecut glontul pe la ureche, da' m-am invatat minte). Cand incepi sa pierzi la cutie nu e asa urgent de rezolvat ca la motor...si din pacate e mai greu de apreciat cat din cei 2 litri nominali ii pierzi intr-o unitate oarecare de timp (luna, an).
|
--------------------
Dacia
1310
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
QUOTE(maho @ 2 Oct 2012, 11:55) Banuiesc ca-i rezolvat-o pana acum, era ulei de la cutie, nu ? Ieri am fost si eu cu "bolidul" meu in service sa-i schimb un burduf la caseta de directie, si, cu ocazia asta, am facut si plinul de ulei la cutie (incercasem singur, zilele trecute, m-am bagat sub ea, dar n-am reusit sa desfac busonul - patrat de 10 - e nevoie de o scula cu brat mai lung (tre' sa-mi fac una), pt. un moment mai mare, nu e suficienta cheia fixa de 10); mi-au intrat cam 1.6 litri de ulei....fara cuvinte - eram "pe drojdie", ultima oara bagasem acum vreo 3 ani. poti sa bagi ulei si pe sonda de marsarier |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
maho |
![]()
|
Pai nu-i cam jos aia ? Chiar aveam papucul firului iesit (atunci am vazut, si l-am fixat la loc), dar nu m-am gandit la asta.
|
--------------------
Dacia
1310
|
tinker |
![]()
|
![]() gradinar,lingvist, filosof Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 12 ![]() |
nici eu nu am reusit sa scot busonu si am bagat prin gaura de la sonda fara probleme
This post has been edited by tinker: 3 Oct 2012, 16:00 |
--------------------
Dacia
1310 Ti
2000/berlina
- 123 nu iau droguri,eu sunt droguri
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
am ramas eu fara ulei anul trecut prin decembrie parca..am scris si pe forum.
am mers 5 km fara ulei..cutia facea foarte, foarte urat numai cand dadeam drumul la ambreaj. intra bine in viteze..totul era normal. numai retin cat ulei a intrat...am fost la un nene cu rampa si mi a luat 50 lei cu ulei lui. nu i am bagat ulei in cutie de noua... |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 03:57 |