Catre bucatzel, Continuarea disputei din topicul "Apa + antigel"
![]() ![]() ![]() |
Catre bucatzel, Continuarea disputei din topicul "Apa + antigel"
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Am editat ultimul mesaj adresat lui bucatzel. Rog pe toata lumea sa-l citeasca, am adaugat ceva de maxima importanta!
|
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
esti berbec rau de tot - poate ca omu nu vrea ca nickname-ul lui sa fie bucatel ci bucat zel - nu e deloc relevant ce spui tu - acuma cauti nod in papura aiurea - mai bine iesiti la o bere si terminati cu contrele total inutile si fara vreo relevanta - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 14 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE esti berbec rau de tot Hai, ma, c-am glumit! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De unde nu e, nici al de sus nu cere, Nu vad de ce as cere eu.
Sa nu uitam ca vorbim de un om care nu a fost in stare sa citeasca eticheta de pe sticla de antigel, a trebuit sa intrebe pe forum. Sunt ferm convins ca urmatoarele sale topicuri "Mi s-a rahatit o cioara pe parbriz", respectiv "Cheia de roti, mit sau realitate?" vor avea o soarta mai buna. Bineinteles, nu va baga de seama ca i s-a raspuns (asta-i problema derivata din "de unde nu e" , dar deh, asta-i viata) si va insista ca problema lui e in continuare e nerezolvata, si el doreste satisfacerea problemei lui imediat, altfel se duce la tatuca si plange. Gizas, uite cu ce-mi pierd timpul. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Epilog !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
Dacia1974 |
![]()
|
QUOTE Gizas, uite cu ce-mi pierd timpul. Chiar asa! Nu era mai simplu sa ma lasi in pace, decat sa faci aiurea pe moderatorul? ![]() This post has been edited by Dacia1974: 13 Nov 2012, 12:02 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ok, se poate închide.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dacia1974 |
![]()
|
QUOTE Sa stii ca eu nu sunt un fandosit, obsedat de frantuzoaice sau de alea de pana-n '75, imi plac si cele mai tarzii, serios vorbesc. Iar daca mai sunt si din alea cu patru faruri rotunde, sunt chiar niste raritati, chiar daca unii stramba din nas cand aud de ele, pentru ca ar fi avut tabla proasta. Pa, pa! This post has been edited by Dacia1974: 13 Nov 2012, 12:29 |
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@Dacia1974: nu-nteleg de ce persisti in a gresi adresa destinatarului... daca e "catre bucatzel", de ce-o "comiti" (cearta, off-topic, etc. - you name it) pe "public" ?
(Atat, restul le-am inteles pe toate). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Dacia1974 |
![]()
|
Maho, te rog, nu strica deznodamantul fericit al unei dispute efemere! Nu suntem oare cu totii, aici, pe forum, o mare si fericita familie?
|
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In familie astea se rezolva de obicei intre 4 ochi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Dacia1974 |
![]()
|
Ma rog, vorba unui clasic in viata, "se poate inchide".
|
--------------------
Dacia
1300
1974/1,3 l
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:44 |